Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Seref Meselesi" по Канал Д *Тема 1*

• 52 758
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Ето и мои клипчета на Зейнеп и Керем от сериала
Така поне някой ще видят за какво става въпрос и ще си направят заключения  Peace

Почвам с това  Peace

# 46

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 12:17 от Дидзzз

# 47
Благодаря ти за информацията.  bouquet

# 48
Ето и мои клипчета на Зейнеп и Керем от сериала
Така поне някой ще видят за какво става въпрос и ще си направят заключения  Peace

Почвам с това  Peace

Клипчетата са супер.

# 49
Диди,  Hug  мерси за клипчетата.  bouquet Сега съм на работа и не мога да ги гледам, но като се прибера, ще им хвърля едно-две очи. Mr. Green Wink

# 50
# 51
Семейство Сайер. Wink

# 52
28 Mart 2014 Beyaz Show

# 53
Диди, Hug Heart Eyes  bouquet
Благодаря за клипчетата. Чудесни са. Бих искала да видя Керем Бюрсин и в друг проект, различен от Слънцата, за да добия по-голяма представа.

# 54
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Доколкото си спомням в БГ-МАММА имаше тема само за Güneşi Beklerken, а не конкретно Керем и бъдещия му проект и то тази тема беше направена от Диди.
И какъв е този смешен плач, че имало тема за Керем Бюрсин и защо си направила втора?!.
Стига вече с тези двойни стандарти и ламаринени очила. Много по-некоректно е да се вмъкнеш като компютърен вирус в някоя тема и да принудиш този, който я е създал да се оттегли, за да я прави някой друг.
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Абе, жена...ти освен да бълваш злост, друго можеш ли? ooooh!
С какво право си позволяваш да наричаш потребители компютърни вируси и тем подобни...?
Я, се спри малко и без да знаеш случая, не се изказвай неподготвена. Stop
1. Когато правиш тема е нужно да се грижиш за нея, а не да караш хората да висят по олуците без да съобщиш, ще дойдеш ли аджеба или не...
2. Когато потребителите искат да поместиш инфо, като създател на темата трябва да го направиш.
3. Когато знаеш езика и си домакин, редно е да не държиш хората списващи в темата ти ей така, да си гледат картинки защото ТИ трябва да си гледаш филма на спокойствие.
4. Не е редно да размахваш пръст и да обиждаш списващите в темата ТИ и всеки да да ти търпи настроенията.
5. Грамотното изписване на заглавието на темата е от голямо значение.

Та, да се беше запознала с причините за "отнемането" на темата, преди да сипеш злъч и напрежение.

Моите почитания! Mr. Green

# 55

Доколкото си спомням в БГ-МАММА имаше тема само за Güneşi Beklerken, а не конкретно Керем и бъдещия му проект и то тази тема беше направена от Диди.
И какъв е този смешен плач, че имало тема за Керем Бюрсин и защо си направила втора?!.
Стига вече с тези двойни стандарти и ламаринени очила. Много по-некоректно е да се вмъкнеш като компютърен вирус в някоя тема и да принудиш този, който я е създал да се оттегли, за да я прави някой друг.
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Абе, жена...ти освен да бълваш злост, друго можеш ли? ooooh!
С какво право си позволяваш да наричаш потребители компютърни вируси и тем подобни...?
Я, се спри малко и без да знаеш случая, не се изказвай неподготвена. Stop
1. Когато правиш тема е нужно да се грижиш за нея, а не да караш хората да висят по олуците без да съобщиш, ще дойдеш ли аджеба или не...
2. Когато потребителите искат да поместиш инфо, като създател на темата трябва да го направиш.
3. Когато знаеш езика и си домакин, редно е да не държиш хората списващи в темата ти ей така, да си гледат картинки защото ТИ трябва да си гледаш филма на спокойствие.
4. Не е редно да размахваш пръст и да обиждаш списващите в темата ТИ и всеки да да ти търпи настроенията.
5. Грамотното изписване на заглавието на темата е от голямо значение.

Та, да се беше запознала с причините за "отнемането" на темата, преди да сипеш злъч и напрежение.

Моите почитания! Mr. Green
Напълно подкрепям newsm10

# 56
Момичета мисля че спора е напълно излишен  Peace
Прекратете го моля ви  Peace
Това са неща които са в миналото и не искам пак да говорим глупости  ooooh!
Зиз аз си знам грешките и не ги отричам !!!...
Но,мисля че е време да прекратим тази тема и да я оставим в миналото
Поне за мен отдавна е така !

# 57
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Диди Hug, я се зЕми в ръце и ти... Naughty
Аз ли говоря глупости? Shocked Като списваща в ГБ, няма да позволя да ме обиждат, нито да обиждат останалите. Naughty
Вместо да вървиш по инерция и да се поддаваш на съжаленията на Петрова, да беше обяснила защо се случи това. Не е коректно да си траеш когато обиждат хора, които преди време са били част от живота ти на някакъв принцип. Peace

# 58

Диди Hug, я се зЕми в ръце и ти... Naughty
Аз ли говоря глупости? Shocked Като списваща в ГБ, няма да позволя да ме обиждат, нито да обиждат останалите. Naughty
Вместо да вървиш по инерция и да се поддаваш на съжаленията на Петрова, да беше обяснила защо се случи това. Не е коректно да си траеш когато обиждат хора, които преди време са били част от живота ти на някакъв принцип. Peace
Аз ви защитих по мой си начин
Даже си млъкнах че темата е взета защото за мен не е така отнемане е друго даване е друго аз отдавна я бях дала на вас защото не ви посещавах защото не ми се четеше и прочие и прочие
Не съм защитавала никой в случая защото смятам че ако стане спор ще е излишен затова помолих да го прекратим преди да е почнал
Не искам никой да се кара камоли заради мен,но аз се засегнах днес когато прочетох някои изказвания от вас че съм инициаторът на тази тема
Да вярно е аз ио Снежка сме близки още от АФК ,но никога не бих тръгнала да правя инициативи за да дразня някой
Това какво съм казала в ядът си е останало точно и само там
Снежка харесва Керем не като мен,но го харесва и щом чу за новият проект просто реши да направи нещо
Първо ако аз бях инициаторът темата нямаше да изглежда така щеше да е много по различно всички знаете колко време бяхме заедно и как изглеждат темите които аз съм пускала
Не ми трябва да карам някой да прави нещо за мен или да го НАКАРАМ защото аз сама мога да направя тема за себе си аз съм просто потребител единствените теми която държа в момента са темите Серенай в която не влизам и темата Качак Гелинлер на който работя по превода
Аз най-мразя някой да седне и да ме съжелява много добре се видя че и веднага споменах че темата не е взета аз както казах отдавна ви я бях поверила
Наистина мисля че спора който се заформя е адски излишен затова преди да беше станал спор исках да го прекратим защото тя щеше да ти отговори ти щеше и така щеше да стане гадно
А когато аз съм пряко замесена е още по гадно  Peace
Затова и си млъкнах и казах това което казах в предният си пост към Петрова  Peace
Виж,аз може вече да не пиша в темата,но за мен онази тема е нещо голямо имам много емоции там и гадни и хубави и всички ви помня с добро и да седнете и да казвате че аз съм седнала да карам хората да ми правят тема на Керем това беше меко казано гадничко защото не е вярно
Пиша тук защото:Снежка е тук и обещах и защото със сигурност мисля че любимеца ми заслужава отделна тема както имат Хазал,Чаатай и други артисти
Затова и помолих спора да се прекрати аз виждам какво пишат момичетата като идват ,но не искам да отговарям защото пак ще бъда криворазбрана , а не искам скандали   Hug

# 59
Здравейте!
Започвам да пиша направо , а вие ще прецените дали точно съм за тази тема. Първо да кажа приятно ми е на всички и името ми е Габриела - обръщайте се към мен , както желаете.

Благодарение на Диди тук , разбрах за темата на Керем. Честно казано , за него нямам конкретно мнение , но няма да крия , че ми е симпатичен. Гледала съм моменти от предишния му вече проект "В очакване на слънцето" , много добра игра и талант , а с партньорката му в сериала - големи сладури!

Та да започна направо - реших да пиша тук най-вече заради новия му проект , който ще гледам заради друг в него актьор. Това е Шюкрю Йозйълдъз. Ще следя проекта , заради него и ще се интересувам от сериалчето - с една дума ще чета информацията и снимките , които ще пускате. Стана ми любимец от един друг сериал , но достатъчно съм ви отклонявала темата , та няма да споменавам повече излишни неща. Участвам в други две теми , в които наистина съм много щастлива от този факт.

Не очаквайте от мен да пиша всеки ден и да пускам нови неща и информация за Керем , тъй като си имам други по-големи любимци или по-конкретно най-вече Берк Октай.
Ще ви чета всеки ден , но по-рядко ще се "срещаме".

Дали ще ме приемете тук или не , оставям решението на вас. Извинявам се за отклонението отново и ви благодаря за отделеното време. Оценям фенската ви подкрепа спрямо Керем Бюрсин и ви поздравявам за красивата темичка! Peace Peace Peace

Виждам и познати лица тук! Heart Eyes
Боби  Hug Hug , Диди  Hug Hug ..

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 19:37 от GabDineva

Общи условия

Активация на акаунт