Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Seref Meselesi" по Канал Д *Тема 1*

• 52 923
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Извинявайте ,че нахлувам,но след като темата е за новия проект на Керем  защо публикувате снимки от сериала с Ханде?Гледах Слънцата,харесвам и двамата...........но след като има тема защо пускате нова за да помествате снимки копирани от там? То като темите за Туба...........5 теми за една актриса и като тръгнеш да четеш едно и също....копи пейст
Peace и не само Laughing

# 91
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Альоооооооо, вируси, бацили и бактерии...вие тема нямате ли си бе... Mr. Green
За кво пръскате зарази и по чуждите дворове.... Laughing Joy hahaha

# 92
Альоооооооо, вируси, бацили и бактерии...вие тема нямате ли си бе... Mr. Green
За кво пръскате зарази и по чуждите дворове.... Laughing Joy hahaha

Joy Joy Joy Joy Марш по къщурките smile3513 Mr. Green

# 93
  • София

Измир.

Сега май съм по темата.

# 94
  • Бургас
Ами то и в темата за слънцата щеше да стане преди и сега...............тия 100 теми за един актьор не ги разбирам

# 95
# 96
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ами то и в темата за слънцата щеше да стане преди и сега...............тия 100 теми за един актьор не ги разбирам
Да ти кажа...и аз... Laughing
Татю съвсем е разпуснал нещата....секи си прай квот си иска... ooooh!

Вирусите....марш по къщите вИднага... Mr. Green smile3513

# 97
  • София

Е, тук вече не мога да не кажа "+1".   Peace

# 98
Хапчооо,  Hug не бъди лош/а. Hug

Измир.

Сега май съм по темата.

И преди това беше. Wink

# 99

СЛАДУРИ Hug Hug Hug

# 100

И ние не ги разбираме  Peace

Нормално е като си гледал един сериал и са ти харесали артистите в него , да продължиш да гледаш и другите им проекти !
В темата за ГБ ще се следи и гледа всичко свързано с Керем Бурсин и Ханде Доандемир , а и всички останали ! Там има екип за експресна , бърза и точна информация по всяко време на денонощието-24/7   Peace  Преводи на серии , фрагмани и он-лайн излъчване  Peace статии, интервюта  и каквото се сетите , включително и ТТ и снимки от Инстаграм

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 23:13 от krasi_anna - ламаринено око

# 101
  • Бургас
Именно,поствате снимки от слънцата...........затова питах защо ви е нова тема...ама отговор смислен не получих...

# 102
  • София
Преди да се оттегля, искам да кажа, че пожелавам успешен проект на К.Б.  Peace Той го заслужава!  Peace

Именно,поствате снимки от слънцата...........затова питах защо ви е нова тема...ама отговор смислен не получих...

Темата не е направена от хора от Слънцата.  Wink При Слънцата се следи новия му проект, филма му и т.н. Там има хора, които превеждат всяка информация, която е излязла за него.  Peace Ако потръгне новия сериал, там има сформиран екип, който превежда серии, реди субтитри и качва в торенти.  Peace

Досега от 54 серии на Слънцата, има 53 напълно преведени и качени. Остава още една, в/у която се работи в момента.  Peace Екипът е железен. Освен това, има хора, които превеждат онлайн.  Peace

# 103
  • София
Хапчо - Ние нужда от нова тема нямаме, това е нашия отговор на тази нова тема!

И ние не ги разбираме  Peace

Нормално е като си гледал един сериал и са ти харесали артистите в него , да продължиш да гледаш и другите им проекти !
В темата за ГБ ще се следи и гледа всичко свързано с Керем Бурсин и Ханде Доандемир , а и всички останали ! Там има екип за експресна , бърза и точна информация по всяко време на денонощието-24/7   Peace  Преводи на серии , фрагмани и он-лаин излъчване  Peace

+1
Всичко от нашата тема (сигурна съм) ще се прекопира в тази! Което ще е грозно!!!!

# 104
  • София
Бу, аз мисля, че Диди, като голям фен на Керем Бюрсин, е редно да превежда онлайн новия му проект и да сформира екип за превод на сериите, за да може повече хора да се запознаят с любимеца й.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт