Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Seref Meselesi" по Канал Д *Тема 1*

• 52 786
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Окей , съжалявам за грешната информация. Peace

# 166
Здравейте !!!... Hug Heart Eyes Hug

Фарах и Керем от филма  Heart Eyes

И няколко снимки на Ясемин  Wink

# 167
Леле , снимките на Керем с това момиченце са уникално сладки! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 168
Габи съгласна съм просто е роден за баща  Heart Eyes
Снимката е зад кадър на 53 епизод на ГБ  Heart Eyes

# 169
Здравейте !!!... Hug Heart Eyes Hug

Фарах и Керем от филма  Heart Eyes

И няколко снимки на Ясемин  Wink

Много ти благодаря за снимките Диди.  bouquet

# 170
Окей , съжалявам за грешната информация. Peace
Няма за какво да се извиняваш Габи.  Peace

# 171
Леле , снимките на Керем с това момиченце са уникално сладки! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наистина са уникално сладки.

# 172
Добър вечер. Hug Hug Hug

Благодаря ви за снимките, много са хубави.  bouquet  bouquet  bouquet

Готин Кер,  Heart Eyes а Фарах и Ясемин големи красотички. Wink

Бобиbouquet

И едно колажче. Wink

# 173
Сценарист на "Şeref meselesi" ще е  Елиф Усман, писала сценариите на "А.Ш.К." с Хазал Кая и "Кайъп" с Мете Хорозоулу и Аслъ Енвер.  Wink И двата сериала бяха спрени, заради нисък рейтинг, но иначе не бяха лоши.  Peace  За втория съм чувала хубави отзиви, а първия го гледах. Wink Режисьор: Алтан Дьонмез. Hug

http://diziset.com/diziler-2/seref-meselesi-cok-iddiali-geliyor- … istte-belli-oldu/

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 23:42 от ·٠•Snejka•٠·

# 174
Добро утро. Hug Hug Hug

"Şeref meselesi" все пак ще е римейк на италиански сериал с участието на Габриел Гарко, но "Чест и уважение".  Wink Намерих го при рускините, а тяхното инфо откъде е и дали е официално и достоверно, засега нямам представа, а и време да търся. Peace

http://turkweb.ru/novosti/serial-delo-chesti-eto-remejk/

За Елиф Усман да уточня, че не е писала сценария на всички серии на А.Ш.К, а само на няколко, но не е в екипа от самото начало. Peace Ако се сещам правилно, занимаваше със сценариите на двете продукции, посочени в по-горния пост, едновременно.  Wink Hug

Диди,  Heart Eyes погледни го, като имаш време.  Praynig Предполагам това е резюмето на сериала. Wink

Почти всички са от "Галатасарай". Mr. Green

Şeref Meselesi @SerefMeselesiD  ·  Jul 30

Dizideki kadro hangi takimi tutuyor

Kerem Bursin-Galatasaray
Yasemin Allen-Galatasaray
Şükrü Ozyildiz-Galatasaray
Burcu Biricik-Besiktas

Приятен ден, момичета.   bouquet

# 175
# 176
Сценарист на "Şeref meselesi" ще е  Елиф Усман, писала сценариите на "А.Ш.К." с Хазал Кая и "Кайъп" с Мете Хорозоулу и Аслъ Енвер.  Wink И двата сериала бяха спрени, заради нисък рейтинг, но иначе не бяха лоши.  Peace  За втория съм чувала хубави отзиви, а първия го гледах. Wink Режисьор: Алтан Дьонмез. Hug

http://diziset.com/diziler-2/seref-meselesi-cok-iddiali-geliyor- … istte-belli-oldu/

Много ти благодаря за информацията Снежи.

# 177
Привет Hug Hug Hug
Запис и от мен в темата..
За която благодаря на Снежи 

Ще следя сериала, защото Керем Бюрсин се справи страхотно с ролята си в Слънцата..Но само не съм сигурна дали трябваше да избързва толкова с нов сериал. Защото магията Зейкер, която създадоха с Ханде Доандемир, няма да се забрави лесно..Смятам, че на феновете, а и на самия Бюрсин му трябваше малко време, за да се отърси от характера, който пресъздаде в Слънцата..Но както и да е..Надявам се сериалът да има успех..За мен ще е удоволствие пак да го гледам..Защото чаровната му усмивка започна да ми липсва ужасно..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

# 178
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

"Şeref meselesi" все пак ще е римейк на италиански сериал с участието на Габриел Гарко, но "Чест и уважение".  Wink Намерих го при рускините, а тяхното инфо откъде е и дали е официално и достоверно, засега нямам представа, а и време да търся. Peace

http://turkweb.ru/novosti/serial-delo-chesti-eto-remejk/

За Елиф Усман да уточня, че не е писала сценария на всички серии на А.Ш.К, а само на няколко, но не е в екипа от самото начало. Peace Ако се сещам правилно, занимаваше със сценариите на двете продукции, посочени в по-горния пост, едновременно.  Wink Hug

Диди,  Heart Eyes погледни го, като имаш време.  Praynig Предполагам това е резюмето на сериала. Wink

Скрит текст:

Почти всички са от "Галатасарай". Mr. Green

Şeref Meselesi @SerefMeselesiD  ·  Jul 30

Dizideki kadro hangi takimi tutuyor

Kerem Bursin-Galatasaray
Yasemin Allen-Galatasaray
Şükrü Ozyildiz-Galatasaray
Burcu Biricik-Besiktas

Приятен ден, момичета.   bouquet

Снежи   bouquet  bouquet

http://www.serefmeselesiizle.com/2014/07/seref-meselesi-dizi-kon … -ve-hikayesi.html

Ето и превода на предполагаемото резюме..

След като изгубят бащите си, синовете порастват..Тамер и Сонер след страшната мъка, която са преживели, ще пораснат..И след като пораснат, ще бъдат отвени в съвсем различни посоки..
А то когато дойдоха в този град, те имаха съвсем други мечти..Тогава бяха едно семейство..Прекрасно, щастливо, изпълнено с обич семейство..Всичко започва с копнежа по изминалите дни и с надеждата за новия живот след преместването им..В началото всичко беше идеално..Но само в началото..Защото съдбата изведнъж ще обърне гръб на сем. Кълъч..Веригата от събития, които ще започнат след ограбването на магазина, ще преобърнат живота им с главата надолу..

Напоследък нямам много време да влизам във форума, но когато имам възможност винаги мога да ви помогна с някой и друг превод..Също така се надявам да съм на линия и за онлайн превеждането след като започне излъчването на сериала..

Всичко добро ви желая!

# 179
Добро утро.  Hug Hug Hug Ей така да е усмихнат денят ви. Heart Eyes

LiLiSy, Hug  добре дошла при нас.   bouquet Много благодаря за превода.   bouquet  И аз съм на същото мнение, защото наистина е твърде скоро, но така е преценил.  Hug Peace Много искам новият му сериал да има успех, момчето го заслужава. Praynig

Бобиbouquet

Диди, не се появяваш, това е за теб, дано те примамя. Wink Mr. Green

Скрит текст:

Хубав ден на всички.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт