Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Seref Meselesi" по Канал Д *Тема 1*

• 52 767
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Габи, искаш да ползваш информация за тема, свързана с Шюкрю ли? Ако правилно съм разбрала - от моя страна няма проблем.  Hug

И Керем ли ще ходи в "Качак"?  Shocked И тази снимка нова ли е? Wink

http://gecce.com/magazin/haber/kerem-ve-yagmurun-kacak-kutlamasi

Снеже - ако нямаш против така да се обръщам към теб , точно това имах в предвид. Много благодаря за разбирането! Hug Hug
Иначе Керем има много заразителна усмивка тук. Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 226
ГабиHug разбира се, че нямам нищо против. Hug

ДидиHeart Eyes превод те чака и тук. Mr. Green

Не знам откога е снимката, но Керем и Ямур са много сладки и щастливи. Wink

# 227
Снимката е стара от 15-ти епизод на ГБ зад кадър е
Габи няма нужда да питаш можеш да ползваш каквото искаш и питането е излишно  Peace

Сега ще я видя тази статия  Peace
Снеже не се оплаквам от положението си това ми доставя удоволствие да го правя  Hug
Но сефте излиза с хубаво качество тази снимка  Peace  bouquet

# 228
Керем Бюрсин и Ямур Танръсевсин и отпразнуването на "Бягство"

Връзката която започна между Ямур Т и Керем Б на сета на сериала
В очакване на слънцето беше показана ръка за ръка

Така пише че Ямур се готви да започне да участва в Качак
Както знаете и бях казала по рано ще играе дъщеря на артиста Халюк Билгинер
Предните дни беше хваната ръка за ръка с красивият артист който е и нейно гадже - Керем Бюрсин
двамата застанаха пред камерите усмихнати ръце за ръце

# 229
[b
Предните дни беше хваната ръка за ръка с красивият артист който е и нейно гадже - Керем Бюрсин
двамата застанаха пред камерите усмихнати ръце за ръце[/b]

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 230
Тез от GECCE верно са пълни профани, мязат на нашите папарашки парцали, няма ли кой да им каже, че снимката е от сет отпреди 1 година  ooooh!

# 231
И аз това писах че снимката е СТАРА  Joy  Peace
Ама иначе знае ли се може да си ги срещнали някъде от НЛО-то  Joy
Нервя се на такива вести и то със снимки по стари от ченето на баба ми  ooooh!
Писна ми да слушам кой с кого ходил честно  ooooh!
Грам и не ме касае нали с мен не ходи нали аз не съм на прицел какво ме е еня за чуждите  ooooh!

# 232
Убедих се, че от нищене на личния живот на артистите, се губи очарованието на играта им в сериала  Peace

# 233
Убедих се, че от нищене на личния живот на артистите, се губи очарованието на играта им в сериала  Peace
Аз сега съм на подобен пангяр с Гелините повярвай ми разчекнаха Фуркан че ходи с Дениз Байсал че не ходил със Селин и това само защото са близки на сета играли са преди в сериал
Ами извинявай ама наистина ми е супер тъпо да ги чета тея вести и затова по принцип и подминавам защото за мен колегиалните отношения са едно , а тези грозни спрягания за който и било друго
Докато не видя снимка как се целува някой зад кадър по устата е така по някой сокак щастлив за който се отнася не вярвам на нищо  ooooh!
Това е вярно то се отразява и на тяхната психика  Peace
Едно и също та едно и също  ooooh!

# 234

Докато не видя снимка как се целува някой зад кадър по устата е така по някой сокак щастлив за който се отнася не вярвам на нищо ooooh!

+ 1  Peace
 Laughing Laughing Laughing

# 235
Добро утро.

ДидиHug благодаря.  bouquet

Мен хич не ми пука с кой е Керем, ако е щастлив, негова си работа, не съм му майка. Mr. Green Освен това никога не се съмнявам в професионализма на любимците си.  Wink Peace

Приятен ден.  bouquet

# 236
С фенове, не са нови, не са публикувани, май.  Peace И на мен не са ми познати. Hug

Нова на Ясемин. Wink

Не, че не е горещо навън... Heart Eyes

# 237
Керем с майка си Чийдем Бюрсин на благотворително събитие в Америка.  Hug Същото, за което има кратко инфо по-напред в темата. Hug

Нова. Wink Hug

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 20:21 от ·٠•Snejka•٠·

# 238
Малко и Шюкрю. Wink

# 239
Пак на Керем от поредицата в Америка. Wink

Yardım gecesinden Kerem Bürsin

Общи условия

Активация на акаунт