Остров Тасос - 7

• 114 926
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря за линковете на камерите Simple Smile

# 436
Камерите са страхотни, вижда се лошото време.

# 437
Да и няма живо пиле на острова. Тук там по 2-3 човека, много странна работа, чак Юли ли ще се напълни с туристи? По това време нашето черноморие е пълно, много странна работа. А аз очаквах пълни плажове с туристи. Дано и Юли да е спокоен, обожавам плажа да е само за мен, мразя викове и навалица Simple Smile

# 438
Така беше ние бяхме на Халкидики и нямаше жив човек. Времето беше много по-хубаво от сега.

# 439
Да и няма живо пиле на острова. Тук там по 2-3 човека, много странна работа, чак Юли ли ще се напълни с туристи? По това време нашето черноморие е пълно, много странна работа. А аз очаквах пълни плажове с туристи. Дано и Юли да е спокоен, обожавам плажа да е само за мен, мразя викове и навалица Simple Smile

От 15 до 18 бяхме на Тасос и обикаляхме непрекъснато-"живо пиле" определено има.Не зная къде сте били, но си има хора и то доста-пълно е с румънци естествено, има и много българи.
Времето беше прекрасно, водата не е топла все още, но става Smile Имаше плажове пълни с народ, имаше и по-безлюдни.На Ливади има много водорасли и хората се бяха преместили на по-горния плаж(не му запомних името).Изкарахме си прекрасно, най-вече благодарение на вашата информация.В Панагия беше претъпкано, плажа на Акти също, както и разни други плажченца, така че ми е малко странно изказването за пилето, хаха Smile    не мога да разбера как става прикачването на снимки Sad

# 440
Здравейте, утре ще пътувам за о-в Тасос, та искам да попитам по кой маршрут е най-добре да се мине, защото на навигацията ми дава 3 варианта (Кулата, Гоце Делчев или Кърджали)? Благодаря  Simple Smile

# 441
Здравейте, утре ще пътувам за о-в Тасос, та искам да попитам по кой маршрут е най-добре да се мине, защото на навигацията ми дава 3 варианта (Кулата, Гоце Делчев или Кърджали)? Благодаря  Simple Smile

Ние на отиване от София пътувахме през Кулата, на връщане през Маказа и Кърджали.Връщането беше по-кратко като път.Повече са завойте обаче.Чакахме на Маказа 40 минути Sad

# 442
  • София
Миналата година бях на Тасос, на почивка, точно по това време. Бяхме с туристическа агенция, и всичко беше супер. За първи път да ми хареса да съм на море, до тогава само в тук в БГ бяхме ходили. Много красиво място, на което отново бих се завърнала и без агенция този път, но има още толкова много места, които трябва да се видят  Simple Smile

# 443
  • София

Най-вече зависи от къде тръгвате ?
И пречат ли ви отклонения и ремонти по пътя ?

# 444

От 15 до 18 бяхме на Тасос и обикаляхме непрекъснато-"живо пиле" определено има.Не зная къде сте били, но си има хора и то доста-пълно е с румънци естествено, има и много българи.
Времето беше прекрасно, водата не е топла все още, но става Smile Имаше плажове пълни с народ, имаше и по-безлюдни.На Ливади има много водорасли и хората се бяха преместили на по-горния плаж(не му запомних името).Изкарахме си прекрасно, най-вече благодарение на вашата информация.В Панагия беше претъпкано, плажа на Акти също, както и разни други плажченца, така че ми е малко странно изказването за пилето, хаха Smile    не мога да разбера как става прикачването на снимки Sad

Аз не съм си  го измислила това с живото пиле, просто всеки ден гледам камерите ето от този плаж, на който в момента има 20 човека (това по никакъв начин не ме пречи, даже ми е по добре), вчера имаше точно 3-4 ма броила съм ги и останах много учудена защо е така...
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5nby10aGFzc29zLm … jbXNnMzEwNDc1NjE=
П. С : Не съм изкала да засегна никой, просто ми е супер странно, как всички казват, че е пълно на всякъде, а на плажа не съм виждала до сега да са пълни всички шезлонги и чадъри, което е супер типично за нашето черноморие Simple Smile

# 445

Най-вече зависи от къде тръгвате ?
И пречат ли ви отклонения и ремонти по пътя ?

Тръгваме от София и предпочитаме да минем по по-хубав път

# 446
София-Кърджали-Маказа-Комотини-Керамоти-Тасос-мисля, че това е по-добрият избор.

# 447
Според мен е по-добре да се пропусне Тракия в момемоммомента. Ние в неделя ще пътуваме през Гоце Делчев (от София)

# 448
През Гоце Делчев пътя е идеален. Ходихме в началото на Юли. Тръгнахме от София в 9 часа.  В 10 спряхме да пием кафе за около половин час. Около 12.30 спряхме за обяд в Банско. Можеби откарахне час. В Керамоти хванахме ферибота в 17 часа. В 17.30 бяхме на Тасос.

# 449
благодаря за информацията

Общи условия

Активация на акаунт