Остров Тасос - 7

• 113 977
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • На брега на реката
Здравейте ако има някой в момента на Тасос, развали ли се времето или е добре ?
Мислим да отидем в края на седмицата.

Времето е хубаво, но за краят на седмицата можеш да се ориентираш тук - www.meteo.gr/meteoplus/sf.cfm?sea_id=20

# 706
  • София
Здравейте ако има някой в момента на Тасос, развали ли се времето или е добре ?
Мислим да отидем в края на седмицата.

Времето е страхотно. Сутринта около 9 препръска слаб дъжд, духаше доста и се уплаших. Но като стихнахме един плаж, мисля че Скала Марину беше супер. Съвсем лек ветрец. Много малки вълни. Водата - супер. Към два стана много топло и си тръгнахме. Плажа е в едно заливче, от двете страни скали, пясък и много навътре е плитко. Следобяд ще разучим друг плаж.

# 707
В момента е хубаво,  вчера беше една идея по-голяма жега.

# 708
Благодарности за времето в момента, ще се ходи.
Сега са вече по ниски цените, някой хубав хотел да препоръчате, благодаря.

# 709
  • Русе
Чара на Тасос не е в хотелите!

# 710
  • София
Въпреки че сутринта валя, беше облачно и ветровито след 11 беше супер за плаж до края на деня. На Парадайс бяхме. Имаше вълни, но ние си стоим на плиткото. Не сме от плуващите. Днес имало страшно течение.
 Нямам търпение за се приберем и да напиша подробно.
Благодаря на Параход, на Таис, съжалявам, че не мога да изброя всички пишещи в темата!
Толкова неща научих от вас!
А нашите хотелиери само могат да се поучат от хазяйката ми Сотирия! Посрещане с фрапета, супер любезна. Вечер намирам плато с плодове в стаята. След плажа хавлиите са направени за радост на детето като слонче и пате.
Подробно ще опиша плажовете. С кола обикаляме по два на ден. В Потос има и забавления за децата, блъскащи колички и други подобни.

# 711
  • София

Зависи. Какви плажове предпочитате. С пясък, за гмуркане.,.дали ви се пътува с кола.
Аз студиото го намерих през букинг, платих при настаняване. Страшно съм доволна!

# 712
  • Бургас
Момичета,я кажете има ли комари в момента,че моите моми образуват едни големи пъпки от тях.
Благодаря

# 713
Не, аз поне 4 дни не съм видяла комар. Има оси доста.

# 714
Миналата седмица имаше много комари за разлика от август. Носете си репеленти.

# 715

Зависи. Какви плажове предпочитате. С пясък, за гмуркане.,.дали ви се пътува с кола.
Аз студиото го намерих през букинг, платих при настаняване. Страшно съм доволна!

То дали ще става за плаж се чудя ? Намерих сносен хотел помогнаха ми от тук  Hug

# 716
Тръгвайте смело-места има и със сигурност ще си намерите. Ние миналата седмица отидохме за 2 дни на абсолютно случаен принцип и веднага си намерихме студио в Скала Панагиа, а на много места имаше табели за свободни такива.
Здравейте, предстои ми екскурзия до о. Тасос. За първи път ще ходя в Гърция и питането ми е за следния хотел в който ще бъдем, а той е вила Наташа на 250 м. от плажа Глифонери. Евентуално мога да го сменя с хотел Белведере регион Paxi в Skala Raxoni на 7 км. от Лименас . И въобще хубаво ли е в Тасос, като за 1 път ходене в Гърция. Благодаря ви предварително.

# 717
Верче, Ами на Тасос е хубаво, особено ако си за първи път ще ти се види като рай. Само дано времето да е хубаво, че последните дни с дъжда и студа не е много за море.

# 718
Верче, Ами на Тасос е хубаво, особено ако си за първи път ще ти се види като рай. Само дано времето да е хубаво, че последните дни с дъжда и студа не е много за море.
Много Благодаря, надявам се времето да се оправи и да имаме късмет!

# 719

В кое студио сте били отседнали?

Общи условия

Активация на акаунт