Августовско слънце мира няма,ще се крием в сянката със книга на прохлада..

• 21 689
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Колко сте изписали, не мога да ви смогна....
Относно за четящите около мен и на мен ми е любопитно какво четат, както забелязвам и на тях им е интересно какво чета /това го наблюдавам най-често в автобуса/.
Много мразя да дам на някого книга и да не се сеща да я върне, и да се налага да си я прося  #2gunfire
Чужди книги много пазя, към моите съм по-спокойна. Е напред имаше една, където племенника ми беше направил някакво произведение на изкуството на първата страница като по-малък, но как да му се разсърдя  Crazy /не че щеше да ме разбере де/  Laughing
Относно подаръците...аз нямам претенции, нека всеки спрямо възможностите си прецени кое как, важното е, че всяко пакетче е заредено с много любов и положителни мисли  Heart Eyes

# 751
  • София
Кали, не разбрах - ти ли правиш тема? Или само "нещо" към нея?

Ами мога и аз да я пусна, ако Нелче няма нищо против.

Гиговче  Hug

# 752
  • на североизток от Рая
Кали, не разбрах - ти ли правиш тема? Или само "нещо" към нея?

Ами мога и аз да я пусна, ако Нелче няма нищо против.

Калиии, обикновено Мижж прави темите, аз досега не съм правила. Но тя каза, че няма да може, ако има желаещ, да я пусне. Хайде, ако имаш възможност, пусни нова.  Hug

Тази тема ни я направи Девичка.  Heart Eyes тя къде ли е?

# 753
  • Сред лисици
Добър вечер! Hug
На финала на темата и аз се включвам за малко. Заета съм, а и все някой друг ме изпреварва на компютъра и не успявам да ви чета редовно, пък и да пиша.
Видях снимките от срещата в София. Направо сте прекрасни! Всички!!!
Споменаваната тук "Белфльор" аз не харесах особено. Трудно я прочетох и то от втория опит. Бях прочела вече други две книги на Джойс Каръл Оутс - "Градината на земните радости" и "Тях", а те много ме грабнаха, особено първата от тях. И двата романа съм чела поне три пъти в последните 20-25 години /родителите ми ги имат в библиотеката си/ и така и не изгубиха силата на  въздействието си върху мен, пък и откривам нови детайли при всяко прочитане. Дори не мога да обясня с какво точно ме очароват героите им - все с труден живот и незавидна съдба. Странно, че "Белфльор" не ме омагьоса по същия начин. Може би пак ще я пробвам някой ден.

# 754
  • в огледалото на живота
Тази тема ни я направи Девичка.  Heart Eyes тя къде ли е?
Къде,тука... Grinning
Чете ви..не мога да ви насмогна.... Whistling
Утре на ранина ще има нова тема,обещано  Peace
Отивам да ви допрочитам...лека и мека  Hug

# 755
  • USA, Steak State
Момичета дойдоха ми книжлетата!!!!!! Ох ако знаете как ми олекна. До последно си мислех, че все някое от пликовете ще се изгуби по пътя. Много съм щастлива!

# 756
  • на североизток от Рая
 Добро утроооо!  Hug Heart Eyes

Чакам ви!  Simple Smile

Паяче, какви книги получи? Загриза ме любопитството. Знам какво харесваш, ама друго си е като чуя.  Grinning

# 757
  • в огледалото на живота
Добро утро! Hug
Хайде в новата тема  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=794437.new#new

Общи условия

Активация на акаунт