Сайтове за колективно пазаруване - сделките ПЛОВДИВ - 8

• 38 178
  • 432
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Като ги попиташ не отговарят ли Shocked?
Отговарят, разбира се.
Обаче ти го казвам от опит.

Преди 6 години отидохме за първи път с мъжът ми сами. Той беше ходил, но с човек който знаеше кое какво е.
Та поръчваме ние, той не помни как се казва това което е ял и обяснява, ама никой не го разбира какво иска. Поръчваме това-онова, и накрая мега разочаровани. Вече не помня как се престрашихме да идем пак, но това което първият път оставихме недоизядено сега ми е любимо - Касър.

Аз като ходя там знам, че отивам да преям - ама буквално.
Винаги почваме с разядка  - Хумус с Лаваш. Задължително Касър. После основно и ако мога да дишам - десерт.

# 181
И аз към феновете на Бразилия! Особено пък попадаме на една и съща сервитьорка, голям е пич  Heart Eyes Ние също почваме с хумус с лаваш, после дроб по одрински, али назик или специалитет Бразилия, и кюнефе задължително за десерт. Уф, потекоха ми лигите  ooooh! Но за ваучера се чудя още

# 182
  • Пловдив
Аз пък винаги започвам с Циганска салата, но този път добре, че ме подсетихте за Касър, че от описанието на сервитьорката съм доста навита да го поръчам, но пак ще се преяжда сигурно, че и ваучера е 1 кг., а сме само 2-ма.

# 183
  • Пловдив
Някой с препоръка за екскурзия до Будапеща,Виена или Прага Rolling Eyes Т.е. мнения за тур.агенция...

# 184
http://grabo.bg/plovdiv/vkusno-meniu-0222q

Toзи ресторант как е? за Рибата се точа....

# 185
  • о`майна лунна нощ е
Точно там съм на сбирка на пернати довечера  Mr. Green Ще докладвам утре как е.

# 186
Дами,знам,че сред вас има фенове на сушито на Хепи и сигурно доста от вас са взели ваучери...В това число и аз,разбира се Laughing Обаче сега започнах да се притеснявам с тази сурова риба да не вземем да се натровим.През уикенда се видях с приятелка,която ми разказа как със суши от Хепи така се е натровила,че е била 3 дни в болница Shocked Ние досега сме нямали проблеми,но в момента съм откачила и много ще се радвам,ако някой ходи в близките дни или вече е ходил на новата оферта,да сподели как е Rolling Eyes Praynig

# 187
  • о`майна лунна нощ е
Аз имам ваучер, но планираме ходене другата седмица. До сега никога не сме имали проблеми с храната там. Тъй като най-често ги посещаваме именно покрай сушито, винаги е било вкусно, с пресни продукти, нямало е каквито и да било негативни последици.
Приятелката ти в кой от ресторантите е била, имала ли е алергии към морска храна, пази ли касови бележки ... ?
При едно от предходните ни събирания там, се оказа, че момиче от компанията ни през лятото е направила тежък пристъп точно след консумация на комбинация от морски продукти. До тогава не е имала проява на непоносимост към тях, но се е отключила изведнъж /говорим за млада жена на 32 години/. В тази връзка, на срещата ни в Хепи яде само от зеленчуковите хапки на сушито и от тези със сурими, тъй като те не й влияеха.

# 188
За сушито в х-л България май става въпрос,били са цяла компания,но тя е яла и калмари освен сушито.Не знае кое й е повлияло,но от тази случка не иска и да си помисли за суши.Та тъй като тази оферта е със сурова риба,а ние никога не сме опитвали дори,направо ми се изправи косата при разказа...И ние ще ходим другата седмица и отсега съм в паника #Crazy

# 189
  • о`майна лунна нощ е
Момичето, за което писах в предния пост, е направила лятото някаква комбинация с калмари, сьомги, октоподи, скариди ... морски тюрлю гювеч. Където и да се зачета, ми излиза, че да се ядат едновременно няколко вида не е препоръчително. Според мен проблемът при вас не е в сушито, а в това, че са миксирали.
Ние ходим основно на Хепито в Ритейл парка, тъй като ни удобно за паркиране. Но съм била с ваучери и на трите им обекта в Пловдив. Пак казвам - никакви проблеми с храната до сега. А не пропускаме оферта.

# 190
Ние също не пропускаме и никога не сме имали проблеми Wink
Дано да оцелеем след суровата риба Laughing

# 191
# 192
  • Пловдив
Момичета, търся ваучер за почистване на зъбен камък. Моля, ако сте срещали, споделете.

# 193
  • Пловдив
Момичета,видяхте ли офертата за Одрин за 1 ден-18 лв ? Аз мисля да отида Simple Smile

# 194
Да се отчета-взех ваучер за Суши шопа Heart Eyes
Все още очаквам мнения за новото меню на Хепи със суровата сьомга от последната им оферта Laughing Praynig

Общи условия

Активация на акаунт