Сайтове за колективно пазаруване - сделките ПЛОВДИВ - 8

• 37 343
  • 432
  •   1
Отговори
# 240
Ясноо, разбрах. Ами звучи да е оферта, да

# 241
  • София
Но май може да се използва само 1 ваучер на поръчка. Поне аз така разбрах. 15 лева не стигат за 4 пици.  Sad

# 242
  • Пловдив
Да един ваучер е само за една поръчка Peace

# 243
  • Пловдив
На мен Верди експрес на Мол-а ми е много близо. Като поръчаш пица на място, втората е на половин цена. Да го имате предвид, ако имате път натам.  Laughing

# 244
  • Пловдив
Поръчах за довечера от Верди. 18 лв. поръчка + 3 лв. доставка. = 21 - 15 ваучер
Платих 6 лв.
6 лв. съм платила и за ваучера.
Общо платено излиза 12 лв. за храна и услуга, които струват 21 лв.  Добре е!
Ще видя довечера как е, като получаване.
Исках много да поръчам Пица Ориджинале (за това купих ваучера, защото ги имаше в сайта на Фуудпанда), харесвам ги повече от Верди. кой обаче да види, че те нямат опции за онлайн плащане, а ваучер не може да се използва с плащане в брой... Ехххх

# 245
А някой пробва ли вече пилето? Grinning

# 246
Е какво има да се пробва,изпробваме го постоянно Joy,днес ще взема,но не вярвам да има разлика,нито салатата!

# 247
  • Пловдив
Използвах ваучера от Фуудпанда за поръчка от Верди. Всичко беше нолмално.

# 248
Е какво има да се пробва,изпробваме го постоянно Joy,днес ще взема,но не вярвам да има разлика,нито салатата!
Ние не пазаруваме от Триумф,та затова питам Wink
Другата седмица щели да пуснат още по-готина оферта и ако тази ни хареса,ще вземем и от следващата. Принципно пилето за днес го гласяхме,но ще излизаме и ще го оставим за друг път Wink

# 249
Стелс,аз пазарувам ежедневно,пилето е хубаво,салатата също,ще останете доволни определено,я кажи за по-готината оферта?

# 250
Офертата щяла да бъде храна от витрината (готвено явно),първо,второ и трето за 3 или 4 лв.,нещо такова ми казаха.Което според мен си е супер далавера Laughing

# 251
  • Пловдив
Аз за такива готвени съм мерси! Crossing Arms като знам от какви останали и подвъртани мателиали са манджите...

# 252
  • Пловдив
Аз за такива готвени съм мерси! Crossing Arms като знам от какви останали и подвъртани мателиали са манджите...

Еееее,Мистична,недей с лошото де Simple Smile То същото важи и за пилето и за млечната.Аз пазарувам от Триумфа и винаги съм била доволна.

# 253
  • Пловдив
Скрит текст:
Е,не че нещо ама предпочитам у дома аз да си го приготвя... Wink А и една позната работеше там,споделяла е тук-там разне неща,но нищо фрапиращо.Просто не допирам до там за манджа точно.Салата...понякога  Wink

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 09:01 от mystic woman

# 254
Готово,взех си пилето със салатката,съветвам ви обаче,да взимате или сутрин,или след 14-15ч,понеже около обяд и вечер около 18-19ч е лудница и трябва да се чака за пилето!Иначе забележки нямам!  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт