Сайтове за колективно пазаруване - сделките ПЛОВДИВ - 8

• 37 346
  • 432
  •   1
Отговори
# 225
В момента съм с парадонтакс Уайт,по спомен я купих за над 6лв,та и на мен ми се струва добра офертата,ще си запазя и утре ще видя в магазина каква е цената на всяко по отделно!

# 226
  • Пловдив
Аз мислих да не послъгват с грамажа,но в запитване на Грабо пише,че пастите са по 75мл.

# 227
Офертата на грабо с пастите и водата изглежда мн. добра, мисля да я комбинирам с офертата за почистване на з. камък   Laughing  Аз лично паста пародонтакс само 75 мл. съм виждала, не знам да има друг грамаж. Водата мисля че е към 6-7 лв. редовна цена

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 20:47 от съкровището

# 228
Здравейте,

имам следния проблем: днес купих 6 ваучера за един хотел в Чепеларе, който впоследствие разбрах,че е доста зле. Искам да попитам имам ли шанс да си върна парите? ЗЗП защитава ли такива казуси? Минали са по-малко от 12 часа от покупката Rolling Eyes

Ако някой е имал подобен проблем, може ли да ми помогне какво точно да напиша на сайта продавач.

Благодаря много!

# 229
Мисля че е да - 3 дневен срок имате право да го върнете, обаче сайта как процедира, не знам / защото аз съм връщала по магазините стоки, но пари много малко връщат, казват да избереш друго за сумата/.

# 230
съкровището, Благодаря ти за бързия отговор. Все пак се надявам някой, който вече е връщал конкретно закупени ваучери, да се включи!

# 231
  • Plovdiv
Влизам да похваля ето тази оферта
http://grabo.bg/snimka-na-chasha-0gf5htm
Много съм доволна, светкавично изпълниха поръчката, миналия вторник им изпратих снимката за чашите  и в четвъртък чашите бяха при мен  Grinning Много сполучливо са ги направили, чашите идват в кутийка - обикновена картонена, но пък все пак е кутийка  Peace
Закупила съм си и два ваучера от тези http://grabo.bg/hrana-za-vkashti-08unmdz, някой ползва ли ги вече да даде отзиви?

# 232
  • Plovdiv

Закупила съм си и два ваучера от тези http://grabo.bg/hrana-za-vkashti-08unmdz, някой ползва ли ги вече да даде отзиви?
[/quote]Мисля и аз да се възползвам,изглежда добра оферта  Simple Smile

# 233
Аз нещо не го разбирам този ваучер от фууд панда, какво по-точно купуваш за 5,90  newsm78

# 234
  • Пловдив
2 от общо 3 вече ги ползвахме Simple Smile
Днес регнах и благоверния, та взех още 3 Mr. Green
Никакви проблеми с ползването (и двата пъти взимахме пици от Верди) Peace

beauty_ купуваш си ваучер за 5.90, който има реална стойност 15 лева. За да го ползваш, минаваш през сайта на foodpanda , избираш си града и ресторанта и си поръчваш (поръчката трябва да е минимум 15 лева). Ако има нещо за доплащане (сметката е над 15лв), се доплаща с карта Peace

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 23:33 от sweet_maniche

# 235
  • Пловдив
С карта, но на място или онлайн?

# 236
  • Пловдив
онлайн.
Ваучерите са само за храна за вкъщи Peace
(Доставката, ако има такава се заплаща отделно от ваучера Peace)

# 237
  • Пловдив
А може ли да поръчаш и да идеш на място да си я вземеш Rolling Eyes Щот Верди ми е близо  Grinning

Т.е. с един ваучер за 5,90 ти колко пици успя да поръчаш?Нещо и аз не схващам Blush newsm78 Има ли сметка или е мъгла работата...

# 238
  • Пловдив
не знам дали може да се вземе директно от там newsm78
Ваучера се плаща 5,90, но стойността му е 15лв Peace И двата пъти взимаме по 2 пици. Първия път дплатих 4лв, втория - 5 и нещо Peace

# 239
  • Plovdiv
sweet_maniche  го е обяснила много точно - купуваш си ваучер за 5,90лв., а си вземаш храна за 15 лв. Трябва като си закупиш ваучера да пишеш на емейла на foodpanda  и те ти изпращат код, който въвеждаш при финализиране на поръчката. Може само онлайн да се зукупуват и поръчват и ако поръчката ти е повече от 15 лева, то доплащането задължително е с карта, не може в брой при доставката.

Общи условия

Активация на акаунт