Сайтове за колективно пазаруване - сделките ПЛОВДИВ - 8

• 37 332
  • 432
  •   1
Отговори
# 270
Купували ли сте чаршафи на Шико ТВ Доволни ли сте от качеството,свиват ли се?

# 271
Имаме комплекта с Дора,взиман е от Пазара в Тракия,свиват се и избеляват,но и цената тук не е реална,по спомен са си около 20лв!

# 272
Така си и мислех,благодаря!

# 273
  • Пловдив
от тази фирма, чрез Рио - то съм взимала чаршафи за нашата спалня - това беше най-отвратителната материя,която някога съм взимала, стана на пилинг след първото пране още  Sick Sick Sick Sick Sick НЕ взимайте от техните чаршафи  #Cussing out моят го изхвърлих след 3-4 пранета

# 274
И на теб благодаря ! Хем искам хубави чаршафи,хем не ми се дават по 70 лв комплект  Rolling Eyes

# 275
  • Пловдив
И на теб благодаря ! Хем искам хубави чаршафи,хем не ми се дават по 70 лв комплект  Rolling Eyes
И аз така... Crossing Arms

# 276
Добра девойка ми подшушна магазин на Белотекс в Илиенци в началото вдясно.За чаршафи.
Ако сколасам да ида,ще докладвам.

# 277
Добра девойка ми подшушна магазин на Белотекс в Илиенци в началото вдясно.За чаршафи.

Ще чакаме да кажеш как да цените Hug

# 278
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали салон за фотоепилация на мишници?

# 279
  • Plovdiv

Имат магазин и във Форума,в Тракия.Имам чаршафи на Белотекс,доволна съм. Simple Smile

# 280
  • Пловдив
Някой скоро да е видял оферта за торта ?
Благодаря !

# 281
# 282
  • Пловдив
Благодаря ,но хич не ги познавам ,явно е нова тази пекарна .

# 283
  • Пловдив
В Грабо има оферта за сладкарници Бел,ама май имаше лошо мнение за тях Rolling Eyes

# 284
  • Пловдив
Торта, но и за Бътерфлай в последно време не се чуват хубави неща......Ох, сега прочетох условията..... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт