Сайтове за колективно пазаруване - сделките ПЛОВДИВ - 8

• 37 327
  • 432
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Момичета,замислям една екскурзийка до Будапеща и Виена ... мнения,впечатления,ако някой е ходил с ваучер  newsm78

# 286
  • Пловдив
Здравейте! За първи път пиша в тази тема. Имате ли впечатления за салон "Визия и стил"? Имат няколко оферти за фризьор. Гледах и на салон "Дива" в Тракия, но четох негативни коментари за там. Става въпрос за тази оферта. http://www.deals.bg/Kichuri-arganova-terapiya-i-oformyane-sas-se … ;utm_campaign=173 Благодаря предварително за отговорите.

# 287
  • гр. Пловдив
Да се оплача то Sushi Shop-a.  Twisted Evil
Взех си 3 ваучера за поредната тяхна оферта и понеже знам, че не могат да смогнат с поръчките поръчах 3 дни предварително. Е пак греда! Ами ок. Поръчах за след седмица и половина. И отивам да си взема сушито и гости съм си поканила даже и още по-голяма греда. Никой не си е направил труда да запише поръчката. Резултата - наложи да чакам два часа в студа, заедно с децата ми, за да ми приготвят поръчката, която съм поръчала преди повече от седмица. Направо побеснях.  #2gunfire
Такова нещо не ми се е случвало никъде. За мен това е неуважение към клиента! Crossing Arms

# 288
Да се оплача то Sushi Shop-a.  Twisted Evil
Взех си 3 ваучера за поредната тяхна оферта и понеже знам, че не могат да смогнат с поръчките поръчах 3 дни предварително. Е пак греда! Ами ок. Поръчах за след седмица и половина. И отивам да си взема сушито и гости съм си поканила даже и още по-голяма греда. Никой не си е направил труда да запише поръчката. Резултата - наложи да чакам два часа в студа, заедно с децата ми, за да ми приготвят поръчката, която съм поръчала преди повече от седмица. Направо побеснях.  #2gunfire
Такова нещо не ми се е случвало никъде. За мен това е неуважение към клиента! Crossing Arms
Съгласна съм!!!
Преди бяха много добри,дори сушито им беше най-хубавото,което сме яли в Пловдив.Преди няколко месеца бяхме взели отново ваучер,но сушито беше едно такова леко спаружено...Решихме,че е заради ваучера и са го направили преди час и затова е такова спихнало.Отивам преди 2 седмици да поръчам за вкъщи,без ваучер,на редовна цена,и очаквам да е супер...Беше напълно ужасно,дори хапките бяха по-малки,със стари продукти... Shocked Повече не!Само Хепи ни харесва вече Rolling Eyes

# 289
  • Майничка
Момичета,замислям една екскурзийка до Будапеща и Виена ... мнения,впечатления,ако някой е ходил с ваучер  newsm78

Миналата година ходихме с ваучер от тази фирма http://www.deals.bg/Velikden-Budapeshta-Ungariya-2-noshtuvkizaku … s-Turs-TRAV_27603, само до Будапеща, останахме много доволни. Използвахме само транспорта, иначе си направихме сами програмата в града. Хотелът беше приличен и на много хубаво място - хем спокоен, хем на 10-на минути пеша от много комуникативно място.

# 290
  • о`майна лунна нощ е
Много съжалявам да чуя такива отзиви за Суши шопа  Cry . Харесвам ги, но ако се излагат със забравени поръчки и спаружени хапки, сериозно ще се замисля дали да ги посещавам вбъдеще.

# 291
Много съжалявам да чуя такива отзиви за Суши шопа  Cry . Харесвам ги, но ако се излагат със забравени поръчки и спаружени хапки, сериозно ще се замисля дали да ги посещавам вбъдеще.
Ние също много ги харесвахме,но не сме убедени,че отново ще отидем...
Да споделя негативно впечатление и за Чановете,ходихме с оферта от Грабо за свински каренца.Месото беше ужасно,но да оставим настрана ваучера...За каквото и да бяхме попитали сервитьора,все го нямаше в наличност Shocked Разбирам,че зимата явно им е по-слаб сезон,но може ли да поддържаш само 2 неща на кръст? Laughing
И един положителен отзив за кафенето на Римския стадион,тортите са чудесни,обслужването е добре,приятно и топличко е вътре Wink

# 292
Здравейте! За първи път пиша в тази тема. Имате ли впечатления за салон "Визия и стил"? Имат няколко оферти за фризьор. Гледах и на салон "Дива" в Тракия, но четох негативни коментари за там. Става въпрос за тази оферта. http://www.deals.bg/Kichuri-arganova-terapiya-i-oformyane-sas-se … ;utm_campaign=173 Благодаря предварително за отговорите.
Аз си взех ваучер за Визия и стил,надявам се да остана доволна.Ще пиша след като го ползвам.

# 293
  • Пловдив
Аз ще ходя днес. Престарших се. Миналата година една фризьорка така ме окепази с едни кичури, че приличах на душите от махалата, така че едва ли може да е по-зле. Довечера ще споделя впечатления.  Laughing

# 294
Petia,ще чакам да пишеш.Аз си записах час за събота,надявам се да остана доволна,защото мястото ми е много удобно и бих ходила и без ваучер.

# 295
  • Пловдив
Ами имам си кичури, но аз исках с шапка за освежаване и защото имам бяла коса. Мацките са готини, аз съм доволна. Но аз не съм претенциозна никак. Пак ще отида за подстригване. Дано не те подведа.  Peace Ти какво ще си правиш?
Да използвам поста да питам пиците в Крушата бива ли ги все още?

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 23:50 от -Petia-

# 296
Преди месеци хич не ги биваше пиците в Крушата .Да кажат,които са били по-скоро  Peace

# 297
Petia,моя ваучер е за подстригване,боядисване и изсушаване.В събота ще пиша как е минало.

# 298
Petia,моя ваучер е за подстригване,боядисване и изсушаване.В събота ще пиша как е минало.
Ползвах си ваучера,останах много доволна.Не съм правила някаква голяма промяна,но въпреки това момичето си свърши добре работата.Сложих си и мигли на снопчета,на цената на офертата им в Deals,за първи път си слагам нещо такова и съм очарована от резултата,козметичката е много прияно момиче и определено ще посетя салона пак.

# 299
  • Пловдив
Супер! И аз ще ида пак по-нататък. Радвам се, че не съм те подвела.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт