Сайтове за колективно пазаруване - сделките ПЛОВДИВ - 8

• 37 317
  • 432
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Дано да е друга фризьорката...че аз бях ходила преди година и нещо и беше ужас.Едно изсушаване не може да направи...
Май на нея съм попаднала  Sad Млада ,руса и любезна ,но до тук .
Уж старателна ,но нищо .Пълна 0 Аз в къщи си я правя по-добре .
Отново разочарование  Confused

# 316
  • Plovdiv
Здравейте, включвам се с лоши отзиви за Сентрал Парк на Младежки Хълм! Бяхме с ваучери за салата и основно, изобщо не съм доволна, салатата беше максимум 150 гр., а не както е описано в офертата 300гр., основното си беше с доста некачествени и според мен стари продукти. Детското меню с пилешки хапки имаше точно 4 парченца пилешки хапки Confused Сервитьора беше меко казано зле, а като капак на всичко се опита и да ни метне в сметката. Не бих повторила, а и на редовни цени пък хич не бих отишла отново  Naughty

# 317
Аз бих говорила с управителя.Ако си върши работата добре,ще го вземе под внимание !

# 318
  • Cyprus, Пловдив
cveti_niki_paci, мнението ми съвпада едно към едно с твоето. В последно време този ресторант от любим се превърна в място, която ще посетя в краен случай. Сервитьорите винаги са нацупени и с настроение, при което се чувствам неудобно, че ги смущавам и им създавам някаква работа  ooooh!
Крайно нелюбезни са, дори и без ваучери, порциите също са смешни...

# 319
  • Sunshine state
А с този в градската градина как е положението? Не сме го посещавали скоро, понеже много вдигнаха цените,а и промениха менюто- стана още по-бедно като че ли.  Confused
Аз да дам положителен отзив за тази оферта http://grabo.bg/plovdiv/schet-uslugi-026r37 , понеже нали сега е моментът, в който се подават данъчните декларации и на някого може да му е полезно..
Служителят бе много любезен и ми свърши хубава работа. Пак ще ползвам услугите им.  Peace

# 320
Някой да е ползвал такъв тип процедури?  http://www.deals.bg/Zalichavane-na-strii-na-zona-dermatokozmetic … ntar-Enigma_28336

# 321
  • Sunshine state
Взех ваучер за почистване на прозорци,че много ме мързи и мразя да ги чистя.
http://grabo.bg/plovdiv/chist-domofis-0q2n8
Утре ще запиша час за другата седмица, че като гледам закупените ваучери... Crazy

# 322
И аз взех същия, преди също съм ги ползвала и останах много доволна! Наистина трябва отсега да се обадим, че графика е пълен сигурно  Crazy Crazy

# 323
  • Sunshine state
Ами гледам сега в коментарите, че се оплакват как никой не вдигал на дадения телефон и искрено се надявам да нямам проблем със свързването.  Rolling Eyes

# 324
  • Пловдив
Аз днес звънях да питам кога мога да разчитам да си ползвам ваучера (ако взема такъв) според натовареността, но никой не ми вдигна.

# 325
  • Sunshine state
Ако не мога да се свържа няколко дни, ще искам да ми върнат парите. Не мога да чакам някой да благоволи да извърши услугата, за която си плащам. Да са съобразили колко ваучери могат да поемат.  Peace

# 326
  • Sunshine state
Така, аз днес се свързах след 19ч и успях да си запазя ден и час, но чак за 23ти, така че който си е купил ваучер, е добре да побърза със записването. Хич не ми е удобно, ама...  Rolling Eyes

# 327
  • Пловдив
Много криво така... Confused

А някой да е ходил тук и да е доволен  Grinning ...http://vo.grupo.bg/all/oferta-nejno-izmivane-vashata-kosa-shampo … -49609?aff_id=119
Напоследък хич не пускат такива оферти,а ако има то в др.край на града...

# 328
  • Пловдив
Здравейте !
Казаха ми за р-т Арабски на центъра имало и ваучери за него ,но аз до сега не съм попадала на оферта .
Някой да е ходил или да е виждал оферта ?

# 329
Здравейте !
Казаха ми за р-т Арабски на центъра имало и ваучери за него ,но аз до сега не съм попадала на оферта .
Някой да е ходил или да е виждал оферта ?

Да не става въпрос за ливанския ресторант Sultana в Капана?

Общи условия

Активация на акаунт