Сайтове за колективно пазаруване - сделките ПЛОВДИВ - 8

• 37 316
  • 432
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Здравейте !
Казаха ми за р-т Арабски на центъра имало и ваучери за него ,но аз до сега не съм попадала на оферта .
Някой да е ходил или да е виждал оферта ?

Да не става въпрос за ливанския ресторант Sultana в Капана?
Ми май е за него .Бил близо до джамията ,но не съм сигурна скоро имало оферта за него .
Яденето било вкусно и много !

# 331
Здравейте !
Казаха ми за р-т Арабски на центъра имало и ваучери за него ,но аз до сега не съм попадала на оферта .
Някой да е ходил или да е виждал оферта ?

Да не става въпрос за ливанския ресторант Sultana в Капана?
Ми май е за него .Бил близо до джамията ,но не съм сигурна скоро имало оферта за него .
Яденето било вкусно и много !

http://grabo.bg/places/restorant-sultana
Това са офертите за него.Ние сме доволни също от посещението там  Peace

# 332
  • Пловдив
Ние също сме доволни от ливанския ресторант.

# 333
Момичета,някой с отзиви за тази оферта - 2 големи пици по избор - http://rio.bg/oferta/j76P/italianska-kuhnya-2-golemi-pitsi-po-iz … la-bar-amp-dinnernewsm78

# 334
  • о`майна лунна нощ е
Познавам готвача, който разработи менюто за пиците. Ако са запазили стила му на работа, технологията и продуктите, това са най-вкусните за мен пици в града. Вече не е там, за това не смея да дам 100% положителен коментар.

# 335
Na men изборът ми се струва бедничък и никоя не ми допадна.
Туиг, а къде е сега господинът?

# 336
Имате ли  отзиви за този детски център за рожден ден ? за 8 г. деца
http://grabo.bg/rd-za-malcho-0tv7bk

# 337
  • о`майна лунна нощ е
Na men изборът ми се струва бедничък и никоя не ми допадна.
Туиг, а къде е сега господинът?

Скоро говорихме, каза ми, но не запомних  Blush
А за този детски център имаше отзиви, че е машинка до машинка и имам чувството, рождените дни, дори с ваучери, не излизат евтини.

# 338
Благодаря,отказах се от Тримонциум Simple Smile

# 339
  • Sunshine state
Този детски център категорично не ми хареса. Бяхме на рожден ден там. Хостесите не гледат децата и не искаха да изрисуват личицето на дъщеря ми, която бе на 3. Тя е много тиха и кротка, та съответно не е настоявала и те са я оставили на самотек. Да не говорим, че накрая не знаеха къде е и бяха полудяла от притеснение. Отделно е пълно с машинки и игри с някакви карти и даваш маса пари настрана. Заведението също не бе на ниво - сервитьорите се бавиха и трябваше постоянно да ги подсещаме.  Tired

# 340
  • Пловдив
http://grabo.bg/plovdiv/pastarvavino-0d5m9ud
Оферта от м-н Триумф...ако някой я ползва вече,да сподели Peace

# 341
  • Plovdiv
Този детски център категорично не ми хареса. Бяхме на рожден ден там. Хостесите не гледат децата и не искаха да изрисуват личицето на дъщеря ми, която бе на 3. Тя е много тиха и кротка, та съответно не е настоявала и те са я оставили на самотек. Да не говорим, че накрая не знаеха къде е и бяха полудяла от притеснение. Отделно е пълно с машинки и игри с някакви карти и даваш маса пари настрана. Заведението също не бе на ниво - сервитьорите се бавиха и трябваше постоянно да ги подсещаме.  Tired
Абсолютно съгласна, два пъти миналия месец бяхме там на рожденни дни, така наречените "аниматорки" изобщо не благоволиха и за 10 минути да се позанимават с децата, и двата пъти поднасянето на тортата беше едно такова припряно и никакво, като място също е ужасно, един дълъг голям коридор с набутани много машинки вътре! Твърдо не, не бих празнувала там рожден ден!
Аз да похваля ваучерите за рожденни дни в "Новотел" Пловдив, преди 2 седмици там беше на сина ми рожденния ден, децата много се забавляваха, организацията също беше на ниво, цените са напълно нормални!

# 342
  • Пловдив
Благодаря,отказах се от Тримонциум Simple Smile
И ние се отказахме .
Направихме резервация във тон бонбон ,май там ще е най добре на дете по 14 лв. и не плащаш за залата .
Работят с Амели и тортите им са добри .

# 343
  • Пловдив
Днес от 10 часа сутринта насам на телефона на Фреш Пропъртис няма отговор, за да подам заявка за почистване на стъкла. Много съм подразнена. Могат поне да отговарят на телефона и учтиво някой да обясни, кога ще имат възможност да поемат заявки, ако в момента са много претоварени. Написах оплакване чрез официалната форма на Грабо за целта. Чакам отговор, а междувременно продължавам през половин, един час да прозвънявам телефона. Това отношение да захвърлят някъде телефона е абсолютно  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 344
и аз днес звъня, нищо..баси  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт