Сайтове за колективно пазаруване - сделките ПЛОВДИВ - 8

• 37 311
  • 432
  •   1
Отговори
# 345
в Грабо -Пловдив- други има оферта за прехвърляне на  видеозаписи на диск,намалено е на 5 лв на час .

# 346
  • Пловдив
Някой взе ли риба?

# 347
  • Пловдив

Мистична,взимай ти Simple Smile Ние след теб.Хубава ще е,споко.

# 348
Похвалвам Триумф,днес в 12ч нямаше крилца,но ми бяха заменени с бутчета,много съм доволна,че имаха добра организация!

# 349
Момичета някакви отзиви за салон за красота "Ти"?Имат оферта в Грабо  за маникюр с гел лак и се чудя дали да си взема.Извинявам се,че не мога да пусна линк,но пиша от телефона.
И като цяло някоя от вас взимала ли е скоро ваучер за маникюр от някой от сайтовете за колективно пазаруване  и останала ли е доволна?

# 350
  • Пловдив
Доволна съм ,че излезе пак оферта за :
http://grabo.bg/plovdiv/ekzotichno-meniu-0nsbs/ec:e860574e941ae/ … tter&dc=49952
Като го посетя ще дам оценка на ястието и обслужването .

# 351
  • Пловдив
Доволна съм ,че излезе пак оферта за :
http://grabo.bg/plovdiv/ekzotichno-meniu-0nsbs/ec:e860574e941ae/ … tter&dc=49952
Като го посетя ще дам оценка на ястието и обслужването .

вчера ползвах два ваучера там 6++++++++++

# 352
Взех си ваучер за маникюр от Rio.bg за Fabio Salsa Forum.Когато го ползвам ще пиша отзиви.

# 353
  • Пловдив
Днес в 8.40 най-сетне успях да се свържа с Фреш пропъртис за офертата за почистване на стъкла. Иначе писах заплашително писмо до Грабо, относно това, че 2 дни от 10 до 17 часа никой не отговаря на телефона за заявки и ако не ми отговорят и днес директно се обръщам към КЗП.
Днес се свързах. Услугата може да се извърши чак към края на месеца, защото имало много ваучери. Твърди се, че това, че е след срока . няма да е проблем. Надявам се да е така, защото мнението ми за тази фирма вече е ...
Човекът през деня не отговарял на телефона, защото нямал време. Ауууу. Ами, като няма да отговаряш на този телефон дай друг, на който някой отговоря. Той през деня не отговарял, но вечер гледал да се обади на тези, които са му звънили. Е... на мен никой не ми се е обадил макар да звъних най-малко  пъти за  дни. Според мен изобщо дори и не го поглежда този телефон и сутринта по случайност беше в него.
Много дразнещ тип, сигурно и работата ще му е толкова, но сме се хванали на хорото и ще я докараме до край.

# 354
  • гр.Пловдив
Записвам се и аз при Вас.
Днес използвах закупеният ваучер от Грабо за почистване на лице в Ализа Бюти и останах доволна.

# 355
Скоро не съм наминавала насам,но да споделя,че миналата седмица ползвах ваучер за фризьорски самон "Вероника Бюти",до Събота пазар-а.Фризьорката се казва Галя и работи много добре.....със сигурност ще ида пак,заради нея/имам ужасно трудна за фризиране коса.....е,след нея,три дни изглеждах като току що излязла от салона/направи ми обем,без да личат вафлите и ми придаде много хубава форма на косата/

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 11:59 от Анонимен

# 356
  • Sunshine state
Вчера от Фреш пропъртийз ми миха прозорците - доволна! Много бързо и качествено работиха момчетата.  Simple Smile

# 357
  • Пловдив
Моля ви помагайте !!!
Искам да направя подарък на моята сестра с масаж в салон .
Тъй като аз не съм запозната моля ви да препоръчате някоя  добра масажистка и салон  Praynig
Трябва ми до 30 май ,тъй като тогава е рождения и ден .
Ще съм ви много много благодарна !

# 358
Взехме ваучери по тази оферта:http://www.deals.bg/Mayyuni-Gartsiya-o.-Tasos-345-noshtuvki-na-b … m_campaign=173#taПък да видим.... Thinking
Някой да има отзиви от фирмата - Океания турс? Praynig

# 359

Общи условия

Активация на акаунт