43, ЕЛП!

• 29 325
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Казанлък of all places
Коучът е торба акъллията, който ти дава акъл как да се държиш, как да постъпваш, какво да правиш, за да постигнеш успех.
Когато за пръвп път ми казаха,е ще превеждам на коуч,познайте аз какво чух. И какво е кодовото име на човека от там насетне.

# 646
  • n/a
Щастливци - да не знаеш какво е коучинг си
е една паничка щастие, по една лъжичка за
закуска  Laughing - и ще живееш по-дълго  Hug

Не ми се рови сега за Робърт Джуниър. Знаете,
обичайния петъчен поздрав. Вярвам, че ще си
го представите и без картинка  Hug

# 647
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря ви за съчувствието, елпи мили мои. Имам нужда от всичко сега, че даже и от бира, ама не върви, рано е. А снощи беше късно.
За да не се чудите - баща ми бере душа в страшни мъки, това е...Дано господ се смили над него, над майка ми и над нас останалите - особено внуците му са много зле, неподготвени, за пръв път се сблъскват...с нейно величество Госпожата с косата...

# 648
  • Mars Hotel
Съжалявам, адашче.  Confused Дано всички имате сили да се справите с това.  Hug

# 649
  • n/a
Светалчо, съжалявам.  spoko

# 650
Свеч, няма готовност за тая работа, в един момент пътищата ни се разделят. Желая на всички ви сила.  Hug

# 651
  • София
Свечи, гуш!

# 652
  • Казанлък of all places
Гуш, Све4!

# 653
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Tired друго ми се искаше да е  Tired
такова след което има после Confused

светалчо  Hug

# 654
  • Пазете Гор
Съжалявам.

Всички все някога ще идем там, Свеч. Важно е да е по реда си, но както реши Бог. Минавал съм през това. Простете се, обичайте се. Обещайте си, ако е контактен.

Не се навивай, че нямате сили - човек има много. Всички сте заедно - целият род, ще си помагате, ще се справите. Спокойно.

# 655
Свечи,  Hug Hug Hug

# 656
  • Пазете Гор
Дребните днеска събираха орехова шума с дядо си. Пищяха, врещяха, разбъркваха куповете, криха греблото и вилата, събраха няма и две шепи орехи, пък аз ги бях пуснал да добият малко продукция. Не събрали нищо, умориха дядо си, пък най-накрая им дал левчета, а те му дали да им дояде сандвичите.

Като казах продукция, показвал ли съм ви стоката? Шантава стока, през повечето време сама се храни, не ринеш Ако и не я поиш, но пък си хапе стопанина.

# 657
Да ти е жива и здрава продукцията, милорд, съвсем сериозно.

А ние снощи бяхме на втората най-прекрасна сватба в историята ни. Кумовете ни, след 20 години съвместен живот, решиха да се направят на официални и го направиха страхотно добре. Само дето ние трябваше да напуснем веселбата щото поради Кица, щоято от 7 почна да мрънкя, че иска вкъщи, щото било тъмно и късно.

# 658
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с това хвалила ли съм се?

Скрит текст:
госпожата се оплака, че вика в час, и повтаря "ОМ".
не беше правил така, мисля си, че не знае какво е това, но в къщи провеждаме разследване.
- Викал ли си?
- да! (сърдито) тя не ме чува. и само повтаря "млъкни" и "седни си". и аз викнах за да ме чуе.
- е какво не е чула. ти какво викна.
- ом викнах! тя чертае ом, а казва четииъгълник! и квадата е четииъгълник, а онова беше ом!

затъркалях се. от смях не успях да се въздържа. и баща му реши да го порицае лично и да му обясни къде греши. и какво чуват ушите ми.

В клас не се вика. госпожата не те е азбала. ей за това е важно да се научиш да казваш ЪЪ!

след малко ще пускаме скоростна лодка в градския басейн  Laughing
външния, че е затворен за плуване. подозирам какво ще стане  Laughing

# 659
 Joy Разкошен е, нали съм го казвала вече?

Аз... видях една нова дума... -- НАЙСТЕНА  Confused Неприятното е, че я видях в иначе много важен, сериозен контекст.

Отивам да уча демона да прави кълбо напред.

Общи условия

Активация на акаунт