43, ЕЛП!

• 29 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
айде научи я, а после тя ще ти покаже как се прави кълбо назад Wink

Скрит текст:
прави се кълбо напред, после се обръщаш кръгом и правиш пак кълбо, но то ще се нарече кълбо назад Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 661
Хихи.  Mr. Green С известна изненада установих, че макар допреди двайсет години да бях цар на кълбото напред, сега ме е страх. Лоша работа е това порастването.  Crossing Arms

# 662
Хихи.  Mr. Green С известна изненада установих, че макар допреди двайсет години да бях цар на кълбото напред, сега ме е страх. Лоша работа е това порастването.  Crossing Arms

и аз съм така с моста от стойка  Blush
гледам как синчето тренира три пъти седмично и само срамът ме спира да се метна на татамито, но...
Скрит текст:
като си гледам трътката и пупата, там ще си остана во веки веков

малко се пие нещо Simple Smile отпуснахме се нещо

# 663
Значи ти е в повече срамът, а не бива.  Naughty

# 664
  • n/a

Хубава е, пък. И нека не те е страх да си паднеш
на главата  Mr. Green - не е толкова страшно, доказано
и проверено.

Добри, ама това за пиенето си е вярно - намаля и
не ни отива. То пък да вземе да се случи вторник
днес, баш най-трезвения ден от седмицата.  Laughing

# 665
днес е ден за пиенье!
и утре тоже!

за мен двойно, моля! имам нужда.  Tired

Скрит текст:
в рамките на един учебен месец, за втори път се случва родител да влезе в клас и да "възпитава" детето.
днес вече разговарях остро с учителката, а после с директорката.
главата ми не го побира. какъв човек трябва да си, за да идеш да се караш на дете, защото в час по физическо се сбутали с друго.
бутнали - не били, не ритали нарочно или друго сериозно нещо.

# 666
Ох, Добри. Не знам каква е възприетата междуродителска етика, а форумът не е точно мястото, от което да я науча, но моята първосигнална реакция при такава ситуация ще е да намеря родителя и неособено благо да го попитам не знае ли, че караниците се извършват с човек, близо до твоя ръст и години - като например сега.

# 667
  • Пазете Гор
Разговаряла ли си с телеграфен стълб, Ники. Усещането е близко.

# 668
 не ми се говори  Confused не съм сигурна, че само ще говоря.

предупредих в училището.
на първата родителска среща ще обявя и на родителите, че при всеки следващ опит да се разговаря с детето ще подавам жалба до полицията срещу "приказливеца", госпожата на смяна и директорката.
може пък да просветне някъде нещо.

# 669
  • София
Добри, освен да дишаш дълбоко друго не мога да те посъветвам.
Аз и на този етап бих подала жалба не срещу родителя, а срещу учителя на смяна, който е там именно, за да контролира и тези ситуации.
А междуродителската етика е ясно видна и в този форум...

# 670
  • Пазете Гор
То всичките видове етика са видни.

# 671
  • n/a
Интересното е, нещо, което никак не съм очаквала,
сгъбването с какви темпове се разгръща. Това по
повод на случката на Добри. То едва ли някой е и
очаквал, де. Усещането, обаче, че покрай неповто-
римостта, единствеността, различността, кристал-
ността и индиговостта на малчовците дебнат троло-
ве си е постоянно. Край, спирам, че ...

# 672
  • гр. София
Свечи, много гуш и от мен  Hug Hug

# 673
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря ви, мили мои, за покрепата и съчувствието. Не исках много да споделям с вас, за да не ви натоварвам с тъга, и без това животът си е много тегав понякога.
Сега трябва да продължим напред, няма какво друго да се направи.

Чета за детето на Добри и ме хваща яд на учителите и на родителите. Обаче пък се радвам, че детето има нея за родител, спокойна съм за него. Защото има и деца, които не са случили на родители...

Нашият светъл Лъч също има проблеми - дойде нова учителка и той не я харесва...И не иска да ходи на градина, защото я "мрази". На въпроса знае ли какво означава тази дума, той казва "да, когато искаш да се върне предишната, която си обичал"...Когато му казваме да изчака, да й даде възможност да я заобича, той казва, че много "крещяла" и не може да се обикне такава учителка. (Е, той я нарича "госпожа", но това много ме дразни).

# 674
  • София
Кофти е, като се сменят госпожите. Малкия е първа група в нова градина, учителките са добри, но той не ги харесва все още.

При мен започнаха да излизат разни интервюта, задачки-закачки и прочие надежди за работа.
Чудя се дали да си седя в езиковото поле или да се хвърлям в дълбокото и неизвестното?

Общи условия

Активация на акаунт