43, ЕЛП!

• 29 360
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Е, добре де! Това наистина ли е най-обикновн бод зад игла! Пффффффффффффффффффффф!

Добри, жива да си!
Букетче, прегръдка, бира (по избор или и трите заедно)

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Е, добре де! Това наистина ли е най-обикновн бод зад игла! Пффффффффффффффффффффф!

позна Simple Smile
a stem stitch е "бод пред игла", сатенен бод е "пълнеж" и лайзи-дейзи е синджир бод Simple Smile
Скрит текст:

# 77
  • София
Авъъъ! Добри! Ти ли си ги правила тези чудеса...
прекрасно! Прекрасно!!!!
Аз с моя обикновен гобленов бод си мислех, че мога да шия  Joy

`звинете за отклонението!  Hug

# 78

имам питания Confused

кой излъга новинарите по телевизията, че "четърнайсе" е правилно?   ooooh! ако е правилно ще трябва да спра съвсем с новините  ooooh!

и какво по дяволите е "требъл"? преди ден го видях в спортната емиси: "требъл за Лудогорец" ooooh!

# 79
  • n/a
Хъм, Добри, то даже и на ино-четене не
се поддава. В затруднение съм с требъла.
Т.е. имам трабъл с требъла.
Четърнайсе с бира се преглъща. Честно  Mr. Green

И между другото - живее се добре и без
новинарски емисии. Проверено!  Hug

Не мога да скрия яростните си симпатии
към новоизлюпените и закоравелите ни
гоблинки  Heart Eyes

# 80
аз вече имам 20 години стаж  Blush
започнах когато големия беше малък и напредвам с бесни темпове Simple Smile

прекалено възторжено обявиха требъла, не ще да е трабъл  ooooh!

трабъл имам и аз.
Скрит текст:
докладвам:
летен грип. минава при някои за ден, при други за два-три. прилепчив е  Blush да видим на мен за колко ще ми мине.

# 81
  • София
Молим! Не съм новоизлюпен  Crossing Arms
Научих се като бях на 10-11 години.

Требъла не би ли трябвало да е проблем казано на български?

Пуцеееее, нерде си?

# 82
Това е то интуицията, явно съм те чула, Ване.

Ходихме на село ние, умряхме от жега, но беше много хубаво, а сега за разнообразие Кица е с температура и бухляви. И това ще издържим.

Докладвам на желаещите хинапове - преброих едно 5-6 самостоятелни отприсъка, с размерите на бонзай, да кажем. Септември сигурно пак ще ходим, мога да копна, ако Добри каже, че е подходящо тогава да се копат.

А сега обратно на къра, че още 40 некроложни статии за щатите ме чакат. Експерт станах по търсене, не е истина.

Липсвате ми!  Hug

# 83
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Липсувах малко, пък то даже бродерии сте захванали, и аз ги обичам. Но не гоблени, а бродерии по дрехите обичам - и рязани много обичам, и цветни. Преди много се занимавах, сега само за госпойца Прекрасна го правя. Не знам дали съм споделяла с вас, но тя има непоносимост към копчета - откакто се е пръкнала. Не може да обясни защо, сега казва, че ни ги харесвала, а като беше малка, не можеше да обясни, но не обличаше дрешки с копчета. Та съм се специализирала, когато й подарят незнаещи хора нещо с копчета, да бродирам разни неща на мястото на копчето и илика. Всякакви бодове. Не знаех, че синджир-бод се казва лейзи-дейзи...Обаче има логика, щото наистина можеш да направиш маргаритки по мързелив начин с този бод... 

Прочетох думите, с които можем да блеснем... Обаче не ги запомних, явно няма да мога да блестя...Но пък  знам и аз една такава: диастема - разстоянието между предните зъби. Някои го наричат "врата на щастието", представьте себе... Даммм, ако ви върши работа, моля, блесвайте...

Да, всъщност запоВних само дефенестрация. Обаче как да  блесна с тази дума - кога ще ми се случи някой да изхвърли нкг през прозореца, че да мога да я употребя...

# 84
изказах се неприлично в една тема, дето ми е приятна по принцип

не  издържах  Confused
не се въздържах, а знам, че няма смисъл - който какъвто е

# 85
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Исках само да ви кажа, че малкият ми светъл Лъч си има две гаджета: Марая и Идидора.

Допускам, че Идидора може и да не може да казва "з" и евентуално да е Изидора, ма това не променя много ...

# 86
  • n/a
Понеделнишки поздрав за Атти  Laughing
и за всички останали елпейци
http://fishki.net/1294709-stroitelnye-marazmy.html?from=fb

# 87
  • София
МУХА!!!  Joy Joy Joy Мноу яки! Мерси, Ло  Hug

# 88
  • Казанлък of all places
Ох, дали да ви споделя как чета трети ден особено популярна тема, която ми излиза на челото на форума"Вечният спор: слипове или боксерки?" - Аз го чета 'вечерният спор", дори "вечерният спорт" и всеки път ми проблясва мисълта как по вечерно време някой спортува кое по-бързо ще си нахлузи, райш...

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 10:57 от angelina.bgk

# 89
  • гр. София
Я вижте каква дискриминация! Само за мъже било!

И малко други...

Скрит текст:

Joy

А това е за Ло - нали тя ни беше ценител на виното?

И по един сладолед за всички

От утре всеки да си носи...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт