IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 51 502
  • 510
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте Simple Smile,

аз имам един въпрос - преди години съм правила лазерна епилация 2-3 процедури на цели крака. Ефект се забелязваше, но не успях да довърша серията, заради цената.

Интересувам се ако продължа с фотоепилация ще постигна ли резултат? Има ли някакво значение, че преди време върху тази зона е работено с лазер?

Предварително Много благодаря   bouquet !

# 121
Здравейте и от мен. Аз се интересувам необходимо ли е при епилиране с този уред да се предвиди това да стане в месеци, когато откритите части на тялото не са изложени на постоянно слънце както е през лятото? Пигментацията на кожата влияе ли се след фотоепилацията и трябва ли да се предпазва допълнително с кремове с висок фактор?
По някакъв начин уреда повлиява ли състоянието на кожата на фотоепилираните места?

ПП. Да допълня към въпросите си - доколкото знам всяка лампа на фотоепилатор има определено време живот или брой импулси. За лампата на този какво е времето или броя на импулсите, и съответно ще е достъпна ли за покупка, и на каква цена?

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 19:41 от Бижy

# 122
  • русе
Преди известно време попаднах на дискусия за домашното фотоепилиране и доста жени се изказаха.... ще го кажа така:"негативно".Вече са зададени доста въпроси относно продължителността на процедурите,дали са болезнени и т.н.Аз искам да попитам до колко е ефикасен уреда?През какъв интервал от време се повтарят процедурите? И естествено ме интересува за по-чувствителните зони,там как стои въпроса?В смисъл те как се третират?След процедура колко време нетрябва да се излагат на слънце третираните места?Може ли да се свема душ след процедура или след колко време могат да се мокрят местата,които сме обработили?

# 123
  • вече и в други градове
Здравейте  Grinning,

интересува ме, дали уредът е подходящ да се използва и от мъже/ в къщи използват епилатор  Philips/ и каква би била честотата на процедурите при тях? Говорим за зоната на мишниците Grinning до окончателното премахване на окосмяването.

# 124
Здравейте доктор Павлова. Уреда влияе ли по някакъв начин на бременни и кърмещи жени? Благодаря!

# 125
Здравейте, моят въпрос е дали абсолютно всеки се повлиява от този уред и ако говорим в проценти, то колко е минимума и колко максимума на отърваване от този винаги наболял проблем при нас жените и колко дълго трае ефекта ако се правят ежегодни или ежемесечни поддържащи според указанията процедури? Много благодаря предварително  Peace

# 126
  • GYM
Интересува ме дали уредът влияе по някакъв начин на спукани капилярчета и разширени вени?

# 127
Присъединявам се към въпроса за бенките/луничките. Ръцете ми са покрити с бенки/лунички, особено през слънчевия сезон, означава ли, че изобщо не може да се използва уреда за тази зона? На други зони с по-малко на брой бенки, само те ли се избягват, или изобщо не може да се приложи уреда?

# 128
  • София
Д-р Павлова моите въпроси са свързани с това, дали трябва да използвам слънцезащитен фактор по време на процедура? Ако посещавам солариум колко време преди процедура трябва да е последното ми посещение? Благодаря предварително

# 129
Здравейте, искам да питам безопасно ли е да се използва при бременност и необходимо ли е да се използват някакви специални кремове?

# 130
  • Варна
Прилага ли се уреда на всички зони по тялото?

# 131
  • София
Каква трябва да е подготовката на тялото, преди да се пристъпи към обработка с тази технология (напр. бръснене, мазане с крем и т.н.)? Колко време след друга обезкосмяваща процедура(епилация, депилация, кола маска) може да се използва този уред?
Също, в козметичните центрове се ползват специални очила, за да предпазят очите, тук необходими ли са?
Трябва ли нещо по-специално, когато искаме да третираме подмишниците, където косъмчетата са по-дебели?

# 132
Здравейте, др. Павлова,

много от моите въпроси вече са зададени и ще следя отговорите Ви, но искам да питам има ли противопоказания за използването на уреда от хора с проблеми с кръвната захар?

Благодаря предварително.  Simple Smile

# 133
  • София
Здравейте! И мен ме интересуват голяма част от вече зададените въпроси. Като допълнение искам да попитам дали уредът е противопоказен при разширени вени?

# 134
        Здравейте, искам да попитам този епилатор
              - може ли да се ползва за премахване на космите под мишниците
              - може ли да се ползва върху мъжка брада и ако да, колко процедури са необходими, за да бъде премахната
              - веднъж премахнати космите появяват ли се отново
              - остават ли някакви белези от ползването на уреда
              - може ли човек да се изгори или нарани с уреда
              - влияе ли уреда негативно на хора, които страдат от астма и алергии
       Извинявам се, че въпросите ми са толкова много, но ако имахме такъв уред в семейството, сигурна съм, че всеки от нас би го ползвал. Благодаря предварително за отговорите.

"Здравейте,                                                                         

Започвам с отговорите в реда, в който са зададени вашите въпросите:                                                                             
- Може да използвате Philips Lumea за зона мишници, бикини зона, крака и лице.                                                   
- Уредът Philips Lumea е създаден за жени, но може да има добри резултати и при мъже.
- Окосмяването не се премахва завинаги, но то е изключително редуцирано и ако спазвате инструкциите за поддръжка, ще се радвате на дълготраен ефект и гладка кожа.                                               
- След използването на уреда не се очаква появата на белези                                                                                                     
- Philips Lumea е с вградена система за безопасност, което гарантира, че приложено правилно устройството не предполага изгаряния или наранявания по кожата. Уредът разполага с вграден UV филтър, който предпазва дори и най-чувствителната кожа от UV лъчите. Също така, разполага с 5 регулируеми настройки за различни тонове на кожата. Светлината, която е съвсем леко видима по време на употреба (поради факта, че тя се отразява от кожата) е безвредна за очите ви. Не е необходимо да се носят очила (за разлика от професионалните салони, които предлагат лазерни терапии). Системата за безопасност предотвратява неочакваното мигане, когато уредът не е в контакт с кожата.
- В общия случай не се очаква да има подобни реакции, дори и на по-нежна кожа, тъй като Philips Lumea е конструиран, така че да щади максимално кожата на жената. В някои изключително редки случаи на свръхчувствителна кожа към светлината могат да бъдат забелязани обриви или алергични реакции, в следствие използването на уреда.                                         
- IPL технологиите не се използват при бронхиална астма и при слънчева алергия.   

Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

Общи условия

Активация на акаунт