IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 51 516
  • 510
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
И аз имам въпрос относно безопасната честота на употреба на уреда?
Благодаря!

# 106
Здравейте, прочетох, че не се препоръчва употребата на уреда при лунички и бенки, а как стои въпросът със слънчевите петна, т. к. имам едно на бедрото от няколко години? Интересува ме също дали засегнатия участък трябва да се избягва, или употребата му, на това място, е безопасна.

# 107
Имам витилиго. Мога ли да ползвам уредът?

# 108
Моят въпрос е каква е ефективността на метода при премахване на окосмяване по лицето, каква е дълготрайността на постигането на ефекта и през колко време ще е необходимо да се правят поддържащи процедури след първоначалната терапия?
Благодаря предварително!

# 109
  • София
Здравейте,

Предстои ми справяне с проблема с нежеланото окосмяване при дъщеря ми.
От каква възраст може да се използва уреда?

Благодаря предварително!

# 110
  • Плевен
Колко време трябва да се правят процедури и колко често при тъмни и черни косми, за да има желан ия ефект?

# 111
Здравейте, имам проблем с т.нар. врастнали косъмчета - мислите ли, че фотоепилацията е решение? Благодаря...!

# 112
  • София
Здравейте, д-р Елмира Павлова.

До колко е болезнена самата процедура? Може ли уреда да се използва от подрастващи?
Дъщеря ми е на 13г и използва епилатор за краката си.

Каква е областта на третиране като площ и колко време би отнело едно цялостно почистване на окосмението? (например крака Simple Smile)

# 113
Здравейте,
последващите процедури, за които сте споменали, на 2 седмици за мишници и бикини зона и на 4 за крака, продължават ли да се правят дори и след премахването на косъмчетата?
Т.е. продължава ли се на принципа на кола-маската или се разреждат поддържащите процедури?

И още нещо, което не успях да намеря в сайта Ви: Колко импулса има в един уред при доставка и как се "презарежда", когато се изхабят светлинните импулси? Или аз нещо бъркам технологията... Thinking

# 114
Въпросите ми към д-р Елмира Павлова са следните:
1. Справя ли се уредът с врастналите косъмчета?
2. В коя зона би се усетил най-голям дискомфорт по време на процедурата?
3. Препоръчвате ли някаква козметика преди или след процедурата?

На останалите ми въпроси вече е отговорено в темата.
Поздрави!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 115
  Здравейте, моят въпрос към д-р Елмира Павлова е:
 Използването на IPL уред за домашно ползване Philips Lumea, може ли да окаже влияние, върху пигментацията.

# 116
Д-р Павлова  въпроса ми е дали са болезнени  процедурите, колко процедури са необходими и на какъв интервал е препоръчително да се правят първоначално и след това поддържащо?Дали ще може да го ползвам ако до скоро съм кърмила,в смисъл влияят ли хормоните върху крайния резултат .Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 117
  • София
Има ли противопоказания при хора с чувствителна кожа? През колко време се третира участъкът?

"Здравейте,                                                                                             

В общия случай не се очаква да има подобни реакции, дори и на по-нежна кожа, тъй като Philips Lumea е конструиран, така че да щади максимално кожата на жената. В някои изключително редки случаи на свръхчувствителна кожа към светлината могат да бъдат забелязани обриви или алергични реакции, в следствие използването на уреда. Използвайте Philips Lumea на всеки 2 седмици за мишници и бикини зона и на всеки 4 седмици за крака.                                                 

Поздрави,                                                                                               
д-р Елмира Павлова
"

Благодаря за отговора!  Wink

# 118
  • Хасково
Здравейте,  моят въпрос е дали уреда може да се използва на всяка точка от тялото и дали може да се използва от тинейджъри?
  А също ми е интересно до какъв период се премахна окосмяването?

# 119
  • И аз не знам къде
Здравейте. Чувала съм , че само в професионални центрове може да се постигне истински резултат като човека който ти прави процедурите усети кой импулс действа на космите на човека. Въпросът ми е вярно ли е това, тъй като и аз се интересувам от уредите за домашна употреба. Има ли вероятност уреда да не действа на всеки?

Общи условия

Активация на акаунт