IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 50 325
  • 510
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен Simple Smile Болезнена ли е процедурата и колко трайно е обезкосмяването? Благодаря ,за което!

"Здравейте,                                                                                      

Едно от най-големите предимства на Philips Lumea е че казваме “сбогом“ на болезнените процедури. Разбира се, има случаи, в които кожата е свръхчувствителна, тогава жената може да усети леко парене, но не и острата болка, както при другите видове епилация. Обикновено ефектът трае между 6-12 месеца.

Поздрави,                                                                                            
д-р Елмира Павлова        
"

# 91
Екипът на Филипс, моля, да отговори на всички въпроси. Peace

# 92
Здравейте, и мен ме интересува има ли някакво влияние върху бенките и колко дълго трае ефекта.

"Здравейте,                                                                                 

Използването на Philips Lumea не се препоръчва при бенки или лунички. Обикновено ефектът трае между 6-12 месеца.                                                                           

Поздрави,                                                                                             
д-р Елмира Павлова
"

# 93
Здравейте, бих искала да разбера, защо долната граница на възрастта за използване на уреда е 14г. и какви са лабораторните изследвания в тази насока.
Приятен ден.

# 94
Екипът на Филипс, моля, да отговори на всички въпроси. Peace

Здравейте, ivelinkaaa,

Благодаря Ви, че участвате в темата за Philips Lumea. Всички въпроси ще получат отговор скоро. 

Поздрави,
Екипът на Philips

# 95
Има ли противопоказания при хора с чувствителна кожа? През колко време се третира участъкът?

"Здравейте,                                                                                             

В общия случай не се очаква да има подобни реакции, дори и на по-нежна кожа, тъй като Philips Lumea е конструиран, така че да щади максимално кожата на жената. В някои изключително редки случаи на свръхчувствителна кожа към светлината могат да бъдат забелязани обриви или алергични реакции, в следствие използването на уреда. Използвайте Philips Lumea на всеки 2 седмици за мишници и бикини зона и на всеки 4 седмици за крака.                                                 

Поздрави,                                                                                               
д-р Елмира Павлова
"

# 96
Здравейте!
Въпросите ми са няколко. След колко на брой процедури се забелязва ефект и на какъв интервал трябва да са те? През цялата година ли може да се ползва уредът? Възможни ли са алергични реакции и увреждания по кожата?

"Здравейте, Joanna*,                                                         

Първите резултати ще бъдат забелязани веднага след 2-рата процедура, но оптималният ефект ще бъде постигнат след 4-5 третиарния. Използвайте Philips Lumea на всеки 2 седмици за мишници и бикини зона и на всеки 4 седмици за крака. В общия случай не се очаква да има подобни реакции, дори и на по-нежна кожа, тъй като Philips Lumea е конструиран, така че да щади максимално кожата на жената. В някои изключително редки случаи на свръхчувствителна кожа към светлината могат да бъдат забелязани обриви или алергични реакции, в следствие използването на уреда.                                               

Поздрави,                                                                                             
д-р Елмира Павлова
"

# 97
Здравейте, може би ще повторя въпрос на някои момичета, но е много важен отговорът за мен :
Може ли уредът да се използва и за лице?

# 98
Здравейте, искам да попитам дали уредът може да се използва при бременни жени?

# 99
  • София
Здравейте, повечето въпроси, които ме интересуват са зададени вече, някои все още чакат отговор, ще следя за тях Simple Smile

Искам да попитам  процедурите много време ли изискват?

# 100
Здравейте, д-р Павлова!
Въпросът ми е колко дълготраен е ефектът след процедура и колко точно процедури са необходими, за да се отървем окончателно от нежеланите косми?

"Здравейте,                                                                      

Обикновено ефектът трае между 6-12 месеца. Първите резултати ще бъдат забелязани веднага след 2-рата процедура, но оптималният ефект ще бъде постигнат след 4-5 третиарния.                                                  
За да запазите резултатите, ще са необходими поддържащи процедури на всеки 2 седмици за бикини зоната и подмишниците и 4 седмици за крака, тогава коренът на косъма се активира отново.                                          

Поздрави,                                                                                            
д-р Елмира Павлова
"

# 101
Получава ли се същия ефект като с професионалните апарати или е необходимо по-продължително използване за постигане на същите резултати?

"Здравейте,                                                                                   

Philips Lumea успешно се конкурира по резултати с тези, които можете да получите в салоните. Предимствата, обаче, са цената, която съпоставена във времето е доста по-изгодна, както и комфорта да извършите процедурата в дома си.

Поздрави,                                                                                                     
д-р Елмира Павлова
"

# 102
  • Велико Търново
А след като се отървем напълно от окосмяването, необходимо ли е ползването на уреда след това или има поддържащо действие на по голям интервал от време?

# 103
  • София
Въпросът ми е молба за пояснение към Вашия отговор за бенките:
"Използването на Philips Lumea не се препоръчва при бенки или лунички."

Избягват се самите бенки или изобщо не се третира кожа с бенки?
Защото не са много хората без бенки...

# 104
През какви интервали се използва уредът?

Общи условия

Активация на акаунт