IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 50 326
  • 510
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, и мен ме интересува има ли някакво влияние върху бенките и колко дълго трае ефекта.

# 16
  • София
Има ли противопоказания при хора с чувствителна кожа? През колко време се третира участъкът?

# 17
Здравейте!
Въпросите ми са няколко. След колко на брой процедури се забелязва ефект и на какъв интервал трябва да са те? През цялата година ли може да се ползва уредът? Възможни ли са алергични реакции и увреждания по кожата?

# 18
Здравейте, д-р Павлова!
Въпросът ми е колко дълготраен е ефектът след процедура и колко точно процедури са необходими, за да се отървем окончателно от нежеланите косми?

# 19
Получава ли се същия ефект като с професионалните апарати или е необходимо по-продължително използване за постигане на същите резултати?

# 20
        Здравейте, искам да попитам този епилатор
              - може ли да се ползва за премахване на космите под мишниците
              - може ли да се ползва върху мъжка брада и ако да, колко процедури са необходими, за да бъде премахната
              - веднъж премахнати космите появяват ли се отново
              - остават ли някакви белези от ползването на уреда
              - може ли човек да се изгори или нарани с уреда
              - влияе ли уреда негативно на хора, които страдат от астма и алергии
       Извинявам се, че въпросите ми са толкова много, но ако имахме такъв уред в семейството, сигурна съм, че всеки от нас би го ползвал. Благодаря предварително за отговорите.

# 21
Искам да попитам уредът подходящ ли е за обезкосмяване на лицето? През каквъ интервал от време трвбва да се прави процедурата и колко траен е резултатут? Има ли противопоказания ако кожата се излага на слънце в интервалите между третиранията?

# 22
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте!
Интересува ме как процедурите на с този уред се отразяват на кожа предразположена на враснали косми?Моята е такава и въпреки честото ексфолиране доста често ми се появяват, а съм чела коментари, че с подобни уреди проблемът се разрешава.

# 23
Здравейте,
бих искала да попитам болезнена ли е процедурата и може ли да се ползва по време на бременност и кърмене?  bouquet

# 24
Здравейте искам да попитам,дали е болезнена фотоепилацият,колко често е нормално да се използва,трябва ли предварително да се третира както кожата така и космите.Има ли  някакви странични ефекти  и може ли да навреди на кожата.Благодаря

# 25
Здравейте,

Бих искала да попитам, IPL - технологията може ли да се използва повреме на бременност и кърмене?

# 26
  • Телиш/Плевен
Здравейте! Simple Smile
И аз бих искала да задам няколко въпроса.
= Кога най-рано може да се види ефектът от употребата на уреда?
= Каква честота на употреба препоръчвате за най-добри резултати, ако преди това окосмяването е било третирано със самобръсначка?
= Има ли зони от тялото, при които третирането трябва да става с повишено внимание и кои са те?

Благодаря предварително за отговорите и за цялата тази инициатива!  bouquet

Късмет на всички дами!!! Flowers Four Leaf Clover

# 27
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте!
Мен ме интересуват най-вече 2 въпроса:
- уреда може ли да се използва за премахване на косъмчета, които се появяват в областта на брадата?
- може ли да се използва от 16 годишна тинейджърка?
Благодаря!

# 28
Привет,

Интересувам се дали уредът може да се използва през лятото и има ли опасност от пигментация? През колко време трябва да се ползва уредът за по-дълготраен ефект?

Благодаря Simple Smile

# 29
Здравейте!
Бих искала да попитам какъв е интервалът между процедурите и може ли да се използва уреда през летния сезон?
Трябва ли да има период от време след процедурата, през който да не се излагаме на пряка слънчева светлина?
Подходящ ли е уредът за епилация на лице и интим зона?

Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт