GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 409
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • Керодиспансера
Сладоранка  Heart Eyes

# 226
Ани и на мен също,но има още един момент,който много ми харесва-ето ти го

Скрит текст:

Погледни как си е направил устничката-много сладко

# 227
Кой викаше, че Гюни не би надничал през прозореца за МелКер  Joy Joy Вижте го как гледа ЗейКер  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 228
   Ирче , да си изкарате чудесно

Скрит текст:

Ели , то Ханде казва сега , че ще избира нещо стойностно .  Това интервю е оринтировъчно от 01.юли - тогава Ханде публикува снимка и написа да чакаме списанието месец август . Още тогава
го е казала , пък после последва Йо. Дениз , после се отказа , сега до Нова година няма да работи , Върви , че разбери ! На разходки по заведения и МОЛ-ве ще го кара.
Ето беше толкова малко на острова , после в Анкара и вече е в Истамбул . Ако няма какво да прави , защо не остана по дълго при родителите си ?  

# 229

Само един  пясък и едно Ханде , а толкова хубава снимка !

За една седмица в Инстаграм Ханде са я последвали нови около 8 хил човека  Peace

На  24.07 - 232 070 
На  29.07 - 240,259
 Дано да е за добро  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 15:05 от krasi_anna

# 230

Ще сравняваме ли двете фотосесии или без коментар  Mr. Green

Какво сравнение,бе муци,  ми те двете фотосесии са на светлинни години една от друга Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Изобщо не може да става и дума за сравнение! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 231

Царица!!!!Като Клеопатра е!! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 232
Няма какво да се каже за Ханде,за нея всичко,което се каже ще бъде малко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 233
  • София
Здравейте  Hug

Страхотни снимки на Ханде.  Heart Eyes

Сесия-копие на ЯТ. Винаги съм се чудила на хора, които копират. Като нямаш усет за нещо, не го прави. Говоря за снимките в списанието. Другите ("снахата) няма да ги коментирам.  ooooh!

К.Б. вече в Америка. Аз бях почти сигурна, че е там. Браво! Нека си почине малко.  Peace

Ханденце ни иформира със снимки за локацията си, но от К.Б. не очаквам никакви снимки, защото е казвал, че не обича соц. мрежи. Нищо, ще чакаме снимки от новия сет.

Кате, задиждам ти за срещата.  Heart Eyes

# 234
Скрит текст:

Ани,клипчето е мн.готино. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugПесничката е страхотна-може и други да го гледат,макар че не гледат сериала

# 235
Здравейте и от мен, как сме днес ?
На снимката на Керем от Америката, сега погледнах във ФБ пише следното :Керем отивал сам в Америка ... сега това как да го тълкуваме, че е пристигнал, или че тепърва ще потегля ....
Иначе, хубаво, да си почине момчето, няма лошо...
Аз сега да питам, това на снимката ако приемем, че е от Америка, какво прави Керем на снимката, автограф ли дава, хич не ми се вярва да го познават там ....как става тази работа сега, снимката да не е нова, от някой турски МОЛ...Но децата във ФБ коментират в стил, че е заминал сам, освен да повярваме, че снимката е от Америка ...
В ФБ пише също така, че има статия / новина във вестника, че Мелиската Бюрсинова, снима ЯТ в продължение на два дни .... Голяма фотосесия бе, чак и вероятната снаха я изкараха ...Превода на Бу е добър ...Ят, Мерве Хазер и Али Балджъ били в Бодрум ....
И Джанчо пак се е разписал, брех , брех

# 236
Превод на туита на Ефеджан :
Добре че ви има ...тук изрежда всички, ...и целият целият екип
Беше една прекрасна работна година ...всички от вас ми дадохте /добавихте/ много неща, заедно и в други проекти дано ...да сте живи и здрави . Нещо такова се превежда, понеже ползвал доста типични за турският език думи, превода не се получава много симслен ....

# 237
Нямам толкова смели мечти за режисьор, но понякога се сещам за някои красиви истории, бих искала, някой ден, обичан / харесван от мен режисьор да заснеме някоя от тях ....

В очакване на слънцето свърши, отделям време за да си почина, като през това време оценям преценям, новите проекти които идват ... Излязох от една красива и качествена работа, затова се старая да /отново типично турски израз, иди го преведи сега/ иска да каже, че избира много , или че когато избира преценя и претегля всичко много детайлно ....

Това са думи на Ханде Д от списанието

# 238
Кате, трябва да постнеш снимка от срещата със селебритито .....но нека е посред нощ, да не видят всички .. Mr. Green Ти ся като имаш толкова опит в тези неща, снимки, това онова ...опасна си ти, даааа......викам те правим овчар на стадото , ти да ни водиш в Тюркията, вече на новия сет  на Кирето

Имаме време до 15 август да измислим име на Керем Бюрсин, което да пасва на името на героя му - Тамер
И още едно име трябва, за ролята му във филма - Ерхан ...

Мислете да видим какво ще измислим....

Аз сега ви напускам, до по-късните часове на денонощието, че продължавам с гостенството и днес  ....
Надявам се, среда вечер поне в хотела да има подобаващ интернет, че ако отново няма, ще псувам Пловдивските доставчици докато се изприщят .....

П.П. Ели, аз знам вкуса на твоите мотивации, но все нещо ме човърка да не би в съседната тема да имат по-добри от твоите ....да, да ама надали ....Пък към теб като се включат и Дани и Весито, доста често са ме мотивирали и те, ма теб не мой та минат да знаеш  Mr. Green Mr. Green
Хайде целувки на всички от мен

# 239

Общи условия

Активация на акаунт