GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 128
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гледам Керем и се сещам, каква тема му спретнаха на човека. Бива ли такова нещо  ooooh!

Уууу ти ще кажеш, че той от БГ- МАМА , не излиза милия  hahaha hahaha hahaha

# 46
  • София
Е, Ани, значи нещата са ти по-ясни и от на мен, след като си чела редовно в Диспансера. Това е положението.  Peace

Аз и в ПО не можах да се интегрирам, пък и не съм се натискала. Просто след 4-та серия реших, че колкото и да харесвам Ча, това не е моят сериал. И спрях с мъките.

Ирче, абе каква китара, те не знаят къде да търсят негова реакция или информация. Дали са грешен ТТ.  ooooh! Сигурно са написали в google "К.Б. + ТТ" и са копирали първия адрес, който са видяли.  Joy

# 47
Лени , как си .......
Ти не си ме описала мен , но може ли аз теб ..................
Ти си сърчицето на темата от теб тръгват разклоненията , който се преплитат едно в друго и дават живот на нашите сетива ..... ,чрез ,който магията ни завладява  Hug Hug Hug

# 48
  • София
Гледам Керем и се сещам, каква тема му спретнаха на човека. Бива ли такова нещо  ooooh!

Ама, тя за него ли е?  Wink  Joy Там само снимката в първия пост е вярна. Другото не отговаря.  Joy

# 49
Лени,  Hug

Оххх,много хубави постове пишете от снощи насам, слънчовци, пък на мен ми става едно тъжно като ви чета.  Cry От финалната серия не ми стана тъжно,вече писах,че оставиха едно задоволство в мен. Обаче с вас съм направо ревнала...аз изобщо не обичам сбогуванията,вярно ние не се разделяме,ама думите ви ми навяват такъв полъх.  Heart Eyes

# 50
Гледам Керем и се сещам, каква тема му спретнаха на човека. Бива ли такова нещо  ooooh!

Ама, тя за него ли е?  Wink  Joy Там само снимката в първия пост е вярна. Другото не отговаря.  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 51
А добре де, ние как ще спре краденето на инфо от нас ? Аз неща труда ни да отива в друга тема ... щото аз не спя, и друг не спи, пък трети прави копи пейст
Кате, теб те писах, ама остави сега, не пиши такива неща зза мен де, чак ще се помисля за такава
Ани, не се разделяме, просто си казваме нещата , докато чакаме превода на последната серия,засега поне това ни държи тук все още ..после ще пишем сигурно по-рядко , или не зная , нямам опит в тези неща  

# 52
  • У Диспансера ...♥♥♥

И пак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В началото на клипа и казва, че е навсякъде, където и да отиде, каквото и да направи, тя е там.. Cry Cry Cry

# 53
  • У Диспансера ...♥♥♥
И после, как и вика- Гюзелим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 54
  • София
Вижте какво намерих:
Скрит текст:
Гадно е предупреждавм
Скрит текст:
Серенай и Керем  Sick Sick Sick
Скрит текст:
Не отваряй може да умреш от инфаркат
Скрит текст:
Предупредих ви
Скрит текст:

# 55
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 56
Бу, в ФБ бяха пуснали клип на С и КБ от басейна, не беше клип де, пардон снимка от клип ...Иначе аз не повърнах, но се притеснявам, че тя може да го задуши ако го целунне, с тази уста дето има
Ирка, сега като ти гледам гащите ..това беше най-прекрасната сцена снощи , така съм се смяла, не е истина ...
Хубаво беше да видя и Керем и Ханде с това детенце, ...така ми стана тъжно, че се отсвириха тия двамата в живота ...

# 57
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лини, тази песен от клипа, беше ли я превеждала  newsm78

# 58
# 59
  • София
А добре де, ние как ще спре краденето на инфо от нас ? Аз неща труда ни да отива в друга тема ... щото аз не спя, и друг не спи, пък трети прави копи пейст
Кате, теб те писах, ама остави сега, не пиши такива неща зза мен де, чак ще се помисля за такава
Ани, не се разделяме, просто си казваме нещата , докато чакаме превода на последната серия,засега поне това ни държи тук все още ..после ще пишем сигурно по-рядко , или не зная , нямам опит в тези неща  

Ама, те даже не са си направили труда да се поразровят из нашите теми и да намерят преводите за К.Б., ТТ му и т.н.  Joy

Бу, отивам да предложа на Диди този колаж. Перфектен е за нова тема.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт