GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 131
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
   Лени  Hug  Благодаря за милите думи

Сериала е ясно , че ще го видим какъв ще е , но аз писах и преди .Там няма екип за нищо
  Та те не знаят примерно нито един ТТ на някой от Д -Апим , как ще имат информация . Превеждат с Гугъл
  Е как ще преведат серията и он-лайн излъчването - никак
  Ще четат тук и ще ползват Вашия труд .

# 61
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бу, в ФБ бяха пуснали клип на С и КБ от басейна, не беше клип де, пардон снимка от клип ...Иначе аз не повърнах, но се притеснявам, че тя може да го задуши ако го целунне, с тази уста дето има
Пази Боже, да не става никога

# 62
  • София
Ама, къде е тази тема? Аз се засилих да постна находката на Бу, а те били чак на втора страница.  Joy

Кире, Кире, да ти имам феновете, Кире.  ooooh!

# 63
Ирка, мисля, че съм я превеждала, но не пазя нищо, за да съм сигурна, трябва да си изчета коментарите, а това поне тази нощ и утре няма как да стане ...Ками обаче знае всиииииичкооооо, в нея е ключа за колибата
Ако тя обаче утре каже, че не съм я превеждала, никакъв проблем няма, ще я преведа
Ся за новата тема, аз чакам да ме трансферират там, ма нямам никакви оферти ...засега де ....

# 64

Керем с какво задоволство я целува  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирка,да,за вишните говорех,че ще спамим понякога  Peace

Аз до сега си оправях снимките от кръщенето,и като ви чета,и като ревнах,колко бързо ни растат децата  cry cry cry  побъркана работа ей  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 01:08 от anitto

# 65
   Ох викам я пак да видя клипа на Ирка и не мога да се настроя , като видя К. да бърка под чаршафа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 66
  • София
Лени, ще те трансферират в темата за КЕРrotfImbo

# 67
  • София
Ирка - Спокойно във фейса е почната инициатива след Медчезир да има сериал Керем и Серенай. И това ще ни се случи

Колкото и да харесвам и уважавам Керем, дори промото на този сериал няма да изгледам. Въпреки,че както съм пълникча може да помогне за свалянето на някой друг килограм.  Двойката Кире-Сера ще е като фрии диуретик

# 68
Лека момичета  Hug Hug Hug

# 69
  • София
Ирка - Спокойно във фейса е почната инициатива след Медчезир да има сериал Керем и Серенай. И това ще ни се случи

Колкото и да харесвам и уважавам Керем, дори промото на този сериал няма да изгледам. Въпреки,че както съм пълникча може да помогне за свалянето на някой друг килограм.  Двойката Кире-Сера ще е като фрии диуретик

Сера ще завлече Керем там , където завлече Чаатай т.е. на майната си.  ooooh!

# 70
   Другият начин е атака - слагаме снимки на ЗейКер ( по темата сме) Поне има хиляди такива

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 71
Еее, айде няма нужда от К.Б и СС  Crossing Arms

# 72
Кате, лека нощ слънце мое ...ВнимаФай кво сънуваш ... Mr. Green

# 73

И пак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В началото на клипа и казва, че е навсякъде, където и да отиде, каквото и да направи, тя е там.. Cry Cry Cry

Оххх,обожавам тази милувка на Кирето,сякаш я гали,ама с присвити пръсти,наподобяващо оправяне на косата назад  Heart Eyes  в 1.10 мин я дават в клипчето

# 74
Лени, ще те трансферират в темата за КЕРrotfImbo

Мише, ти се смееш , ма знае ли човек...ако имат по-добри мотивации от на Елито...като нищо ще ида там ...вие тука ме държите на .... че и Джан ми дадохте, за да ми замажете очите ... Joy Joy Joy Joy

А там ще си превеждам за Кер, и това е ,пей сърце ...

Общи условия

Активация на акаунт