GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 351
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Я да ви попитам какво е това ПР,че се чудя вече стооооо години  Joy Joy Joy
Бабче,Ани,дайте да погледна и аз този сериал  Hug

# 451
не искам да развалям настроения, но Зъбла може да е взела следващия полет за Америка  Joy Joy Joy Joy Joy
  Joy  Joy

# 452
Абе,Мише,не съм казала,че ти си ги твърдяла. Както по-назад и на Тери отговорих,не визирам конкретно вас,а всеобщото мнение,не цепя един,втори,трети. Ти писа,че са така и така и аз в този ред на мисли отговорих какво беше.  Peace

ЯТ като е толкова притеснена защо излизат,да си гледат кино вкъщи и няма да има нужда да го мисли. Излезли да се забавляват,пък тя под напрежение,егати забавата  ooooh! ooooh! ooooh!

# 453
Чок зол ми е вече.Някой може ли да прибере Ямур в тях че да нея гледат хората. Mr. Green
Тя хубаво е вземала полет за Америка ама да вземе да си стои там и да пробва да участва в някой сериял да видим дали ще я вземат някъде с тоз нейният " талант" ще има да чака.
Таз мазна усмивка ми е интересно защо я е пуснал Керем или има нещо друго което е намислил или може би не е излезнал от роля. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 454
не искам да развалям настроения, но Зъбла може да е взела следващия полет за Америка  Joy Joy Joy Joy Joy

хахахаха  трудно ще е с визата. Турците чакат по 1  година за  виза, знам една колежка  туркиня( (родителите и живеят  в Бурса), искаше да ходи  на бригада в Америка. Тя  започна да си подготвя документите  в края на 2010  , с надеждата да замине   2011 и позволиха чак 2012 да замине  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  У Америка  татко нема как да помогне  Joy Joy

# 455
  • София

Гнилото е, че тя знае, какво я очаква след тази снимка. Ще я запипят с пумия, а и предстои проект, затова е така. Сега ще я погнат из соц. мрежи и това не е лесно.
Тук няма win- win  Joy Joy Joy К.Б защо не помисли за това като пусна мазната усмивка  Mr. Green Joy

За какво да помисли? Те не могат да се крият вечно по ъглите. Излизат, засипват ги с обиди из соц. мрежи, шуми се вестниците и всички утихва. Осигуряват си желаното спокойствие.  Peace
Не забравяйте, че феновете на К.Б. ще забравят и ще му простят, ако има изобщо какво, защото влюбването не е порок. За глупостите, които надрънка по университетите и интервютата, вече са му простили.  Wink

# 456

ЯТ като е толкова притеснена защо излизат,да си гледат кино вкъщи и няма да има нужда да го мисли. Излезли да се забавляват,пък тя под напрежение,егати забавата  ooooh! ooooh! ooooh!
Трябваше да си останат вкъщи и да се усамотят, като толкова ще си липсват  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 457
Да му се невиди, само аз ли не я виждам тази любов бе  Thinking
Аз си мисля, че човек като е влюбен, колкото и да се старае да се преструва, то си го влече  Mr. Green Joy

# 458
Забравих още нещо да кажа, на скъпата ни ЯТ  от 15 август ще и се стъжни,  ще рони кървави  сълзи! Помнете ми думата. Якер има, но няма да изкарат до края на годината, още няколко месеца. Защото до колкото разбрах, новият екип ще е  смесица от два спряни сериала. На продуцентите, няма да им се понрави 3-ти сериал да бъде спрян и ще вадят тежката артилерия. И Кирето ще се съгласи на това, все пак тук ще играят повече пари. Ще започнат  да се  пускат  снимки Яскер  в дискотека, Яскер в ресторат , Мол, Яскер в спортния клуб,където тренира Кирето. А горката  Зъбла  ще си седи у  дома и ще чака и проблемите ще почнат. В ГБ можеше да контролира нещата, но тук и татко няма да помогне. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Влади и аз мисля така  Peace  

Няма как да му провърви сериала с тази тематика , кой от двамата братя  е по влюбен , ако К.Б е лудо влюбен извън сериала

# 459
  • София
Абе,Мише,не съм казала,че ти си ги твърдяла. Както по-назад и на Тери отговорих,не визирам конкретно вас,а всеобщото мнение,не цепя един,втори,трети. Ти писа,че са така и така и аз в този ред на мисли отговорих какво беше.  Peace

Ето тук вече съм съгласна. За ЯТ няма да има спокойствие още 1-2 месеца. Където и да се покажат, за нея ще има само негативни коментари. Просто тя трябва да премине през това и е време огънят за започне, за да отмине. Със стоене вкъщи няма да стане.  Peace

# 460

http://www.fox.com.tr/Kiraz-Mevsimi/galeri

първо можеш да разгледаш техни клипчета,аз от там се запалих http://www.youtube.com/watch?v=Is9GgGG8euU ;  http://www.youtube.com/watch?v=Dg4ZrwcsOsg ,има доста направени вече  Wink

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 21:20 от anitto

# 461

Пр- Пъблик рилейшънс = връзки с  обществеността означава , на  прост   български:  реклама  hahaha hahaha hahaha

# 462
Мише, те хората не я харесват, ако ще да се разчекне, все тая  Joy Joy Joy  Специално аз и Влади ще си мрънкаме  Joy Joy Joy Joy Joy Не в туитъра й , но ще мрънкаме  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Значи Зъбатка заради визата не е отишла  Mr. Green

# 463

Да си сложа хубавото Ханденце, поне още не съм я хванала в лъжа  Joy Joy Joy Joy Joy

# 464
  • София
Аз си мисля че Керем прави на пук на Ханде.
Скрит текст:
Имам някакво странно усещане че Керем няма нищо ама нищо с Ямур просто заради баща и и за да пробие в ТР. Ама не искам да лош пророк ама това на Керем ще му излезе скъпо.А на Ямур мога да и  кажа че е на моята възраст и хич не е добре това за нея тъй като се държи като някво 13 годишно лапе да баща и има пари хубаво ама да се опита да пробие само с уменията си.
А на Керем новата партньорка няма да е неговият локомотив и ще бъде сравнявана с Ханде и от там играта ще му е слаба и така да не продължавам но дано не съм права.

Ирче аз мисля като теб.Това че има някаква снимка не до казва нищо.Че той Керем редовно прегръщаше Ханде на сета ма те са си само аркадаши. Hug

Ето това си мислех и аз преди няколко седмици. Даже го споменах тук. Дали е вярно не знам, но по едно време бяха започнали: Ханде публикува снимка с Окан, Керем вади някакви мисли из соц. мрежи. После Ханде снимка, Керем харесва ТТ на ЯТ. Ханде пише, Керем пише. Ханде с Окан на тържество и снимка във вестник, Керем в МОЛ-а с ЯТ.

Може и да няма никаква връзка м/у събитията обаче.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт