GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 368
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ирка, винаги съм твърдяла, че за мен Ямкер има. Тази снимка я очаквах още в понеделник. Peace

Казвам и друго: от м. август няма да се крият изобщо.  Peace

# 436
Ирче, те се прегърнаха, ти ги чакаш да се държат за ръце.  Laughing Тази фаза вече е мината. Тя и Ханде не държи Окан, но са заедно.  Peace

Заедно са,ама вие до вчера твърдяхте,че не са,че Ханде не била щастлива,че не искала да е там и т.н..Ето как се обръщат нещата  Peace Hug

# 437
Аз и Краси казахме "след края на сериала". То стана точно на финала в неделя.  Wink Публикуването закъсня, но нищо.  Mr. Green
Напротив вие казахте също, че сега след снимките на Ханде сч Окан, той ще отвърне, ама това защо не го споменавате, предния път стана пак така, след нейните излезе и тая в Мол-а.

Не съм писала такова нещо  Peace защото не съм го и помисляла  Peace

# 438
  • Керодиспансера
Тук му е пределно ясно, че го снимат и е много спокоен + видимо доволен. Поне се свърши с криенето.  Peace

Скрит текст:
 Той е видимо доволен, но ме притеснява, че обикновено тя е хилната на снимките , а сега гледа в земята  newsm78 newsm78

# 439
Да не говорим, че точно, когато беше никой (като дойде от Америка) проектът му стана успешен. Без ПР и подобни. Извод: талантлив е. Това мога да кажа за него.
Досега НИКОГА , колкото и да ме е било яд на Керем, не съм писала, че не е талантлив. Той прелива от талант. Феноменален е  Peace Просто не одобрявам всичките му постъпки, но това си е негова работа. Аз просто изказвам мнение в някакъв форум. Няма да отида никога да му го напиша в туитър или инстаграм  Peace

# 440
  • София
И аз не вярвам да има ЯмКер! В никакъв случай и по никакъв повод! Яамур подписа договор с компанията на К.Б и М.Б. Сега се чу и че Яамур ще има сериал, а каква по-добра реклама от тази. Търсите под вола теле. За това бяхте сигурни, че има и ХанКер защото излезли няколко пъти заедно двамата сами, чист ПР на сериала. Сега чист ПР на Яамур и нейния сериал.

# 441
Да не говорим, че точно, когато беше никой (като дойде от Америка) проектът му стана успешен. Без ПР и подобни. Извод: талантлив е. Това мога да кажа за него.
Досега НИКОГА , колкото и да ме е било яд на Керем, не съм писала, че не е талантлив. Той прелива от талант. Феноменален е  Peace Просто не одобрявам всичките му постъпки, но това си е негова работа. Аз просто изказвам мнение в някакъв форум. Няма да отида никога да му го напиша в туитър или инстаграм  Peace
Мисълта ми беше, че явно и без ПР му се получават нещата.

# 442

Танръсевсин какво аплодира отдолу  Mr. Green

# 443
Аз си мисля че Керем прави на пук на Ханде. Имам някакво странно усещане че Керем няма нищо ама нищо с Ямур просто заради баща и и за да пробие в ТР. Ама не искам да лош пророк ама това на Керем ще му излезе скъпо.А на Ямур мога да и  кажа че е на моята възраст и хич не е добре това за нея тъй като се държи като някво 13 годишно лапе да баща и има пари хубаво ама да се опита да пробие само с уменията си.
А на Керем новата партньорка няма да е неговият локомотив и ще бъде сравнявана с Ханде и от там играта ще му е слаба и така да не продължавам но дано не съм права.

Ирче аз мисля като теб.Това че има някаква снимка не до казва нищо.Че той Керем редовно прегръщаше Ханде на сета ма те са си само аркадаши. Hug

# 444
     Ани,те затова че си гледаме черешките-там е тихо и спокойно/поне за сега/,играят добре децата,филмчето е забавно и смешно с тук-там интрижки и разбира се-любов.Няма истерии на фенове,всичко е открито,няма задкулисни игри,няма на тати паричките и рейтингът за сега бие в тавана.И наесен ако продължава ще го гледам -него и Фатих Харбие-никакъв проект на КБ или на ЯТ.Твърдо!

Бабче,то хубаво,че другата главна двойка е двойка и в реала,че инъче стой и гледай.  Joy Joy Joy Ако мислиш,че с напредването на сериите няма да има интрига,лъжеш се,ще има и още как,ама да видим първо каква ще е аудиторията,че тук са по-големи на възраст от слънцата.  Peace  Hug

# 445
  • София
Ирче, те се прегърнаха, ти ги чакаш да се държат за ръце.  Laughing Тази фаза вече е мината. Тя и Ханде не държи Окан, но са заедно.  Peace

Заедно са,ама вие до вчера твърдяхте,че не са,че Ханде не била щастлива,че не искала да е там и т.н..Ето как се обръщат нещата  Peace Hug

Къде съм казала, че Ханде НЕ е с Окан?  Stop Извинявам се, но не ми изглеждаше щастлива, което не означава, че не е с него.  Naughty

Като гледам снимките й от вчера, си е отпочинала и си е ОК.

Тя може да си изживява и нещо, което не е свързано с Окан. Най-малкото проектът й завърши, няма нов такъв и според мен не се разделиха в идеални отношения.  Peace

Аз, доколкото разбирам, доказателство за Ямкер ще е само сватбена рокля. Те се прегръщат в МОЛ-а, ходят на кино, носят си дрехите, ходят заедно на фитнес, харесват си публикациите в ТТ и Инстаграм, но това нищо не означава. Аз, ако съм на Кирето, ще пусна снимка от Америка с ЯТ, че да се приключи и с това. Дано тогава не се напише, че ЯТ е на екскурзия с приятелки в Тексас и случайно са се засякли с Кирето в местния МОЛ.

Иначе дано сте прави.  Hug

# 446
Тук му е пределно ясно, че го снимат и е много спокоен + видимо доволен. Поне се свърши с криенето.  Peace

Скрит текст:
 Той е видимо доволен, но ме притеснява, че обикновено тя е хилната на снимките , а сега гледа в земята  newsm78 newsm78

анджък  Peace има нещо гнило в Дания  Mr. Green

# 447
не искам да развалям настроения, но Зъбла може да е взела следващия полет за Америка  Joy Joy Joy Joy Joy

# 448
  • София

Скрит текст:

анджък  Peace има нещо гнило в Дания  Mr. Green

Гнилото е, че тя знае, какво я очаква след тази снимка. Ще я засипят с пумия, а и предстои проект, затова е така. Сега ще я погнат из соц. мрежи и това не е лесно.

# 449

Гнилото е, че тя знае, какво я очаква след тази снимка. Ще я запипят с пумия, а и предстои проект, затова е така. Сега ще я погнат из соц. мрежи и това не е лесно.
Тук няма win- win  Joy Joy Joy К.Б защо не помисли за това като пусна мазната усмивка  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт