GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 094
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Влади нали искаш Ямерска тема ...
ето ти снимка за  начална страница  и заглавие на първа тема - "Га се снима в Мола ни рева"

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 31
Ирче, те са те приели като заплаха и виж какво стана.  Joy Объркаха всички данни за "любимеца си".  hahaha
Той, ако изчете информацията, няма да се познае.  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy С такива фенове, врагове не му трябват  Mr. Green

# 32
  • София
Ся да помисля, кое ме влече да се насоча към там, за тема да си спретна, ей така за спорта просто  hahaha hahaha hahaha
За Уфук направи, за Уфук! Joy Joy Joy

# 33
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не знам, Мише. Да ти отговоря тук, аз в други теми не ходя, взех го от фейса, там го е споделила, а снощи е написала, че написали най-красивата приказка (или нещо от сорта беше)

# 34
  • София
Ирче, аз дадох някои идеи вече. Тери даже одобри идеята ми за обща тема за К.Б., Серенай, Хазал и т.н. Така няма да бълват всеки ден нова тема.  Laughing

Имам чувството, че дебнат да завърши успешен сериал и да разцепят двойката.  Mr. Green

# 35
  • София
Не знам, Мише. Да ти отговоря тук, аз в други теми не ходя, взех го от фейса, там го е споделила, а снощи е написала, че написали най-красивата приказка (или нещо от сорта беше)

Е, как написали най-красивата приказка без Ханде.  Joy Joy Joy

Кирето сам я е написал и изиграл.  Mr. Green

# 36
  • София
Новата тема ще се казва Керем Сополкая  Joy Joy Joy Joy

# 37
 Ми той човека толкова усмихнат и щастлив грее ,грее, ние все не я приемаме Я

# 38
  • У Диспансера ...♥♥♥
И как да се научи си прибира сопола  hahaha hahaha hahaha
Ся скочих в темата, кой ги е приветствал, те направо си ги прескачат  hahaha hahaha hahaha
Правим тема, а не знаем за Кирето,че не само е свирил на бас китара, ами и група е имал и на турнета е ходил  ooooh!

# 39
Хайде здравейте и тук..
Тери, благодаря за темичката, прекрасна е
Благодаря на всички момичета за честитките за празника ...
За серията , какво да кажа, хубава беше, не беше зле, но не ме докоснаха емоционално, така както са ме докосвали преди, оставиха у мен много въпросителни и чуденки, ама защо, ама как ...и такива неща. Всички тези питанки и чуденки ги открих във вашите постове, затова не бих желала отново да ги коментирам. За Ханде и Керем няма да коментирам, те са много специални за мен, докоснаха ни всички ...
Но, искам да напиша по-важното за мен, искам да благодаря, че съм част от вас, искам да благодаря на всички с които плакахме, писахме, радвахме се, тъжахме, ядосвахме се, от време на време се спречквахме и така.... За мен това е по-важно. В този дух на нещата, днес бях приготвила много дълъг чаршаф, не за сериала, а за вас, всички, които сте в темата. Отказвам се да пусна чаршафа, и ще обясня защо. Опитах се да цитирам поименно всеки от вас, хората с които комуникирам извън темата, хората с които ми е приятно да обменям мисли и емоции тук, но видях, че не мога да ви отделя една от друга. Всяка от вас има индивидуален цвят и аромат за мен ... Затова обичам ви всички, радвам се, че ви има ...Виновника за това обаче е Ками, тя ме зариби с един малък превод, и така останах с вас...
Искам и да се извиня, ако съм засегнала или обидила някой, моля да ми прости ...То днес в духа на празника, искаме прошка ...
Та след това излияние, може да преминем към съществената част на нещата :
Прекрасна фотосесия на Ханде, толкова свежа и ...затруднявам се да намеря думи за нея, толкова е сияйна ...
Фотосесията на Мелисчето Бюрсин, какво да кажа, тъжни вопли на изкуството ....
Сега най -важната част, гледам веднага сте почнали разпределение, кой с кого от новия сериал на Керем, не може така сега, Ирка го изцеди 1 година, мисля, че е ред на друг ... Mr. Green
За вишните и черешите - гледах и 4-те серии, мога да кажа, да, леко е сериалчето, но не ме кефят нито главния нито главната, нито пък онзи от Мечтатели..Дори на главната емоциите ми идват малко фалшименто ... И аз мисля като Ирка , сега си пуска видеа към феновете Серкан еди кой си, но нека го видим после, хич няма да пушща нищо ...Просто месомелачката е такава
А загледах и Войната на розите и Булките, ма нещо... не ми се получават нещата
Слънцата са ми на сърце, аз така друг път не съм била , мисля, че и няма да бъда

# 40
Тери,  Hug   bouquet

Как какво ще правим тук...ще правим каквото си искаме  Mr. Green

Те тези да не се набират много,че да не им врътнем по някой колаж с Ханде и КБ...нали пак е по тяхната тема,има го КБ.

Мише,аз по него време се подвизавах в Диспансерчето. Не бях толкова активна в писането,ама в четенето не пропусках пост  Mr. Green затова съм и запомнила. Пък аз четях и темата на ПО отначало,докато не ме подразни игнорът им,та затова се зачудих къде беше станал фалът,така да се каже.  Peace
Аз превод от новите домакини не чакам,ама ако има повече харесващи го,както тук стана,може и да се направи превод след време. Нямам никакво желание да пиша там,така че тук ще ни търпите с бабчето да спамим понякога,ще бъдем послушни и ще слагаме  spam2  обещавам  Mr. Green

# 41

Е, как написали най-красивата приказка без Ханде.  Joy Joy Joy

Кирето сам я е написал и изиграл.  Mr. Green

Joy Joy Joy

Кирето и Мела  Peace

Тя Диди много пъти е писала , че харесва ЯТ

# 42
Гледам Керем и се сещам, каква тема му спретнаха на човека. Бива ли такова нещо  ooooh!

# 43
Ани, бройте ме и мен в черешите , и аз го гледам за почивка
Сега след като сериала свърши, мисля да се отдам на книгите, доста дълго време не чета нищо ... което почва да ме дразни
Краси, явно Дида харесва нестандартната "красота", ЯТ и СС ,
Скрит текст:
едната зъбата, другата кривокрака, шматка и патка

# 44
  • У Диспансера ...♥♥♥
Даже някой я беше оприличил на ЯТ  hahaha hahaha hahaha
Ани, всички ще гледаме сериала, друг е въпроса дали ще ни грабне и ще продължим с него , или ти за Вишните, говориш.
А за Вишните, аз казах сега се сещам, че Дида, като си направи клипа, ще пусне и тема за него, защото Бу, каза че няма такава, и те явно докато се бави решиха да я изпреварят  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт