GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 285
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Снимките на  Зъбла, правени от кадърната кака, как са попаднали  в   жълтото списание първо, освен ако не ги дали за ПР. Реклама за кака и  реклама за зъбла hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 496
Брат ми замина днес при леля ми (Палма Де Майорка) и не вярвах, че толкова скоро ще го кажа , но вече ми липсва  ooooh! Няма кой да ми досажда  Laughing

# 497
Мише , тук съм мила и видях изявлението ......

Първо да ви кажа , че снимката ми хареса ...За мен те са абсолютно спокойни и си отиват на кино .Няма лошо ,даже  са много хубави --Керем е усмихнат както винаги , а Ямур изглежда доста добре - може би най- хубавата й снимка ....
Толкова беше добра играта на Ханде и Керем Б , че ние прехвърлихме тези емоции и в реала.. Повтарям --НИЕ никой друг .  
Аз винаги съм казвала ,че има Ямкер и няма какво да казвам сега
 Не крия обаче ,че като ги видях ми стана много мъчно и усетих една пустота ................ но не затова ,че КБ е с ЯТ ,а затова ,че чак сега проумях ,че сериала свърши Не в неделя - днес ....
Мисля ,че няма никакви договори , ПР и т.н. КБ има право да е с коята си поиска Аз не го съдя ,че е с нея ............... Не харесах това ,че няма колегиалност и заради тях двамата Ханде си изпати и изяде толкова упреци ...

Това е ,моето мнение .....До последно се надявах за Ханкер ,но уви ....

Ханде беше единствената  ,който постъпи човешки и към колеги и към фенове Тормоза и дойде в повече ,защото за мен тя е много ранима и емоционална жене За това се отдръпна , което още повече затвърдява ,моето мнение , че е интелигентна и умна Най-готина от всички ,със страхотен усет към нещата и излъчване на Жена - крехка , ранима , чувствена ,емоционална , но и едновременно с това мислеща , със собствено мнение и позиция

КБ е човек ,който знае какво иска , как да го постигне и го прави За мен той има - голям самоконтрол и  силна психика и не мога да не го похваля за това Даже ще кажа ,че се възхищавам на тези негови качества

ЯТ - момиче , което е мразено от всички и виновно за всичко Не е лесно да ви кажа И затова се иска доста кураж Ще си походи с новата звезда и това е Няма лошо За нея това е правилно и нямаме право да я виним Сега , да се уточня , че е  проста - проста е ,че е зъбла -зъбла е , но хвана новата секс икона на ТР Joy Joy Joy Joy Joy Това ,не мога да й го отрека ........

Аз си ги обичам и двамата и Ханде и Керем , защото не мога да забравя какво направиха с мен за 1 година и ги приемам с всичките им грешки , не само с хубавите им неща И ще си обичам и поддържам и ДВАМАТА

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 21:58 от Katja K.

# 498
  • София
Брат ми замина днес при леля ми (Палма Де Майорка) и не вярвах, че толкова скоро ще го кажа , но вече ми липсва  ooooh! Няма кой да ми досажда  Laughing

Радвайте се, докато сте заедно т.е. в една къща. После всеки ще има сем-во и ще поеме по свой път. Пак ще се виждате, чувате и т.н., но няма да е същото.

# 499
  • Керодиспансера
Ето, само ти можеш да разбереш как се чувства нещастното момиче ЯТ само, а любимия -чак в Америка ..... Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 500
  • София
Кате, отдъхнах си. Вече си тук и чакае свърши.  Hug

Подписвам се под написаното от теб.  Peace

И аз съжалявам за липсата на колегиалност към Ханде на моменти, но карай, здраве да е. Мисля, че тя е силен човек и ще се справи. Чакаме нов проект от нея.  Peace

# 501
Мише , не знам дали си очаквала точно този отговор от мен ............
Това ,което написах е сериозното ми отношение към нещата ...но  ако трябва да ги избъзикам или да си направя майтап - ей сега ги почвам
Просто ,ние много се вживяхме ..................... жалко е - от една страна , но  от друга КБ и ХД са си свършили добре работата , за която са им платили --- да изиграят най-страстната и пламенна двойка в историята на турските сериали поне за мен

# 502
# 503
# 504
Нормално ли е днес да превъртам за 10 път епизода  newsm78

# 505
Краси,Мише,не мога да разбера защо се хванахте за моите думи,че се оправдавате кой какво е казал  Rolling Eyes За трети път казвам тази вечер,не визирам мнението на някой конкретно,и да искам не мога да помня назад кой какво е казал,визирам общото мнение в темата. Може някоя от вас да не е била по посока обстрела,но в него момент в мен остана чувството,че само аз съм на различно мнение.  Peace

Щом и Ирка тази вечер забеляза,че мненията се променят според ситуацията,явно не съм избутала все още.  Peace Не визирам никога конкретно  Peace

# 506
Нормално ли е днес да превъртам за 10 път епизода  newsm78

не е  Mr. Green

# 507
  • София
Кате, точно този отговор очаквах.

Ние тук може да се майтапим и да се хилим яко, но аз след МОЛ-а бях твърдо убедена, че Ямкер има и К.Б. ще се покаже с нея след излъчване на 54 еп.  Peace

Ани, не се оправдаваме, просто казваме, че след МОЛ-а повтаряхме като развалени плочи, че нова снимка предстои. Не е насочено към теб.  Peace Твоят пост ни прововика да се върнем месеци назад, когато казахме, че Ямкер има.  Wink

Моето мнение след МОЛ-а не се е променяло нито за секунда, държа да кажа.  Peace

Аз твърдо вярвах и вярвам в съществуването на Ямкер.

# 508
Мише,

може ли да те помоля да пратиш линк към клипа на Ямур. Ако не става, то поне може ли да кажеш с 2-3 думи за какво игнориране на Ханде става на въпрос, моля Praynig Praynig Praynig

# 509

Общи условия

Активация на акаунт