GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 115
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Ся Керем като е тръгнал да ги развежда из мола да заведи всички и готово.
Ся ние интмни сцени не видяхме ама аз видях сцени с страстни целувки и да държа да отбележа че най страстната беше в 54 епизод в басейна.
Стават разни неща ама ще видим какви са.
Само не се изнервяйте.Тя тая Зъбла ще и омръзне бързо или на него ще му омръзне.
Но както каза Керем Сейър на Зенеп той не е ревнив.

# 646
24 Потребители и 32 Гости преглежда(т) тази тема.

При свършен сериал, и 3 снимки на Флюбените
А само като си помисля, че сигурно бая зор е видял докато я свали и ми се повдига ...тя е паднала от раз де ...едва ли, не се е пресилило момчето ни обаче...
Керем не е посредствен , това на всички ни е ясно, ерудиран е, образован е, със всестранни интереси и т.н. на всичкото отгоре е с баклави ...остана и да не падне снахата
Тери, аз също четох , че преди е ползвала наркотици, но сега не ми се търси, ако утре в Пловдив ми остане време, ще изнамеря това енщо за нея

# 647
  • София
Краси, Сапаси е Бора.  Joy

# 648

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Mише, айде сега.. Гьокче къде беше при първите 5-6 пъти , когато нападаха Ханде. Само Зъбатка защитаваше, сега се сетила и за Ханде, защото 192121 човека я питаха, какъв е този двоен стандарт и адвокатстване ooooh!  

Лини, аз не казвам, че е посредствен, а че така изглежда до Зъбатка  Mr. Green

# 649
  • София
24 Потребители и 32 Гости преглежда(т) тази тема.

При свършен сериал, и 3 снимки на Флюбените
А само като си помисля, че сигурно бая зор е видял докато я свали и ми се повдига ...тя е паднала от раз де ...едва ли, не се е пресилило момчето ни обаче...
Керем не е посредствен , това на всички ни е ясно, ерудиран е, образован е, със всестранни интереси и т.н. на всичкото отгоре е с баклави ...остана и да не падне снахата
Тери, аз също четох , че преди е ползвала наркотици, но сега не ми се търси, ако утре в Пловдив ми остане време, ще изнамеря това енщо за нея

Joy Joy Joy Лени, падам с теб, да знаеш /това за първата част от поста/.

Керо да не върви по пътя на Чаатай и на финала да се окаже запален рибар покрай любимата си.  Joy

# 650
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, Ханкер се разминаха някъде и това е ясно. С ЯТ обаче нямаше разминавка.  Wink
Абе за мен има баш там разминавка, ама времето ще ни покаже.
А Чачко, тъй като съм запозната, понеже той ми беше първото голямо разочарование, че и на ента степен, да кажа.
Зъбла, това и е подхода, неин или на татко и, не съм сигурна. По времето на АФК, Чачко е много по-известен от, Кирето.  Само да кажа, че АФК, рейтинга е бил до 20, правете си сметката за какво иде реч. Та Зъбла, видяла възможност да стане известна, имаха едно подобие на целувка и тя написала веднага, че била усетила нещо (по памет разказвам, от целувката) имаше няколко снимки с Чачо, и се залепи до Нурана Багиева, гадже на най-добрия приятел на Чачун, Исмаил ( младия Езел, играеше) Явно се опита да го впримчи, но Чачун имаше, Селин (аблата) за агент, където не даваше птичка да припари до него. И там удари на камък, от тогава не е имала нито едно участие ни в предаване, ни в сериал. Докато баща и не я навря в този проект, където ако не я носеха на гърба си другите, нямаше никой да я знае от коя планета е.

# 651
  Само не си обяснявам вечерните прояви  на Ханде - в рамките на 2 часа 2 снимки как се забавлява и то точно сега иска да ни го каже . Едва ли излиза вечер с приятелки за 1 път  

# 652
  • София
Ааа, Тери, не съм разбрала, че е защитавала и ЯТ. Явно е 50:50.  Joy

# 653

Забелязвате ли, че май единствено Гьокче реагира на нападките с/у Ханде. Аз няма да забравя думите на журналистката от интервюто, което Лени преведе: "запознайте се с Гьокче и ще бъдете удивени.." /цитирам по памет/.  Heart Eyes

Мише, обаче, тя беше и един от защитниците на Зъбла и връзката им ...явно работи към корпуса на мира или правата на човека  Mr. Green

# 654
При първите нападки никой не защити Ханде, така ли?

# 655
  • Керодиспансера

Ся ние интмни сцени не видяхме ама аз видях сцени с страстни целувки и да държа да отбележа че най страстната беше в 54 епизод в басейна.

Ами предложението в 44 , ами в болницата , ами на бала при сдобряването , по-рано -в колата след вечерята със Джейн ......

# 656
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ето проекта е свършил, но екипа не им пречи да се виждат и да се забавляват.

# 657
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Mише, айде сега.. Гьокче къде беше при първите 5-6 пъти , когато нападаха Ханде. Само Зъбатка защитаваше, сега се сетила и за Ханде, защото 192121 човека я питаха, какъв е този двоен стандарт и адвокатстване ooooh!  
Лини, аз не казвам, че е посредствен, а че така изглежда до Зъбатка  Mr. Green[/i]
[/quote]

А тука си много права ...Зад един успял мъж винаги стои дваж по-умна и успяла жена, като Зъбла  Mr. Green, той затова е посредствен до нея, не мой да блесне  Mr. Green

# 658
  • София
Ханде отиде при семейството си за Байрама. А Окан почна репетиции за новия сезон в Театъра.
Затова толкова бързо свърши идилията с острова.

ЯмКер - НЯМА! И Яамур и Кирето почват нови проекти, като К.Б и М.Б представляват Я.Т това е ПР за зъбла, да я споменават, да не я забравят и т,н.

Между ХанКер никога не е имало нищо, казвала съм го няколко пъти. Ханде си е с Окан, не един път е казвала, че нищо в л.ж не се е променило и, че е щастлива. Освен това Керем не е човек, който ще излиза с такъв тип жена, той харесва момичета тип: Ти си бог! А Ханде не е такава! Яамур би го боготворила, но не би излизал с нея. Той е актьор, не мафиот, за да си има държанка.

Ели не е Саспаси а Сипахи.

# 659

Забелязвате ли, че май единствено Гьокче реагира на нападките с/у Ханде. Аз няма да забравя думите на журналистката от интервюто, което Лени преведе: "запознайте се с Гьокче и ще бъдете удивени.." /цитирам по памет/.  Heart Eyes

Мише, обаче, тя беше и един от защитниците на Зъбла и връзката им ...явно работи към корпуса на мира или правата на човека  Mr. Green
  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт