Лежащи, бъдещи майки, заповядайте да не скучаем - тема 31!

• 47 044
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Дивост Ами аз усещам контракциите различно, т.е. преди време бяха много ниско долу, сега се изместиха малко по-горе. Не е на целият корем, а само в долната част. Усещането е (моето) както си седиш спокойна изведнъж корема ти, долната част,  започва да се стяга отвън навътре и все едно в пиковият момент имаш чувството , че имаш нещо като тенис топка в средата, която иска да изскочи,  като камък, леко болезнено или по-болезнено и след секунди започва да те отпуска леко. В по-големите седмици ги усещаш по-осезаемо Simple Smile С две думи всяко схващане и стягане на корема си е контракция, много от които са нормални защото матката се разпъва и се подготвя за бъдещето раждане. В твоите седмици би трябвало да започнеш да ги усещаш повече. Не знам за другите, но аз им хванах цаката  Joy - когато започне, защото става бързо, си хващам корема ниско долу и леко го повдигам и притискам, много леко, и спира веднага  Peace При мен действа, сякаш помагам и променям гравитацията и повдигам бебо. Може би звучи глупаво, но пък ми помага Wink За предърпвания, честно не се сещам...имах ги когато имах инфекция, но при мен може да е било така. Исках да пишкам всеки 5мин., което отново е много хубаво, защото прочистваш уринарният тракт, където обикновено са инфекциите при бременност. За прахчетата Диаспорал, които ти каза Лексита, знам, че са много хубави. Имам роднина, която е мед.сестра и тя има позната, добра гинеколожка в Бг, беше със серклаж и контракции и каза, че били най-добрите. Представи си, че докторката взимаше по-голяма доза от упоменатата , защото и действаше добре. Тук за съжаление ги няма. За инжекциите може да има нещо по-добро, но истината е, че тук в Кипър, ако искаш ми вярвай, около нас няма жена, която да е изкарала безпроблемна бременност. Дори сестрите, които ми слагат инжекциите са си слагали същите до края на бременността, но са ги разредили до по 1път на седмица. Всички проблемни бременности тук ги слагат или са го правили без да спират. Ще го износиш ми! Да не си посмяла да мислиш нещо друго Hug Hug Виж Слънчевото мамче,а?! Отговор не съм получила, но важното е, че ти со получила историята и позитивизмът се е върнал newsm68 newsm44
Слънчево мамче, това с депресията е гадно... Sad Как да помагаме? Ако искаш споодели как се чувстваш, а пък ние ще се опитаме да те разсеем Simple Smile По добре нещо от нищо  Hug Hug Не се оставяй на гадната депресия - поглъщата е гадината!  Simple Smile
Дестини, Сърчице, Еспа, Шакти[/color] как сте момичета? Подготвяте ли се??? Ох блазе виииииии!!! Нямам търпение, когато му дойде времето, да чета за още бебчета в темата  Hug Hug Hug Hug
За всички родили мамчета - Кажете как сте, как се чувствате? Как са бебоците, растат ли? Галка, какво става с теб и Никола?
Лексита, ти ка си?

# 46
 Hug Здравейте момичетааа, надявам се да сте добре, а ко има нови бебчета да са живи и здравички  Hug
Извинете, че немога да ви изчета, но на 24,07. се роди нашата дъщеря Магдалена и бяхме 7 дни в болницата заради висок хемоглобин на бебка и после тежка жълтеничка, та вече сме си вкъщи и се нагаждаме  Heart Eyes Щастливи сме и сме добре, раждането мина лесно и бързо в 37-ма седмица, роди се мъничка 2300 45 см. но ще пораснем, на кърма сме и така  Simple Smile  Успех на чакащите мами, всичко ще е наред, темата наистина е късметлийска и се раждат прекрасни бебчета  Hug

До скоро  Hug

# 47
Виолина Честита ви дъщеря!!!!! Да ви е жива и здрава и много, много щастлива!!!  newsm68 newsm44 newsm51 Имаме си още едно бебееее  newsm32 Толкова се радвам за вас!!!  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Бебка Магдалена не е малка, тя е просто финна  Crazy Laughing Hug Hug Ще порастне, не се притеснявай!!! Когато имаш време разкажи ни повече за раждането. Виждам, че си написала "лесно и бързо", но това е прекалено кратко за нас, любопитните (за мен де  Blush Blush Joy) Всичко искам да знам аз! Имаше ли серклаж (извинявай, но не помня Embarassed), кога го свалиха, колко време след това роди??? Нормално, секцио? 101 въпроса имам аз хихихи Hug Hug Трябва да знам всичко, като гъба попивам и после синтезирам инфото и го поставям в папки на "харддиска си", за да съм подготвена Simple Smile хахахах Много се радвам за вас, наистина!!! Нацелувай и нагушкай бебка от мен!!!  Crazy Crazy Crazy
Ох, като ви чета с тези идващи бебчовци и се разплаквам от щастие, и хормони разбира се, и така вярвам, че един ден и аз, и всички останали момичета ще публикуваме същите постове!!! Hug Hug И вие момичета, в напредналите седмици, вдъхвате толкова много кураж и сила, за коите искрено ви благодаря!!! Ето, пак рева  Shocked Shocked...пусти хормони, но пък си заслужава заради щастливите новини!!!! Hug Hug Hug #Shocked newsm68 newsm68 newsm44

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 16:49 от margarita1313

# 48
Виолина честита дъщеричка да ви е жива и здрава!  Ох как искам да идва ноември или хайде поне октомври.

# 49
Виолина
Честита малка принцеса
Чудесно е че сте на кърма бързо ще наваксате килограмите  bouquet
Чудесно новини
Пожелавам на всички чакащи мами това щастие Simple Smile
Всички ще успеете  Hug

# 50
Здравейте момичета, днес ме изписаха от болницата. Направиха ми вторичен шев във вторник, за сега раната е спокойна не са ми махнати конците. В понеделник ще ми ги свалят. Малкия Никола е стабилен диша самостоятелно спряна е кислородната терапия още на 6 ден след раждането, изкара жълтеница, почна да наддава по мъничко, не всеки ден качва ама то и по големите бебета не качват всеки ден. Дано всичко да е наред с моето ангелче, дано все така добре да вървят нещата с него да можем да си го вземе скоро, жив и здрав да ми е. Дано и моята рана не ми създава проблеми повече. Вие  момичета как сте. Само положително да мислите, много е трудно знам, но все си мисля че няма как все да е лошо и нещо хубаво трябва да ни се случи, а и ако мислите негативно предизвиквате нещата. Стискам ви палци да стигнете до термин всички или най-близко до термин.  Hug

# 51
Галка радвам се че сте добре
Дано оттук нататък само хубави новини
Малкия Никола колко чакат да наддаде за да е готов да си е при вас
Сигурно трудно да не е с вас  но поне вече го виждаш и знаеш че е добре
Пускат ли те при него  ?
Прегръдки  Hug

# 52
Divostnica спокойно всичко ще е наред, трябва да го повярваш. Много е трудно лежането и много депресиращо, но аз вярвам че ще успееш. Мисля да отида на църква да запаля свещичка за малкия и за мен както и за вас всички лежащи.
elfi 80 трябва да е над 2 кг и да се храни от шише и да е стабилен, аз вярвам че момчето ми е силно и ще успее. ние живеем на 70 км от болницата където се намира Николчо и само веднаж в седмицата ни разрешават да го виждаме затова и не ходя всеки ден , но пък всеки ден звъня по тел да питам как е. Като наближи часа да се обадя и сърцето почва да ми прескача и място не мога да си намеря. Много е трудно да не си виждаш детенцето, аз даже още не съм го докосвала и като отида да го видя и не мога да го прегърна ми се къса сърцето но скоро ще дойде и този момент да си го нагушкам и нацелувам.
 Стискайте зъби и мислете положително ако вие не си давате кураж сами кои каквото и да ви говори няма как да сте спокойни.  Знам колко е трудно. Но вярвам че всички ще гушнем бебчетата си.  Hug Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig С вас съм. Само да кажа аз за контракции пиех биолектра магнезии трябваше ми около седмица да се насити в организма и като мина тази седмица нямах никакви контракции. За кървенето освен утрогестана пиех и рутаскурбин ( заздравява кръвоносните съдове) и витамин Ц 1000 мг разтворимо. Рутаскурбина го пиех 3*2 витамин Ц 1*1 и утогестана 4*2 вагинално но ако е по обилно кървенето утрогестана се приема през устата, че иначе изтича и няма смисъл.  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Ако мога с нещо да помогна на драго сърце. Късмет момичета.

# 53
 Ейй, ама бебчетата продължават да валят в темата. Как да не се вдъхнови човек за износвачески подвизи Party честито виолина!

Маргарита ама ти си огнена жена.. зареждаш с позитивизъм до откат Hug

Елфи а ти си елфче нали? Знам си аз. Пожелавам си мечта и закопавам гърненце с надежда под дъгата.. ще чакам да се сбъдне  Hug Hug

Еспа да знаеш,  че те дебна усърдно и очаквам включване с поредните прекрасни новини  Hug

Момичета, днес вкъщи се събраха само любими хора. Контролирам подготовката лежейки и след малко се отдавам на вакханлия па макар и от леглото Grinning Бъдете щастливи и ви пожелавам прекрасна вечер. Целувки.

ПП Галка а ти си герой, но пък героизмът ще ти се отплати тъкано като си прибереш Никола вкъщи. Изстраданото щастие било два пъти щастие.. така казваше баба навремето.  Hug

# 54
Галка  Hug
Дивоатница  Hug
Елфче съм Hug
Вярвам истински ,че стават чудеса и че някой се грижи тези мечти ако искренно вярваме в тях се сбъдват  останах в темата за да вкарвам по зрънце надежда във всяка бъдеща мама  и да помагам с много позитивна енергия
Говирете на бебчетата
Кажете им да не се страхуват и да останат при вас ,вярвах в тях и колкото и изпитания да имах не губех надежда и успях
С първата си загуба на бебче следващите само им говорех
Тези душици са избрали да дойдат при вас
Правете всичко което трябва ,всичко останало е божа  работа
Прегръщам ви всички Simple Smile

# 55
Галка  Hug
Дивоатница  Hug
Елфче съм Hug
Вярвам истински ,че стават чудеса и че някой се грижи тези мечти ако искренно вярваме в тях се сбъдват  останах в темата за да вкарвам по зрънце надежда във всяка бъдеща мама  и да помагам с много позитивна енергия
Говирете на бебчетата
Кажете им да не се страхуват и да останат при вас ,вярвах в тях и колкото и изпитания да имах не губех надежда и успях
С първата си загуба на бебче следващите само им говорех
Тези душици са избрали да дойдат при вас
Правете всичко което трябва ,всичко останало е божа  работа
Прегръщам ви всички Simple Smile

Разбира се, че ще останеш!!! Къде ще ходиш, какво ще правим ние без теб и всичките други мами, които сте успяли! Някой трябва да ни подритва, когато имаме лоши дни Simple Smile А и не мога аз без твоя аватар...толкова ми е любим този пингвин, как се клати само...хахахах Много ме развеселява! И като прочета постовете ти и всичко си идва на място. Simple Smile 
Дивост позитивизъм и лежане му е майката та Sunglasses Laughing
Еспа нещо ми се губиш...къдеееееее сиииии? Simple Smile Дай отчет:)
И Ронита как ми липсва. Много ме разсмиваше и тя...как е мислела, че няма да изкара и тя до 9ти месец, а какво стана - че и преноси даже  Joy hahaha Hug Но на прясните мами им е разрешено да отсъстват от строя Wink
Галка много се радвам за теб! А за бебчо Никола съм ти казвала и преди - той си е герой!!! Сега е ред само на хубави неща Wink Hug
Елфи, аз ви послушах и откакто ми казахте не съм спряла да му говоря!:) Даже го помолих, ако е съгласен да поседи до 5.12. защото тогава имам рожден ден и да си празнуваме заедно Hug Ако не иска да чака дотогава ок, НО никакво излизане преди 9месец Naughty Naughty Аз майка ли съм му или какво Naughty Laughing Така, че разговаряме всекидневно Simple Smile А вече даже и ми отговаря като кажа "Нали мамо, ще слушкаш мама?" и той рита  Hug Hug Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes

# 56
Марги една силна прегръдка
Творто присъствие е дар божи за всички защото струи огромна положителна енергия

Казват че слушат и разпознават гласът още от утробата
Ние му пеехме на баткото бански на лалета много свежа детска песен
Всеки ден Simple Smile
Но явно сме пеели фалшиво защото като бебе и досега не яхаресва  Joy така че ето идея за кежащите мами
Събирайте репертоар и пеейте  Simple Smile правете албуми от ехографски те снимки
Направете Дневник на бремеността със всички емиции и чувства
 Хубава вечер на всички
Винаги пиша като с едната ръка правя нещо сега храня болничкия си син например
Затова и имам грешки ще ме извинявате Simple Smile
А и през айфона трудно се пише Simple Smile

# 57
Здравейте, милички Hug

Виолина, честито, мила! Браво на теб и на бебка
Тук съм, Марго. Днес ме е обхванало гнездене и само обикалям из къщата и гледам какво е за чистене и нареждам. Мъж ми в чудо се видя, но поизчистихме малко (не знам защо говоря в множествено число, защото той изчисти Laughing) за утре ни остават в спалянта пердета, прозорци, да се забърше над гардероба и това е. Той чисти, аз обеснявам как не се прави така, а иначе. Милият той Heart Eyes. Та сега станах да направя едни гриловани тиквички на тиган, не бях готвила от месеци, а толкова обичам
От днес съм в 9 ти месец  newsm44

Дивост, момичетата са ти дали супер съвети, аз мисля че най-вече ти трябва спокойствие и лежане, ужасно е неприятно, ама минава
Галка, страхотни новини!
СъншайнHug

Момичета, аз съм помолила мама (тя почина преди 7 години) да бдни над всички ни тук от там горе. Аз съм сигурна, че успях до 9 ти месец и заради нейната подкрепа. Тя също е имала 2 неуспешни бременности загубени в 6 ти месец и с много зор и лежане след това се появи моята сестра. Така че съм сигурна, че бди от там горе и помага, защото никой не знае по-добре от една майка какво е да си изстрадаш детето. Така че, само позитивизъм всички ще си гушкаме бебетата Hug

Хубава вечер!  bouquet

# 58
Еспа  Hug
Съжелявам за загубата ти
Но съм сигурна че майка ти ти бди над теб и всички тук  Hug
Много се радвам ,че заветния 9 месец вече е при теб Simple Smile
Дай боже на всички тук  Hug
Прекрасен мъж имаш ,помага ти във всичко
Я метни тая рецепта за тиквички в блога ти Simple Smile,че в градината вече имам 3-4 Simple Smile
  bouquet

# 59
Espa Блазе тииии!!! Успяяяяя!!! Hug Hug Явно мамите предусещате момента за идване на бебо, защото всички хуквате да чистите като влезете в 9-тия Laughing Все едно ще кажете, че не бебчо идва, а свекървата например хахах, шегувам се разбира се Hug Но и мъжът ти зслужава похвала  Hug  bouquet Съжалявам за майка ти... Sad  Cry Но пък и благодаря от все сърце, че ни пази!!! Hug Hug Да и предадеш така от мен Hug
Елфи знам я аз бански на лалета. Даже преди време я имах като мелодия на телефона си  Joy Обаче пеенето сме се разбрали с мъжа ми, че ще го оставя на него, тъй като цялото му семейство са все музиканти, той също е надарен с много добър слух и улавя всяка фалшива нотка, та той ще пее. Ще ти кажа и причината. Не че аз не обичам, напротив! Whistling Пея си много. Нали знаеш как казват, че семейството си е семейство (родителите визирам) и си те приемат с всички грешки и такъв, какъвто си. И с мен е така, само като изключим пеенето  Joy Joy Това е единственото, което не издържат..хахахахха Обикновено се разпявам много в банята и след около 2-3мин. някой от семейството ми връхлита вътре и през спуснатата завеса ме умолява да спра. Е, представ си как пея... Joy Joy Те поне ще ме спрат като заграча, ами бебо какво ще  прави Joy Rolling Eyes Имах позната, която казваше, че толкова зле пеела, че само като започнела и бебето спирало веднага да плаче само и само тя да спре да пее  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт