Лежащи, бъдещи майки, заповядайте да не скучаем - тема 31!

• 46 835
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
По-назад в темата бях чела, че някои от вас страдат от хемороиди. Май и мен ме нападнаха. Никога преди съм нямала такова нещо, но сега предполагам са се появили от едномесечното лежане. Понякога имам кръв след голяма нужда, придружено с болка. Това ли са симптомите?
Дали симптомите ще се обострят с времето? Все пак съм още в 19 гс, и ми предстои още доста лежане Sad
Вреди ли това на бебето?

# 721
Нищо му няма на бебето Simple Smile Добре дошла в отбора Simple Smile Хемороидите са нещо като трофей за майчинство.

# 722
Шоколадче
Как мина прегледа Simple Smile Hug

# 723
ALMIRRA, и аз съм в отбора от скоро, много е неприятно Sad ама това да е... "бели кахъри" са  Wink
Mademoiselle Chocolate, как мина прегледа? Как е бебчо
Аз незнам защо обаче ми е много депресирано и страшно от факта, че съм в 6 месец. Искам вече да съм в 7  Praynig

# 724
Отличници сме. Тестът беше в норма този път  Grinning

# 725
Здравейте, милички!!! Надявам се всички да сте добре Wink Шоколадче , браво за добрите новини от прегледа!
Аз днес официално съм в 36- та седмица!!! Изглеждаше ми тоооолкова далеч и толкова страшно и неизвестно как ще го докарам до 9- ти месец! Но ето, благодаря на Бог, че сме живи и здрави и бебка си расте Simple Smile много е важно да остискаме минимум още 1 седмица и съм сигурна че ще успеем!!! Относно това как се издържа психически, някой беше писал, че си поставя малки цели, първо 28- ма седмица, после 33-та, 36-та и така се приема по- лесно, истина е! Но и аз понякога плачех и изпадах в страх, но рядко и за кратко. Може да се смеете, но аз сама започнах да се уча да плета на 1 кука и това ме спасииии психически, а и бебка сега има сериозен гардероб от плетива Simple Smile)) намерете си хоби, филмите и книгите писват, така е. И не се страхувайте да се снимате, да се радвате на бременността си, каквото има да става, ще стане, със или без нашите страхове. Така че наслаждавайте се, до колкото можете. Стискам палци на всички, сигурна съм, че ще успееем до една Simple Smile И вие ми пожелайте успех, да си остискаме още мааалко с бебинка Simple Smile Целувам ви!
П.с. Къде е Марго!??

# 726
blueyed стискам ти палци !!!С теб сме в едно и също положение. Щом го докарахме до тук няма страшно! Ще успеем!!!  успех на всички бъдещи мами !!!  newsm17 Hug Hug

# 727
  • София
Браво Блу, и аз като влязох в 36 г.с. си отдъхнах истински.
Търпение и кураж на всички лежащи мами.  Hug В началото е много трудно, но после се свиква, а и се настройваш, че това е нещо временно. Относно психиката - само положителни мисли.  Hug

# 728
Благодаря ви, момичета!!! Дай Боже да си дочакаме колкото можем повече Simple Smile И всички да гушкаме пухкави, здрави бебоци! Тази мисъл трябва да ни крепи всички .

# 729
  • Стара Загора
Момичетa дaно всички успеем дa стигнем до крaй и дa си гушкaме здрaви бебчетa. Aз вчерa бях нa лекaр- с бебето всичко е нaред. Не ми прегледa шийкaтa нa мaткaтa,зaщото кaзa,че дори и дa се е скусилa още нямa кaкво дa нaпрaвим и по-добре дa ми спести едно бъркaне. Aз съм още в 28 седмицaНaдявaм се и се моля всичко дa е нaред и дa успеем до крaй. Пожелaвaм го нa всички

# 730
Момичета, гледам, че сме на 49- та страница... Кой прави новата тема, че аз нямам идея как се прави Simple Smile

# 731
  • София
Здравейте на всички!Аз бях с лежаща бременност и тази темичка ми беше една много силна упора.Наистина мисля че носи късмет!Чета си ви редовно и стискам палци.Момичета всички несгоди се забравят щом гушнете малките бебоци,бъдете много силни

# 732
Здравейте мами и от нас, вече съм в 37 седмица, вчера бях на преглед, малкия е добре и запис на тонове правихме, оказва се че дори и контракции нямам. Както имах много сега накрая всичко изглежда мн спокойно, от 30.09 ми казаха, че е много долу главичката и едва ли ще го износя Simple Smile Иначе се вижда края на лежането и лошите мисли, аз от май месец съм в леглото и колкото и да ми се иска да не мисля лошо....няма как, но ето че сме накрая и се надявам да завърши всичко добре Simple Smile Хубав ден и много усмивки

# 733
Благородно завиждам на тези, които вече са на финалната права Simple Smile

Към тези мами, които са със серклаж - усещате ли го. Един месец след операцията като чели започнах да усещам шийката си. Като ставам, като сядам, когато де движа понякога. Не ме болка, но е усещане на нещо като чуждо тяло.

Освен това започна някакво жълтеникаво много воднисто течение, без мирис. Доктора каза, че ще ми прави микробиология след 2 седмици, понеже така или иначе съм пила антибиотик преди 12 дни. Имали ли сте такова течение. Малко ме притеснява. newsm78

В 20 гс съм.

# 734
Благородно завиждам на тези, които вече са на финалната права Simple Smile

Към тези мами, които са със серклаж - усещате ли го. Един месец след операцията като чели започнах да усещам шийката си. Като ставам, като сядам, когато де движа понякога. Не ме болка, но е усещане на нещо като чуждо тяло.

Освен това започна някакво жълтеникаво много воднисто течение, без мирис. Доктора каза, че ще ми прави микробиология след 2 седмици, понеже така или иначе съм пила антибиотик преди 12 дни. Имали ли сте такова течение. Малко ме притеснява. newsm78

В 20 гс съм.
Да ти кажа, не съм имала такива усещания със серклажа, но знам, че имам мами, които до последно си го усещат. А за течението, ако слагаш утрогестан може от него да ти се струва така.

Общи условия

Активация на акаунт