Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 786
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Все пак има ли някой мнение за Portes Beach?

Въпроса дали е актуален ?
Ето нашите снимки от ХОТЕЛА
Хотелът си заслужава, точно тук, някой беше казал отдавна, "в царевицата", се намират едни от най-добрите хотели на Халкидики, особено последния. Най-доброто....
Не ги цитирам умишлено, избрания е най-скромния от тях...

# 121
Ами ето ви офертата за  Крит http://businesstravel.bg/bg/excursions/pochivka-55-krit-ne-samo/ … i-priateli#Prices.
Дати например 05.09.15  или пък от 12.09. ОИ с включени летищни такси. Предполагам, че има такива хубави плажове, но аз искам да е хубав плажът и да е ОИ. А на Халкидики, като цяло са малко хотелите, които предлагат ОИ.
Предпочитам тази система, за да съм наясно какви средства са ми  необходими за една доста рано планирана почивка. Нямам нищо против и самостоятелното настаняване без осигурена храна и напитки, но само в БГ.
Била съм в Барселона в този хотел http://www.hoteles-silken.com/hoteles/gran-hotel-havana-barcelona/, който е мното по-стар от 30 години, ами доста добър си беше. Не беше на плажа, защото не бях там на почивка, а по работа. Разбира се, че не очаквам, че включените хотели в тези пакети за почивка са от този ранг, но мисля, че няма и да много по-лоша базата.
Колежка ходи преди две лета до Палма де Майорка точна на такава почивка на база FB и сподели, че е много доволна и че освен за подаръци, сувенири и някакви лични гъдели /чанти, обувки и т.н./ за друго изобщо не харчила допълнителни пари.
Но въпросът не е да спорим, кое е по-добро, просто не ми се дават такива пари за не пълни услуги. Не съм казала, че Гърция не ми харесва, напротив.  bouquet

# 122
Аз също не искам да споря кое за кого е по-добро, просто обръщам внимание на някои детайли.
Ако те устройва офертата за Крит, защо не се възползваш! За мен офертата е леко подозрителна, информацията е малко и много обща. Няма описание на инклузива, нищо не пише за чадъри, шезлонги, хавлии - вероятно се заплащат на място. Не пише какво можеш да консумираш в заведенията, което пак ме навежда на мисълта, че може да има изненади. И снимките не се отварят да се разгледат като хората, не виждам нито плажа, нито басейните. Едни познати, които са ходили на Крит в края на май, споделиха, че морската вода е била много студена и имало сериозен вятър и вълни, което не е учудващо като говорим за остров със специфични морски течения. Не знам дали през септември е по-различно морето там.
Всичко това го казвам с най-добри намерения, твоя си работа къде и как ще почиваш.

# 123
Ами да ви кажа, нещо май се разколебавам да ползвам ОИ в Гърция. Чета, чета оферти, е то все нещо трябва да доплащаш, а пък цените доста солени, като че всичко ти е включено.  А пък и като ви чета вас то и плажовете с камъни или водата с камъни. Изобщо има ли плаж с чист, ама наистина чист пясък без камъни и морска вода без камъни, таралежи и други такива неудобства? На Атон, където съм била имаше камъни по пясъка също, но не много. На другите ръкави не съм била и затова питам. На мен плажът и морето са ми най-важни при избора на място за почивка. Склонна съм да направя компромис с хотел и храна, но не и с плажът. Ако ще плащам по 130 евро на стая ОИ  в края на август или началото на сетпември, за който период гледам, то искам всичко да си наред и да знам, че като отида няма да ми искат допълнителни пари за това или онова. Ако някой препоръча такова място ще ви бъда благодрана.
Има такива места.
Асса марис - агиос николаос
потидеа палас - неа потидеа
Благодаря!
За Асса Марис - като гледам се доплаща климатик през септември. Чадъри и шезлогни не са включени в ОИ, така че също ще се доплащат и това при цена 366 лв за дава на ден!!! #Crazy
Другият пък ОК UAI. Там изглежда всичко е включено, но и цената е изключително "примамлива" - 423 за двама на ден!!! #2gunfire
Е аз слон няма да изяждам на ден нито пък ще им изпия морето. Не благодаря! При тези цени гърците сами да си почиват.
Ще търся нещо друго. Турците и те от две години се уляха с цени, говоря за такива със самолет, защото не мога да пътувам 3 дни с камили. За това и тях отдавна ги отказах за почивка.
В момента дори една Валенсия или Барсенола на FB със самолет ми излиза на цена 2000 лв за двама за 7 нощувки. Един Крит също по 740 лв. на човек за 7 нощувки със самолет.
Още веднъж благодаря за бързият отговор, но определено тези оферти не ме грабват.
Фаталина, къде гледаш че климатика септември месец и чадърите и шезлонзите на плажа се доплащат? Ние не сме доплащали нищо.

# 124
За хотел Асса Марис  - тук под таблицата с цените е написано http://allinclusive-pochivki.eu/index.php?nav=Oferta&id=4051 … DIKI#.VNcKpvmUd1A

# 125
За хотел Асса Марис  - тук под таблицата с цените е написано http://allinclusive-pochivki.eu/index.php?nav=Oferta&id=4051 … DIKI#.VNcKpvmUd1A

Фаталина, погледнах под таблицата с цените, но не видях никъде да е написано, че чадърите и шезлонгите се доплащат. В една друга тема една съфорумка беше написала, че от същият този сайт са и предложили да почива в хотел, който още не е започнат да се строи.

# 126
Както казах вече не смятам да споря. Няма да водя следствие. Ти питаше за климатиците, аз ти показах къде съм го видяла. Права си, че не пише нищо за чадърите и шезлонгите и точно за това си мисля, че се плащат по един или друг начин. Нямам предвид определена агенция, вчера това за климатиците го видях и на друго място. Както и да е, ако са включени в услугата още по-добре, но за сега се въздържам от каквито и да било резервации в Гърция. Друг фактор за това решение е проблемът с големия талон на авгомобила. Нашата кола е лизингова и за сега този въпрос не е решен. Ако изобщо ходим до Гърция ще трябва дори с това да се съобразим и да пътуваме с друг автомобил.

# 127
  • София
Относно големия талон,тази година от март (дано не ме лъже паметта),започват смяна на малките талони,който желае разбира се,точно заради проблемите в някой страни.
http://novinar.bg/news/mvr-smenia-talonite-za-kolite-zaradi-gart … NDkwMjsxMA==.html

# 128
Относно големия талон,тази година от март (дано не ме лъже паметта),започват смяна на малките талони,който желае разбира се,точно заради проблемите в някой страни.
http://novinar.bg/news/mvr-smenia-talonite-za-kolite-zaradi-gart … NDkwMjsxMA==.html
Да така е, но пролемът си остава.

# 129
  • Асеновград
За "Посейдон Палас" задължително аква обувки Sad Не че не продават и в магазинчето им,но ...€12 не си струва Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=KfNRGEW2Xls

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 20:18 от Boghy

# 130
  • София
Все пак има ли някой мнение за Portes Beach?

Въпроса дали е актуален ?
Ето нашите снимки от ХОТЕЛА
Много благодаря!   bouquet

# 131
  • София
Момичета, отказахме се от Посейдон палас, надявам се да ни върнат капарото.

# 132
  • София
Здравейте,
някой почивал ли е в хотел St.George в Аспровалта? Много ще се радвам да получа някакви отзиви, как е полупансиона, подходящ ли е за деца, как е плажа, хубав ли е хотела?
Ние търсим нещо сравнително близо до София, да се пътува лесно.
Какво трябва да знаем за пътуването със собствен транспорт? А за резервация, бихте ли препоръчали агенция, или да опитаме направо в хотела?
Ще съм благодарна на всякаква информация, за първи път ще ходим в Гърция /евентуално/ и ми е малко притеснено, защото децата са малки.

# 133

Няма такова нещо в Assa Maris - това си е измишльотина на сайта, през който го гледате. И хотела е на обикновен All inclusive, от години не е "ултра". Член е на веригата Bomo club, която е собственост на един руски холдинг и там няма как да продават нещо с доплащане на руснаците.

# 134
Чета тук за почивки на Крит, там много си отварайте очите. Всичко, което е на ниски цени е за хотели на по 20 години, в лошо състояние на базата заради влагата на острова. На Крит трябва да се ходи само по скъпите места като Elounda beach. От хотелите 3 звезди ми се уплаши около и за 20 лв на ден не бих стъпила там. Иначе острова е интересен, малко се губи усещане за остров, тъй като е доста голям, но има диви места особено в южната част, която гледа към либийско море

Общи условия

Активация на акаунт