Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 682
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
alegoria
Не казваш някакъв ориентир за бюджет ?
Но в твоя случай е малко по-лесно, дечицата са още малки.
Но пък сезона напредва...Някои хотели сменят цените точно в края на юни.
Пример, Athos Palace-4звезди, HB,  на Халкидики в края на юни ще ви струва 99 евро, независимо дали ще отидете двамата или сте с две дечица до 12 години. До 20-07 ще ви е 114 евро.
Това са запазени от мен цени, като е възможна отстъпка при пълно плащане, поне още 10%.
В Atrium, Pefkohori - пак 4 звезди, HB, отиваш още надолу при същото положение, деца или не, като цените са 70 и 82 евро.
И т.н.
В случая въобще не говорим за Перфектната почивка, а гледаме бюджета/за дадена категория/. Въпреки, че посочените хотели не са лоши.

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 14:17 от Bled

# 241
Ами знам ли какъв бюджет. До 150 евро на ден мисля. Не най- най.....
Ще погледна посочените. Миналата година почивахме за 80 евро, но не в сезона. Сега съм се подготвила за повече, бяхме първата седмица на септември. Сега ми се иска да не рискувам с времето.

# 242
  • София

Това е чудесно, спокойно можеш да мислиш за 4 звезди, дори 5....

# 243
  • София

Това е чудесно, спокойно можеш да мислиш за 4 звезди, дори 5....

Ама тези цени дето коментирате, те са за 1 човек , или за 2- мата.
Децата ясно, ако са малки са включени.

Аз например гледам  Cronwell Platamon Resort и в букинга е около 200 евро за двама ни (вкл. децата, щото са малки) за края на юни, например. Това ли е цената, или другаде ще има по - добра? Или през пролетта може да се види по - добра оферта.  Ако някой знае, ще съм благодарна   newsm78

# 244
И аз само такава цена съм виждала за прословутия хотел. И още не съм ходила там заради това. Иначе да. За помещение е цената. Първо трябваше да ходим последната седмица на юни, наложи се да променя датите. И взех първата на септември. Със закуска и вечеря беше 80 евро за двамата.
Блед, добре но....кои 4 и 5 звездни? Абсолютно нямам идея.

# 245
Здравейте на всички. И аз вече съм си набелязала хотелите за нашата почивка за лято 2016. Ние сме две семейства с по едно дете, съответно на 10 и 13 год. За сега датите са ни 2-9 юли 2016.
Хотелите на които сме се спрели са:
-Pomegranate Wellness Spa Hotel
-Anthemus Sea Beach Hotel and Spa
-Elinotel Apolamare
Като искаме плажа да е хубав, чадърите и шезлонгите на плажа да не се плащат допълнително и по възможност да са ALL или полупансион.
И моят въпрос е какви цени са добри за тези места и тези дати?И по кое време излизат добри оферти?
Ясно е ,че сега е малко рано, но все пак аз проверявам за да се ориентирам в цените поне малко.
Само за пример:
В Elinotel Apolamare: Superior room sea view     - 211.1 euro/ден - Ultra All inclusive
                                 Family room side sea view - 238.4 euro/ден - Ultra All inclusive
 Това е цената на ден за двама възрастни и дете на 10г.
Това много ли е, малко ли е? Каква е нормалната цена,която може да се намери за такова място?
Питам сега за да знам дали изобщо да дебна за цени на такъв тип хотели?
Цената, която ме устройва е 185 euro/ден за ALL.

# 246
За цените на all може да се ориентирате от сайта на Музенидис травел, те не работят с крайни клиенти, но на сайта им има качени българските агенции, с които работят.
Моите наблюдения са, че в сезон /юли-август/ цените започват  ОТ 100 Е на горе/човек при пълна заетост на стаята. Ето цените на  Pomegranate примерно и то на НВ, за конфигурацията на Dobche  и с  10 % отстъпка за ранно записване.

http://www.mouzenidis.bg/hotel/pomegranate-spa-hotel

Е не става линка, трябва на ръка да се сменят датите, но сумата е почти 350 Е/ден.

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 14:35 от evhen

# 247
За цените на all може да се ориентирате от сайта на Музенидис травел, те не работят с крайни клиенти, но на сайта им има качени българските агенции, с които работят.
Моите наблюдения са, че в сезон /юли-август/ цените започват  ОТ 100 Е на горе/човек при пълна заетост на стаята. Ето цените на  Pomegranate примерно и то на НВ, за конфигурацията на Dobche  и с  10 % отстъпка за ранно записване.

http://www.mouzenidis.bg/hotel/pomegranate-spa-hotel

Е не става линка, трябва на ръка да се сменят датите, но сумата е почти 350 Е/ден.

На мен ми дава следното:
Double Room ElegantSide Sea View - 2Ad+1ch(0-11) -7 нощувки - Half Board - 1868 € , което е 267 евро на ден.

# 248
Извинвай, аз съм сложила по 2 деца на семейство  Peace

Искам да кажа, че 100-150 Е/помещение в сезона /юли и авуст/ за хубав инклузив на Халкидики  е несериозно да се мисли.

# 249
Извинвай, аз съм сложила по 2 деца на семейство  Peace

Искам да кажа, че 100-150 Е/помещение в сезона /юли и авуст/ за хубав инклузив на Халкидики  е несериозно да се мисли.
Имаш предвид че 100-150 евро за инклузив са малко. Правилно ли съм разбрала?
Ако е така съм съгласна. Но пък за 300 евро ще предпочета инклузив на друго място, не в Гърция.

# 250
Да, това са моите наблюдения за цените!

Винаги има други примери, разбира се, самата аз съм почивала и за 60, и за 85 Е на помещение за 2+1 но не в сезон и не на Халкидики, а по-скоро е било някакво изключение.

# 251
  • София
За мен 150 евро на  ден не са в категория приемливи.Търся нещо далеч по- бюджетно и непретенциозно  за началото на юни на Касандра.По възможност  НВ.Бих се радвала на съвети и препоръки.Целта е обиколка на точно този ръкав.

# 252
  • София
sssani, за колко човека имаш предвид и до каква максимална сума?
Защото цитираната сума е за 2+1.

# 253
  • София
И ние сме 2+1 но  търся непретенциозни  места за настаняване тип  техните 3 звезди За сума- ориентировъчно  100- 150 лв на ден .Колкото по-малко, толкова по-добре.Все пак  идеята не е точно морска в този сезон, а и нашият стил на почивка е обхождане на различни места и плажове,така че хотела ни е просто местостоянка

# 254
  • София
Разбирам за хотела, защото и ние не държим да спим в луксозни хотели и обикаляме по цял ден. Но се притеснявам, че на тази цена трудно ще намерите хотел с добро изхранване. Моя близка остана доволна от този хотел през юни тази година. Аз лично нямам впечатление от него.

Общи условия

Активация на акаунт