Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 744
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Има я и на 50 евро но до края на май, видях я и на 70 и 72 евро, ще го напиша горе...
Хотелът е хубав, изгодно е...

# 286
  • Варна
Така е, да, аз гледам юни Simple Smile

# 287
  • София
Пропуснала съм хотели горе в списъка, които заслужават...
Ако има добри оферти ще ги пускам.

Отличен
http://istionclub.gr/
Има оферти HB за стая
28.04.2016 - 20.05.2016  76 евро
21.05.2016 - 13.06.2016  115 евро
Възможен е и Ultra All Inclusive
1 дете до 10 г. безплатно.
КЛИК

Добър
http://www.lesse.gr/
HB за стая
до 19.05.2016 34 евро
до 31.05.2016 46 евро
до 09.06.2016 57 евро
1 дете до 12 г. безплатно.
КЛИК

Легенда:
Безупречен
Отличен
Мн. добър
Добър

# 288
И аз съм с конкретно питане. Много моля за предложения  Praynig
Искаме да почиваме една седмица в края на май на Халкидики.
Дали можем да намерим хубав хотел с басейн, пясъчен плаж, HB хубава храна, за около 1000 лв?
2 възрастни и 3 малки деца
 Thinking

# 289
Мисля, че са достатъчни парите, огледай хотелът да е на някой плитък залив, за да се е постоплила водата.
Парите стигат примерно за коментирания малко по-назад Александрос палас.

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 11:59 от evhen

# 290
Мисля, че са достатъчни парите, огледай хотелът да е на някой плитък залив, за да се е постоплила водата.
Парите стигат примерно за коментирания малко по-назад Александрос палас.
Има ли лични мнения за този хотел? Някой ходил ли е там?
Храната дали е добра, обслужването и стаите също ме интересуват?
Лесно ли се стига до плажа, басейните? Видях много стълби, които ме притесниха..Децата ми са на 4, 6 и 7год..  Thinking

# 291
  • София
Ако говорите за Александрос Палас на Атон- ние бяхме там  точно края на м. май  преди 2 години.Останахме много  доволни.Питай каквото те интересува.

# 292
А за Александрос Палас, ако се свържа директно а хотела цената дали е по- изгодна? Блед, къде гледаш офертата за там? Миналата година от хотел Blue sea в Торони ми дадоха цена 80 евро с едно дете края на юни. А офертите в нета бяха доста по- високи.

# 293
Бауууу 500 лв на ден от 23.06 ми отговориха от Alexandros palace! И без обяд. Мерси! Изрично писах, че едното дете е бебе на 2г. Няма шанс!

# 294
Толкова е цената на FB, а не на НВ. Явно за този хотел не е добре, да се резервира директно.

Аз написах веднъж, но явно трябва още. 90 % на нашия пазар се продават пакетите на Музенидис, един от големите гръцки ТО /да не бъркам само ТО и ТА, че много не правя разлика/ и агенциите БИ ТРЯБВАЛО да продават на цените, които виждате в сайта им. Ако не намирате тези цени, пишете на Музенидис и те ви изпращат къде да си купите на правилната цена.

alegoria,
я погледни, в сайта на М. виждам 1004 Е за вас от 20/06 на НВ и при плащане до 5 работни дни пада със 100 Е. Мина ми на мен някаква еретична мисъл за майските празници за този хотел та го попроучих, спря ме това, че СПА-то май се плаща допълнително. Иначе, както прочетох от разни отзиви там водата се стопля още края на май, от храната са доволни от обедите и вечерите, то е ясно, че при тази цена са му леко фалшименти звездите, но за тези пари си струва, това е общото впечатление от този хотел.

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 13:50 от evhen

# 295
Просто си променям търсенето. И без това съм в сезона, ще спестя удобствата. Някак не ми се дават тези 2000 дори. При положение, че миналата година почивахме за 900 лв сега двойно и нагоре не ми се иска. Благодаря за отзивчивостта да проверявате вместо мен. В краен случай ще отидем на същото място, въпреки че ми се иска разнообразие.
Инсталирах приложението на make my trip , но не мога да сменя валутата и това си е. Това чудо какво е? На колко бг или евро се равнява? Ужас....

# 296
  • в града на вечния купон
Просто си променям търсенето. И без това съм в сезона, ще спестя удобствата. Някак не ми се дават тези 2000 дори. При положение, че миналата година почивахме за 900 лв сега двойно и нагоре не ми се иска. Благодаря за отзивчивостта да проверявате вместо мен. В краен случай ще отидем на същото място, въпреки че ми се иска разнообразие.
Инсталирах приложението на make my trip , но не мога да сменя валутата и това си е. Това чудо какво е? На колко бг или евро се равнява? Ужас....
Аз миналата година бях в Литохоро , Дион Палас олинклузив за 1100лв за двама и дете на 5 години.
Като естествено го запазих на ранни записвания.

# 297
Намерих доста предложения. Ще съм благодарна, ако някой изкаже мнения за хотелите:
1. Blue Dolphin Sargani - Sitonia
2. Simantro Beach Hotel
3. Possidi Paradise Hotel - Kasandra
4. Ammon Zeus - Kalihea
Има и още, но ставам нахална. Ако някой е бил там, нека сподели  Praynig

# 298
  • София
Радост Николова, този хотел има ли вътрешен басейн, че от снимките, които разглеждах в нета, не ми стана много ясно. Като за 5 звезди би трябвало да има, но...

# 299
  • в града на вечния купон
Радост Николова, този хотел има ли вътрешен басейн, че от снимките, които разглеждах в нета, не ми стана много ясно. Като за 5 звезди би трябвало да има, но...
ДА ИМА

и то с мин. вода, има безплатно спа, но не съм ги ползвала

Аз лично съм супер доволна от хотела и то за такава смешна цена.

Общи условия

Активация на акаунт