Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 127 862
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Дали? Като гледам какъв е огромен плажа...дали е все с камъни? Хора ще се включите ли? Блу долфин с камъни ли е?

# 571
Здравейте! Аз се спрях на Елинотел Аполомаре в Ханиоти на UAI. Надявам се да съм направила добър избор Praynig

# 572
  • София
Дали? Като гледам какъв е огромен плажа...дали е все с камъни? Хора ще се включите ли? Блу долфин с камъни ли е?

Аз няколко пъти го коментирах, има си от всичко по-малко, показах и мои снимки...
Ето повече ТУК

Здравейте! Аз се спрях на Елинотел Аполомаре в Ханиоти на UAI. Надявам се да съм направила добър избор Praynig

Добър избор, ако ти трябва информация питай....КЛИК

# 573
  • София
Плажът е леееко каменист и не блести с качества, хотелът е малък като територия и има доста братушки, но другото му е о.к.

# 574
  • София
furchi, този по-малкия плаж, който е непосредствено пред хотела, ние изобщо не сме ползвали, пътя до него е малко по-стръмен (има стълби), по-малък е и може за него да става въпрос, че има камъни. А плажът, който се пада на 2-3 мин. вдясно от хотела и който Bled е показала, е широка пясъчна ивица, шезлонги и чадъри, камъни във водата имаше само от едната страна в края на плажа, който е огромен и изобщо не бяха нещо фатално, просто гладки скали. И най-вече, че се виждат, никой не ходеше там, освен някой с подводни очила за да разглежда (като мъжът ми, който отиде да търси таралеж, но така и не намери Wink

# 575
Алегория, периода ни е 3-10 юли - 735лв на човек, детето безплатно. За четвърта година резервирам чрез Панда Травел. Просто първия път останахме доволни и не съм пробвала с други агенции.
Висока е цената! Реалната цена за делфина за този период е 625 лв. на човек.

# 576
Аз запазих с две деца за 640 евро от 01.09.
И приключих с прословутата драма. Дано да е ок и да има в близост други хубави плажове за миткащи като нас.

# 577
Аз запазих с две деца за 640 евро от 01.09.
И приключих с прословутата драма. Дано да е ок и да има в близост други хубави плажове за миткащи като нас.
Къде, за колко дни и колко са големи децата?

# 578
Едното не го броят, че тъкмо прави 2г. 6 нощувки от 01.09.
Цената е такава на много места. Проверявах я 100 пъти.
Плащането обаче е яко 20 евро капаро и 50% до края на март  Peace

# 579
Едното не го броят, че тъкмо прави 2г. 6 нощувки от 01.09.
Цената е такава на много места. Проверявах я 100 пъти.
Плащането обаче е яко 20 евро капаро и 50% до края на март  Peace
Ами не!  Grinning
597 евро как ти се струва!  newsm78

# 580
Кое как ми се струва? Цената ли? Може и по-малко, но искат плащане до края на януари. Аз нямам възможност.
Ако искаш сподели твоята оферта каква е била и коя е агенцията.
Говорим за фамилна стая, не за двойна или супериор  Peace

# 581
Говорим за фамилна стая, не за двойна или супериор  Peace
За фамилна стая, да!
Мога да кажа агенцията на лично, защото няма да е редно да я напиша тук!
п.п. Двойна супириор е с доста по-ниска цена!  Grinning

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 20:53 от milenka.k

# 582
Аз лично не съм ходила на Блу Долфин, но доста теми изчетох, че има камъни и таралежи и че всички, които почиват там пътуват до други плажове. Затова се разубедих, защото не искам да пътувам непрекъснато.
 Alegoria дано да останете доволни, моля сподели мнение след почивката става ли плажа.

# 583
Разбира се ще споделя. След обсъждане на лични стана ясно, че цената 597 евро е при 100% плащане.
И не ме устройва, дано да няма много таралежи и камъни.
Гледах сума снимки, плажовете са няколко - и пясъчен и каменен.
Ние обичаме и да обикаляме. В Торони на плажа от 7 дни бяхме са  2  Mr. Green

# 584
Разбира се ще споделя. След обсъждане на лични стана ясно, че цената 597 евро е при 100% плащане.
И не ме устройва, дано да няма много таралежи и камъни.
Гледах сума снимки, плажовете са няколко - и пясъчен и каменен.
Ние обичаме и да обикаляме. В Торони на плажа от 7 дни бяхме са  2  Mr. Green
Къде ходихте на Торони, на плаж? Само да не се окаже, че този пред хотела не е хубав и трябва се пътува!

Общи условия

Активация на акаунт