Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 732
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
alegoria
Успях да погледна, добрите оферти тепърва започват.
Това с ранните записвания не ми се коментира ???
В момента има добри цени само за май...

taffi
Имаш ли време да изчакаш ?

cikoni
Няма как да имаме впечатления от този хотел. Като такъв е съвсем нов.
Това е реновирания Gerakina, миналата година.
Ако съдим по веригата всичко би трябвало да е наред.
Но когато го видя ще знам със сигурност.

Мими Иванова
Да Мими, много пъти...

Извинете ме кратка съм, но няма как....

# 61

Мими Иванова
Да Мими, много пъти...

Извинете ме кратка съм, но няма как....

Ако не те затруднява препоръчай такъв хотел.

# 62
  • София
Мими извинявай, не мога, трябва да тръгвам, до центъра на Лондон е много път. Ще изпуснем представлението.
Друг път, много са....

# 63
Ние сме били  в края на май и началото на юни  и  в двата хотела, две последователни години, а и тая година сме така. В Гърция сезона започва на 06.06. и дотогава барчетата на плажа не работят, което означава , че шезлонгите и чадърите са безплатни Mr. Green докато не започнат да предлагат фрапе за 2,50 евро, което си е нормално. Но и на двата хотела шезлонгите не бяха безплатни по принцип, но плажната ивица е достатъчно дълга-особено в Торони, така че поне има избор. В Аристотелис  има доста стълби до плажа и на връщане е малко изморително, но ако сте в сезона има прозрачен асансьор с прекрасна гледка към морето, който е безплатен и го пускат в началото на сезона. Ние успяхме да го използваме последните дни и беше приятно изживяване. Неудобство за нас беше това, че не можеше да се отиде никъде пеша на разходка- и до най-близкото градче, Афитос, трябваше да се пътува с кола. Иначе има къде да се обикаля с кола. Плажът на Аристотелис беше доста каменист и се налагаше да ползваме аква обувки, но пък гмуркането с шнорхел  носи незабравими изживявания Heart Eyes Хотелът тогава беше пълен с руснаци и имаше няколко майки-кърмачки  с бебета, което много ме учуди, все пак си е далечна дестинация за тях. Плажът на Торони е по-подходящ за деца , а има и детска площадка на самия плаж.

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 19:59 от valya_bl

# 64
  • София
Ще чакам и без това на нито един не съм се спряла конкретно.

# 65
Много благодаря за изчерпателната информация.
До тук се спрях на три хотела. Ще изчакам Bled да е по-свободна за да даде и тя мнение кой да избера. Цената е доста сходна.
Торони веднага ми пратиха намалена цена за началото на юли или края на юни месец. 80 евро си е супер цена. Там май по ваши думи и по снимки плажа е най-хубав от трите места.
Третия сега не мога да го цитирам, че съм през телефона, но е доста коментиран Alexandros Palase (нещо подобно)
Все чета,че Ситония е по-хубав плажа. Това също натежава.

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 13:17 от alegoria

# 66
  • София
запис и от мен за хубавата тема.Гърция ми харесва и за ОИ, и без ОИ.
Valya_bl, ние бяхме в Порто Карас септември 2014 с бебе на 1 годинка.Много съм доволна от хотела лично аз.Да, стар е, но пък е поддържан, има си всичко, помислено е за всичко.Храната за мен беше много добра.Плажът само дето не е  с ситен пясък,а е с малки камъчета, които боцкат, но пък цветовете на морето, коиот се образуват заради различната дълбочина на това място са уникални.Слагала съм снимки в другата тема за Гърция, обсъждала съм хотела и там, но ще ги постна и тука.

https://www.flickr.com/photos/125037045@N07/sets/72157647904525005/

# 67
  • София
Тази година обаче сме се насочили към Кефалония или Закинтос.Може ли някой да ми препоръча хотел на ОИ?Тур.агенция?   bouquet

# 68
Тази година обаче сме се насочили към Кефалония или Закинтос.Може ли някой да ми препоръча хотел на ОИ?Тур.агенция?   bouquet

Палазо ди занте и търтъла са много добри хотели на приемливи цени за ОИ в Закинтос.

# 69
  • София
Благодаря, Мими Иванова

# 70
deska82 ,много хубави снимки! Hug

# 71
  • София
 Simple Smile Благодаря, valya_bl.
Ще чакаме и от теб!

# 72
Здравейте, момичета.
Записвам се да ви следя, защото много искам това лято да отделим 5-7дена със съпруга ми и да идем в Гърция. Никога не съм била там /то къде ли съм била Blush / и ще сте ми много полезни.
Като цяло all inclusive, близо до морето, с удобства за дете /тогава ще е на година и половина/

# 73
Поздравления за темата! И на нас ни се ходи тази година на море в Гърция, задължително на
ОЛ, защото искам да си почина поне седмица и да не лопам тенджерите Simple Smile а и ОЛ ни устроива, защото сме с две малки деца и нямат угодия на яденето.
Ние си търсим хотел на първа линия, ситен пясък, и да е някъде Северна Гърция, най-далеко до Халкидики.Няма да сме с ранни записвяния, защото не знаем мъжо ми кога ще почива и се надявам на оферти "Последната минута". Миналата година в Б-я бяхме с такава оферта и цените си бяха супер.
Ще следя темата  Wink

# 74
Удобства за деца, Ол инклузив, на брега на морето, ситен пясък и в северна гърция - сещам се за Асса Марис. Страхотен хотел, уникална пясъчна ивица със ситен пясък, качествен ОИ, спокойствие, условия за спорт. От стаите с изглед към морето се открива невероятна гледка към морската шир.

Общи условия

Активация на акаунт