Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 739
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Удобства за деца, Ол инклузив, на брега на морето, ситен пясък и в северна гърция - сещам се за Асса Марис. Страхотен хотел, уникална пясъчна ивица със ситен пясък, качествен ОИ, спокойствие, условия за спорт. От стаите с изглед към морето се открива невероятна гледка към морската шир.
http://www.assa-maris.gr/  , този ли е?
И аз като qnito-85, исках да попитам за шезлонгите на плажа дали се плащат?

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 19:18 от taffi

# 76
Удобства за деца, Ол инклузив, на брега на морето, ситен пясък и в северна гърция - сещам се за Асса Марис. Страхотен хотел, уникална пясъчна ивица със ситен пясък, качествен ОИ, спокойствие, условия за спорт. От стаите с изглед към морето се открива невероятна гледка към морската шир.

Hug Много благодаря за предложението, това е точно каквото търсим.  Вие с агенция ли сте ходили или на свободно и в пиковия сезон ли сте били там? Имало ли е опашки за чакане на блок масите. Имат ли междини хранения като нашият ОЛ? видях,че само чадърите и шезлонгите на басейна са безплатни а тези на брега плащат ли се или и те са като в цяла Гърция - трябва само консумация от бара на плажа?
Извинявай за многото въпроси но ми е непозната дестинация Simple Smile

# 77
  • София
Може ли за отзиви за Lagomandra Beach Hotel - http://lagomandrabeach.com/index.php   Видях, че за плажа мненията са много положителни, но ме интересува дали хотелът става за дете на 4? Има ли детски клуб?

# 78
  • Русе, България
Да не дърпам дявола за опашката, но имаме резервация! След като се консултирахме с познат от туристическия бранш, избрахме за нашата лятна почивка да бъдем във Филоксения (Philoxenia). В Tripadvisor, откъдето черпя полезни мнения, го оценяват добре. Не ни е необходим лукс, просто разтоварване и почивка.
Ще се радвам, ако някой, бил там, сподели своите впечатления.
Резервирахме през сайта им, цената е много приемлива!

# 79
Да не дърпам дявола за опашката, но имаме резервация! След като се консултирахме с познат от туристическия бранш, избрахме за нашата лятна почивка да бъдем във Филоксения (Philoxenia). В Tripadvisor, откъдето черпя полезни мнения, го оценяват добре. Не ни е необходим лукс, просто разтоварване и почивка.
Ще се радвам, ако някой, бил там, сподели своите впечатления.
Резервирахме през сайта им, цената е много приемлива!
Здравей, Пижамка,
Ние септември месец бяхме там. Останахме доволни. Храната беше хубава, поне на нас ни хареса,всеки ден имаше риба. Всеки ден чистеха стаите, спалното бельо мисля два пъти за седем дни ни смениха. Ние бяхме в къщичка, която е по-далеч от главния път и не се чуваха колите, но тези, които бяха в по-предни, се оплакваха, че нощно време се чували доста.
За децата/моите са на 7 и 14 г/ няма много развлечения. Има една стара тенис маса и билярдна маса, но не видях да играе някой там. Моите играеха тенис на маса.
Има интернет, но е безплатен около ресторанта и басейна.
Плажът е разкошен. Голям, чист, със ситен пясък и много спокоен. Септмеври беше почти пуст. А морето е чисто.
Ние точно такова място търсихме. И за парите, които дадохме, си беше направо добре. Децата на воля си тичат, то не беше волейбол, футбол, хвърчило на плажа. Направо свобода за тях.
Надявам се да съм ти била полезна.  bouquet

# 80
http://www.assa-maris.gr/  , този ли е?
И аз като qnito-85, исках да попитам за шезлонгите на плажа дали се плащат?
Тафи Чадърите и шезлонзите на плажа не се заплащат.

# 81
Може ли за отзиви за Lagomandra Beach Hotel - http://lagomandrabeach.com/index.php   Видях, че за плажа мненията са много положителни, но ме интересува дали хотелът става за дете на 4? Има ли детски клуб?
Детски клуб точно няма, но има детска секция в басейна и детска площадка. Ако искате детски клуб изберете някой All Inclusive хотел.

# 82
  • в града на вечния купон
Някой  с пресни  впечатления  от  Dion Palace Litohoro?

# 83
  • София
Детски клуб точно няма, но има детска секция в басейна и детска площадка. Ако искате детски клуб изберете някой All Inclusive хотел.

Благодаря  Simple Smile Проблемът е, че сме заедно с още една семейство, а те не искат All Incl, не искат да бъдем в студио...  Confused Дано площадката, басейнът и морето да бъдат достатъчни.

# 84
Насочила съм се към два хотела Portes Beach Hotel и Dion Palace. Мнения за тях....

# 85

Благодаря  Simple Smile Проблемът е, че сме заедно с още една семейство, а те не искат All Incl, не искат да бъдем в студио...  Confused Дано площадката, басейнът и морето да бъдат достатъчни.
Миленака, ако не искате All Inclusive, , не искате и студио, но искате детски клуб, забавления за децата, хубав плаж вашето място е блу долфин

# 86
Радост и Станева не ходете в Дион Палас освен ако не искате да ви се стъжни. Не съм виждала нито един туроператор който да има реални снимки от плажа. Всички снимки на които се виждат хотела и прекрасния пясъчен плаж със забодените на него чадъри са жестоко манипулирани с някоя програма за обработка на снимки. Пясъчен плаж там няма. Има широка ивица с едри камъни както на сушата така и в морето.

# 87
  • София
Скрит текст:

Миленака, ако не искате All Inclusive, , не искате и студио, но искате детски клуб, забавления за децата, хубав плаж вашето място е блу долфин

Това е другият ни вариант  Simple Smile Аз малко се колебая заради плажа - четох, че имало повече камъни, но определено е вариант. Ще видя и те какво ще кажат. А и дали ще има дати за началото на септември.

# 88
  • София

....... не ходете ....... освен ако не искате да ви се стъжни. ........... Пясъчен плаж там няма. .............

Мими Иванова
Без никакви упреци или лоши чувства, имам само един въпрос?
Ходила ли си в хотелите, които коментираш ?
Питам, защото аз съм ходила, имам и реални снимки, но в последно време избягвам да коментирам хотели.
В някои случай си права в други не съвсем. Мненията са общи, няма конкретика.
Примерно в последния хотел, причината да не отидат момичетата е съвсем друга, а не точно плажа.
А и пясък има в изобилие, с изключение пред водата...
Извинявай, но тук повечето хора се познаваме и сме приятели. И когато трябва да им кажа нещо, аз не казвам "ще ти се стъжни", защото не знам точно какво им харесва, преди да науча...
Далече съм от мисълта да те засегна, напротив, интересуваме много твоето мнение, ако наистина си посетила тези хотели.    bouquet

# 89
  • в града на вечния купон
Плажа не е проблем, то като се замисля повечето в Гърция са такива.

Интересуваме анимация, храна, стаи и обслужване.

А в букинга и трипадвайзора има много добри отзиви ...........

Общи условия

Активация на акаунт