Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 666
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
SvetliS
Мисля, че имаш малка грешка...
Първия хотел е в  Платамонас и като хотел е най-добър.
Но като локация плаж, третият е по-добре.

Да,сега видях че наистина е в Платамонас. Иначе  Orfeas Blue Resort  и на мен най-ми допада заради плажа.За дете на 6г. дали е подходящ хотела?

Редактирам се - видях,че пише че в базата се провеждат детски лагери,така че предполага е подходящ  Peace
Сега остава да реша последно кой от трите да е.

# 151
  • София
SvetliS
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725145.0
Прочети това, нямам представа дали и сега е така, но го имай предвид.

# 152
Здравейте,някой знае ли пясъчен плаж в близост до ,,Посейдон палас,,.
 имам предвид с кола ,да речем 10-20 км. Благодаря и приятни почивки на всички

milenski75

Тръгвайки от хотела на юг, посока Платамонас, камъните на места намаляват.
Преди крепостта, пред таверните Fishka и Nostalgia е последната възможност на този плаж.
След като заобиколите крепостта е Кумата, пак камъни.
След това влизате в Платамонас, в самото начало има изкуствени заливчета, тук има пясъчен плаж, но много малък и се претоварва:
Скрит текст:
След селото вече нямате проблем, пясък колкото искаш.
Пред Sun и Cronwell плажа изглежда така:
Скрит текст:
Продължавайки след това и пред Nei Pori ще откриете пясъка, който ви трябва:
Скрит текст:

Приятна почивка...

перфектният отговор! благодаря за съветите и приятни почивки всички!!!!!!!!!!!

# 153
Тук мога ли да попитам за хубав хотел в градчето Ханиоти на Халкидики ?
Но не от най-скъпите.

# 154
  • София
Здравейте,
има ли някой който се е върнал скоро от Al Inclusive почивка от Гърция? Доволни ли сте от качеството на услугата и храната най-вече?
Нали сега са в криза и се притеснявам малко т.к имам детенце на 2г и 6м и сме си резервирали за Крусо вилидж

# 155
  • София
В Portes beach храната е повече от хубава

# 156
Мога да препоръчам този хотел в Паралия Катерини - http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=2. Тук сме били на полупансион.
 А в този сме били на ол инклузив - http://www.aldemar-resorts.gr/EN/Family%20resorts/Knossos%20Royal/, Крит, близо до Херсонисос. Работи и на полупансион.

# 157
  • ИЛИНДЕН
1. Бихте ли ми препоръчали хотели с водни пързалки и пясъчен плаж в близост.
2. В кой местоположения и курорти в Гърция се среща морският таралеж ?

Благодаря ви предварително.

# 158
  • София
fragal
Не пишеш за къде ти трябва хотел с пързалка ?
Най-близо е Аристотелес в Уранополи, на Порто Карас имаше малка пързалка.
В другата посока към Ол. Ривиера, най-хубав е Cronwell Platamon до Платамонас.
Можете да си вземете хотел до Солун в Peraia, Neoi Epivates или Agia Triada на плажа и да отскачате до Waterland.
По-далеч има много хубави на Родос, Корфу, Закинтос и т.н.

Таралежите са скални същества, виреят там където има скали и камъни.
Те имат способността да гризат и дъвчат камъни, но не за да си хапнат, а така си създават убежище.
Довършват комфорта на жилището си с бодлите.
Така, че няма ли наблизо скална и камениста територия, няма ги и тях.
Съобразявай се с това...

# 159
  • Асеновград
Здравейте,някой знае ли пясъчен плаж в близост до ,,Посейдон палас,,.
 имам предвид с кола ,да речем 10-20 км. Благодаря и приятни почивки на всички
Плажа в Лептокария е пясъчен и е наблизо.Не сме го ползвали,защото не ни се мърдаше от чакълестия плаж на "Посейдон  палас" 😁

# 160
Здравейте, плануваме почивка в Гърция по конкретно о.Закинтос, първата седмица на октомври.
И понеже никой от нас не е бил в Гърция на почивка досега, предпочитаме да пътуваме с туристическа агенция и със самолет.
Търсим настаняване с включени хранения, и приличен хотел в близост до плаж.
Моля за препоръки кои тур.агенции са надеждни и с добри оферти, всякакви мнения ще са ми полезни.
Благодаря предварително!  bouquet  bouquet

# 161
здравейте,нещо темата не върви особено,но така е при толко неща за разглеждане и плажове, а пък сме платили всичко за инклузив да седим на едно място .....

...та нашта почивка в Посейдон палас мина перфектно(началото на юли).храна добре,база добре,аниматорите българи,басейни чисти(вечер хвърлят кофи с химикали),всичко е чисто и подредено.плажа на ней пори е супер,лептокария плажа също е ок(за тези места ми помогнахте от форума).
 ...но нали сме си балканци липсата на гръцка вечер с жива музика е способно да развали цялата работа.Плажа е с камъни,чадърите 6 евро на ден.
...чисти се и се сменят чаршафи всеки божи ден,гърци си правят сватби в ресторанта а ние седим отстрани и само гледаме ..а те си играят ли играят
 ...за деца условия има,добре е
  някой ако има въпроси за ПОСЕЙДОН ПАЛАС може да попита

# 162
Здравейте,
има ли някой който се е върнал скоро от Al Inclusive почивка от Гърция? Доволни ли сте от качеството на услугата и храната най-вече?
Нали сега са в криза и се притеснявам малко т.к имам детенце на 2г и 6м и сме си резервирали за Крусо вилидж

Бяхме началото на август в Криопиги бийч - ол инклузив. Никак не ни хареса  Naughty
Храната не  беше разнообразна. Плодовете не бяха никакви.
Кино на открито, детска дискотека и т.н. нямаше, въпреки че имаше плакати.
Плажа е на 20 мин с атракционно влакче на хотела. Всеки ден си беше приключение  #Crazy . Поне щерката беше доволна  Sunglasses
Иначе хотела беше чист.
Категорично дестинация Халкидики отпада от нашите списъци..........

# 163
  • София
Бяхме началото на август в Криопиги бийч - ол инклузив. Никак не ни хареса  Naughty
Храната не  беше разнообразна. Плодовете не бяха никакви.
Кино на открито, детска дискотека и т.н. нямаше, въпреки че имаше плакати.
Плажа е на 20 мин с атракционно влакче на хотела. Всеки ден си беше приключение  #Crazy . Поне щерката беше доволна  Sunglasses
Иначе хотела беше чист.
Категорично дестинация Халкидики отпада от нашите списъци..........

С посещението на посредствен хотел, в посредствено градче, да затриеш цял полуостров от желанието си за посещение е твърде несериозно.
Халкидики е огромен и включва цели три ръкава. Има за всеки вкус почивка. Не сте случили на добър избор този път, но има прекрасни места там. Недейте да се отказвате.
А отностно AI в Гърция, многократно е споменавано, че това не им е силната страна. Лично моите приоритети за почивка в Гърция са други, но всеки с вкуса си. Единствените много добри AI сме имали в 5 звездни хотели, пак на Халкидики, но там и цената е друга. Повечето хотели, предлагани от бълг. тур агенции от типа 3-4 звезди с AI не стават. Като често и звездите не си отговарят. Ако пък човек преди това е бил в Турция на почивка и прави сравнение с тамошния AI, му предстои огромно разочарование. Справка - многобройни подобни мнения тук в темите.
Интернет е безкраен и много полезен. Проверявайте рейтингите на хотелите. Проверявайте за отзиви на хора, посетили вече вашата дестинация. Дори тук в темата На море в Гърция винаги има момичета, които са безкрайно отзивчиви и може би ще ви помогнат с мнение.

# 164
  • Варна
ТОЧНО Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт