Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 676
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Дано гърците не отменят ол инклузива, че ми се ще да го пробваме. Евентуално.  Grinning

Няма такава опастност, доста хотели вече са предплатени от големите фирми и няма да си го позволят. На Халкидики почти няма добри хотели на ОИ, освен най-скъпите. В 3 звезди хотел ОИ е истинската катастрофа, това си е НВ с малко напитки или както го водят All inclusive light.

# 136
Момичета, хубав хотел на Корфу, като за сватбено пътешествие има ли ?
Ще сме една седмица в Гърция и една в Италия.

Хотелите на западния бряг на Louis неса лоши, а също и тези на веригата Aquis.
Но са доста скъпи, защото повечето са на брега на морето в хубави пясъчни заливи.
Сайта им в момента нещо не зарежда, но иначе е http://www.aquisresorts.com/

# 137
Здравейте,
някой почивал ли е в хотел St.George в Аспровалта? Много ще се радвам да получа някакви отзиви, как е полупансиона, подходящ ли е за деца, как е плажа, хубав ли е хотела?
Ние търсим нещо сравнително близо до София, да се пътува лесно.
Какво трябва да знаем за пътуването със собствен транспорт? А за резервация, бихте ли препоръчали агенция, или да опитаме направо в хотела?
Ще съм благодарна на всякаква информация, за първи път ще ходим в Гърция /евентуално/ и ми е малко притеснено, защото децата са малки.

Аспровалта има чудесен плаж, но хотелите са повечето семейни и студиа. Не разчитайте на сервиз и на обслужване - те просто не го могат. Там е по-скоро за хора, които не искат изхранване по хотелите. Става за 1-2 дни на плаж, но за почивка с деца е доста сложно. И Халкидики и Олимпийска ривиера не са далеч и имат повече условия за деца. Този хотел е една малко по-голяма къща.

# 138
Да не дърпам дявола за опашката, но имаме резервация! След като се консултирахме с познат от туристическия бранш, избрахме за нашата лятна почивка да бъдем във Филоксения (Philoxenia). В Tripadvisor, откъдето черпя полезни мнения, го оценяват добре. Не ни е необходим лукс, просто разтоварване и почивка.
Ще се радвам, ако някой, бил там, сподели своите впечатления.
Резервирахме през сайта им, цената е много приемлива!

Много популярен хотел заради ниската цена. Прекрасна борова гора, приличен за 3 звезди, без излишен лукс. Собственика е немски възпитаник, говорят немски, малко английски и руски. Добра храна, пак без излишно разточителство. Голям минус е близостта му до главния път, който върви по ръкава и ако сте в сезон и се паднете в помещенията от към улицата ще е малко шумно. Дават го на 200 метра от плажа, но това е по права линия. Всъщност е около 500 метра, защото се върви през горичката към селото до плажа и няма как да се пресече по пряко. Селцето е малко, но спретнато, има кафенета, 2-3 магазина и бийч барове. Също приземните етажи са малко неприятни, дано не сте в такава стая, тези които са вкопани леко в земята през май има малко влага, юни и юли изсъхва и е ОК. Има приятна градина с много цветя и зеленина. Дано съм била полезна  Simple Smile

# 139
Здравейте,
Ходили сме през май месец в Blue Dolphin Hotel в Метаморфоси, на НВ. Храната беше много добра - вкусна и разнообразна. Комплексът е с хубава градина, поддържана, има и място за игра на децата.
Плажът е много близо, на няколко минути пеша. Малко е каменист, което на мен никак не ми пречи, но например приятелите, с които бяхме не го харесаха.
Стаята, в която ни настаниха първоначално не беше добра - миришеше на мухъл, но веднага и без проблем я смениха с друга.
Като цяло е място, което бих препоръчала, особено ако се уцели някоя оферта или извън сезон - цените са добри.

Blue Dolphin е в топ 10 на хотелите на Халкидики и може би хотел номер 1 за почивка с деца. Цените стават до към края на юни и след 15 септември. През останалото време са високи, защото имат немски туристи.

# 140
  • Варна
Ето едно добро попадения за НВ на Олимпийската Ривиера
http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … Anais-Pieria.html

# 141
  • София
Здравейте,
някой почивал ли е в хотел St.George в Аспровалта? Много ще се радвам да получа някакви отзиви, как е полупансиона, подходящ ли е за деца, как е плажа, хубав ли е хотела?
Ние търсим нещо сравнително близо до София, да се пътува лесно.
Какво трябва да знаем за пътуването със собствен транспорт? А за резервация, бихте ли препоръчали агенция, или да опитаме направо в хотела?
Ще съм благодарна на всякаква информация, за първи път ще ходим в Гърция /евентуално/ и ми е малко притеснено, защото децата са малки.

Сейнт Джордж е Best Western Hotel  и се намира на главното шосе на Аспровалта и не бих го избрала за почивка. Прочете отзивите за него в мрежата - има и в Букинг и в Трипадвайзър.

# 142
  • Русе, България
Много популярен хотел заради ниската цена. Прекрасна борова гора, приличен за 3 звезди, без излишен лукс. Собственика е немски възпитаник, говорят немски, малко английски и руски. Добра храна, пак без излишно разточителство. Голям минус е близостта му до главния път, който върви по ръкава и ако сте в сезон и се паднете в помещенията от към улицата ще е малко шумно. Дават го на 200 метра от плажа, но това е по права линия. Всъщност е около 500 метра, защото се върви през горичката към селото до плажа и няма как да се пресече по пряко. Селцето е малко, но спретнато, има кафенета, 2-3 магазина и бийч барове. Също приземните етажи са малко неприятни, дано не сте в такава стая, тези които са вкопани леко в земята през май има малко влага, юни и юли изсъхва и е ОК. Има приятна градина с много цветя и зеленина. Дано съм била полезна  Simple Smile

Да, много благодаря за мнението! Почивката ни е в началото на септември и се надявам да избегнем минусите, характерни за активния сезон. Simple Smile Борова гора и много зеленина звучат точно по нашия вкус! Надявам се да останем доволни.

# 143
  • София
Ние сме в началото на юни там.Надявам се на приятно изкарване.В момента проучвам околните плажове и  района като цяло.

# 144
Здравейте и от мен,
записвам се да следя. Иска ми се да идем някъде на НВ в Гърция това лято, но още не знам къде.  Бюджета не ни е голям, иска ми се да е до в близост до хубав плаж, може и хубавите плажове да ги стигаме и с кола, не е проблем. Бяхме планирали Закинтос за това лято, но по стечение на обстоятелствата отпадна, и сега търсим нещо друго.

# 145
Здравейте! Искам да съживя малко темата! Има ли завърнали се, от майските празници,
 от "Порто Карас"? Дали сте доволни? Каква е температурата на морската вода?

# 146
Здравейте,някой знае ли пясъчен плаж в близост до ,,Посейдон палас,,.
 имам предвид с кола ,да речем 10-20 км. Благодаря и приятни почивки на всички

# 147
  • София
Здравейте,някой знае ли пясъчен плаж в близост до ,,Посейдон палас,,.
 имам предвид с кола ,да речем 10-20 км. Благодаря и приятни почивки на всички

milenski75

Тръгвайки от хотела на юг, посока Платамонас, камъните на места намаляват.
Преди крепостта, пред таверните Fishka и Nostalgia е последната възможност на този плаж.
След като заобиколите крепостта е Кумата, пак камъни.
След това влизате в Платамонас, в самото начало има изкуствени заливчета, тук има пясъчен плаж, но много малък и се претоварва:
Скрит текст:
След селото вече нямате проблем, пясък колкото искаш.
Пред Sun и Cronwell плажа изглежда така:
Скрит текст:
Продължавайки след това и пред Nei Pori ще откриете пясъка, който ви трябва:
Скрит текст:

Приятна почивка...

# 148
  • София
Здравейте,
може ли да ми дадете отзиви за някой от тези хотели.Засега съм се спряла на тях  Peace

Olympus Thea,Anais и Orfeas Blue Resort - и трите на Коринос,Олимпийската Ривиера

# 149
  • София
SvetliS
Мисля, че имаш малка грешка...
Първия хотел е в  Платамонас и като хотел е най-добър.
Но като локация плаж, третият е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт