Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 687
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Къде е тази детска площадка? Ние бяхме там миналото лято(в горната част).
Долу на брега, след като прекосиш цялата територия на Лагомандра бийч. Намира се до бара, от който се обслужва плажа.
Площадката е с пързалки, батут и т.н. Учудвам се, че не сте я видели, когато сте ходили на плаж.
Може ли да не е работела, ние бяхме средата на май.  И аз се учудих, до бара нямаше такова чудо..
Тази година мъжа ми е резервирал пак за там.. Искаше ми се да видя нещо различно, но някой друг път ще да е..

# 106
Здравейте,ние си резервирахме за Посейдон палас,някой може ли да ми даде отзиви за този хотел. Благодаря... Simple Smile

# 107
  • София

Здравейте, ние също резервирахме за Посейдон. Казаха, че плажът е каменист, „но става за семейство с малки деца“. Реално се спряхме на него заради цената.

# 108
Да не дърпам дявола за опашката, но имаме резервация! След като се консултирахме с познат от туристическия бранш, избрахме за нашата лятна почивка да бъдем във Филоксения (Philoxenia). В Tripadvisor, откъдето черпя полезни мнения, го оценяват добре. Не ни е необходим лукс, просто разтоварване и почивка.
Ще се радвам, ако някой, бил там, сподели своите впечатления.
Резервирахме през сайта им, цената е много приемлива!
Привет, може ли малко повече инфо за начина на плащане при резервиране от сайта. Цялата сума ли плати и през кредитна карта ли?

# 109
  • Русе, България
Не сме платили цялата сума, а само една или две нощувки - минимумът, който е необходим за резервация. Ползвахме карта, да.

# 110
Момичета, хубав хотел на Корфу, като за сватбено пътешествие има ли ?
Ще сме една седмица в Гърция и една в Италия.

# 111
Дано гърците не отменят ол инклузива, че ми се ще да го пробваме. Евентуално.  Grinning

# 112
  • София
Все пак има ли някой мнение за Portes Beach?

# 113
Някаква информация за Грекотел Империал на Корфу ?

# 114
  • Пловдив
Все пак има ли някой мнение за Portes Beach?

Аз имам, но от 2010. Стаите май са реновирани, като гледам снимките. Аниматорите бяха българи, организираха вечер някакви забави,имаше основно руснаци. По спомени не е пясък, а дребни камъчета.

Някой бил ли е в Помегранте уелнес спа, изглежда доста добре, преди май е бил портес палас?

# 115
  • София
Да не дърпам дявола за опашката, но имаме резервация! След като се консултирахме с познат от туристическия бранш, избрахме за нашата лятна почивка да бъдем във Филоксения (Philoxenia). В Tripadvisor, откъдето черпя полезни мнения, го оценяват добре. Не ни е необходим лукс, просто разтоварване и почивка.
Ще се радвам, ако някой, бил там, сподели своите впечатления.
Резервирахме през сайта им, цената е много приемлива!
Привет, може ли малко повече инфо за начина на плащане при резервиране от сайта. Цялата сума ли плати и през кредитна карта ли?
И аз се чудех за резервацията, но накрая я направих през туристическа фирма, за да ми е по-спокойно.

# 116
Ами да ви кажа, нещо май се разколебавам да ползвам ОИ в Гърция. Чета, чета оферти, е то все нещо трябва да доплащаш, а пък цените доста солени, като че всичко ти е включено.  А пък и като ви чета вас то и плажовете с камъни или водата с камъни. Изобщо има ли плаж с чист, ама наистина чист пясък без камъни и морска вода без камъни, таралежи и други такива неудобства? На Атон, където съм била имаше камъни по пясъка също, но не много. На другите ръкави не съм била и затова питам. На мен плажът и морето са ми най-важни при избора на място за почивка. Склонна съм да направя компромис с хотел и храна, но не и с плажът. Ако ще плащам по 130 евро на стая ОИ  в края на август или началото на сетпември, за който период гледам, то искам всичко да си наред и да знам, че като отида няма да ми искат допълнителни пари за това или онова. Ако някой препоръча такова място ще ви бъда благодрана.

# 117
Ами да ви кажа, нещо май се разколебавам да ползвам ОИ в Гърция. Чета, чета оферти, е то все нещо трябва да доплащаш, а пък цените доста солени, като че всичко ти е включено.  А пък и като ви чета вас то и плажовете с камъни или водата с камъни. Изобщо има ли плаж с чист, ама наистина чист пясък без камъни и морска вода без камъни, таралежи и други такива неудобства? На Атон, където съм била имаше камъни по пясъка също, но не много. На другите ръкави не съм била и затова питам. На мен плажът и морето са ми най-важни при избора на място за почивка. Склонна съм да направя компромис с хотел и храна, но не и с плажът. Ако ще плащам по 130 евро на стая ОИ  в края на август или началото на сетпември, за който период гледам, то искам всичко да си наред и да знам, че като отида няма да ми искат допълнителни пари за това или онова. Ако някой препоръча такова място ще ви бъда благодрана.
Има такива места.
Асса марис - агиос николаос
потидеа палас - неа потидеа

# 118
Има такива места.
Асса марис - агиос николаос
потидеа палас - неа потидеа
Благодаря!
За Асса Марис - като гледам се доплаща климатик през септември. Чадъри и шезлогни не са включени в ОИ, така че също ще се доплащат и това при цена 366 лв за дава на ден!!! #Crazy
Другият пък ОК UAI. Там изглежда всичко е включено, но и цената е изключително "примамлива" - 423 за двама на ден!!! #2gunfire
Е аз слон няма да изяждам на ден нито пък ще им изпия морето. Не благодаря! При тези цени гърците сами да си почиват.
Ще търся нещо друго. Турците и те от две години се уляха с цени, говоря за такива със самолет, защото не мога да пътувам 3 дни с камили. За това и тях отдавна ги отказах за почивка.
В момента дори една Валенсия или Барсенола на FB със самолет ми излиза на цена 2000 лв за двама за 7 нощувки. Един Крит също по 740 лв. на човек за 7 нощувки със самолет.
Още веднъж благодаря за бързият отговор, но определено тези оферти не ме грабват.

# 119
В момента дори една Валенсия или Барсенола на FB със самолет ми излиза на цена 2000 лв за двама за 7 нощувки. Един Крит също по 740 лв. на човек за 7 нощувки със самолет.
За кои дати са цитираните цени? Щото на Крит например не се живее през юли и август (това и за Гърция важи в голяма степен). Предполагам, че в тях не са включени летищните такси, обичайна практика на тур. агенциите. Цената за Крит е само нощувка и закуска, нали? А предлаганите хотели в Испания читави ли са, че там болшинството са стара база над 30-годишни.
Ако мислиш, че това е стойността на цялата почивка, се лъжеш. Това е базата, от която броиш нагоре. Пак ще си доплащаш за всичко - храна, напитки, чадър/шезлонги на плажа и т.н. В крайна сметка няма да ти излезе по-евтино от инклузив с всичко включено. 

Изобщо има ли плаж с чист, ама наистина чист пясък без камъни и морска вода без камъни, таралежи и други такива неудобства?
Има, има, хиляди километри разкошни плажни ивици има в Гърция  Simple Smile. На Ситония, например има плажове като от картичките, но не мога да препоръчам хотел с инклузив там, ходила съм само на свободно настаняване.

Ето хубав пясъчен плаж в района на Вурвуру (лична снимка):

И една от нета - известния плаж Кариди, Вурвуру:

Общи условия

Активация на акаунт