Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 747
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе, България
Здравей, Пижамка,
Ние септември месец бяхме там. Останахме доволни. Храната беше хубава, поне на нас ни хареса,всеки ден имаше риба. Всеки ден чистеха стаите, спалното бельо мисля два пъти за седем дни ни смениха. Ние бяхме в къщичка, която е по-далеч от главния път и не се чуваха колите, но тези, които бяха в по-предни, се оплакваха, че нощно време се чували доста.
За децата/моите са на 7 и 14 г/ няма много развлечения. Има една стара тенис маса и билярдна маса, но не видях да играе някой там. Моите играеха тенис на маса.
Има интернет, но е безплатен около ресторанта и басейна.
Плажът е разкошен. Голям, чист, със ситен пясък и много спокоен. Септмеври беше почти пуст. А морето е чисто.
Ние точно такова място търсихме. И за парите, които дадохме, си беше направо добре. Децата на воля си тичат, то не беше волейбол, футбол, хвърчило на плажа. Направо свобода за тях.
Надявам се да съм ти била полезна.  bouquet

Наистина полезен отзив, благодаря ти!!! Искаме хубав плаж и прилични условия. Детето е малко и играта на плажа му е пре-достатъчна! Simple Smile

# 91
Може ли за отзиви за Lagomandra Beach Hotel - http://lagomandrabeach.com/index.php   Видях, че за плажа мненията са много положителни, но ме интересува дали хотелът става за дете на 4? Има ли детски клуб?
Детски клуб точно няма, но има детска секция в басейна и детска площадка. Ако искате детски клуб изберете някой All Inclusive хотел.
Къде е тази детска площадка? Ние бяхме там миналото лято(в горната част). Аз съм с три деца и не намерих в комплекса развления за малки деца. Хубаво щеше да е ако поне една люлка бяха сложили. Има един детски клуб(ако може да се нарече така) срещу заплащане. Терен на асвалт за баскетбол, въздушен хокей- машина с монети и басейн, джакузи. Няма голяма поляна за тичане, ще трябва да го гледате да не цопне в басейна, ако сте в горната част. Долната част е до морето, между двата комплекса има улица-обезопасено е и не е шумно. Храната е супер, само дето нямаше риба по време на седмичния ни престой.
А, за малко да забравя.. Кофички за пясък едва ли ще са ви нужни, защото пясъка е едър. Как да го определя.. може би малко по-едър от захар и не залепва, за да играят децата с фигурки.

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 13:29 от crazywork

# 92
Здравейте,

Предложиха ми добра оферта за транспорт за Ханя, Крит по Великденските празници. Трябва да намеря добър хотел. Можете ли да препоръчате? Как става трансфера от летището до хотелите - има ли градски транспорт? Всяка информация ще ми бъде полезна   bouquet

# 93
  • София
Здравейте,

Имате ли отзиви за агенция planet travel, има оферти за Гърция на съмнително ниски цени. Thinking

# 94
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате хотел в Гърция за 7 нощувки юни месец 2 възрастни с 2 деца до 12 г. За приблизително 1500 лв? Повечето АИ са все над този бюджет. Искаме плажа да е хубав. Никога досега не сме ходили в Гърция и нищо не знаем.

# 95
Можете ли да ми препоръчате хотел в Гърция за 7 нощувки юни месец 2 възрастни с 2 деца до 12 г. За приблизително 1500 лв? Повечето АИ са все над този бюджет. Искаме плажа да е хубав. Никога досега не сме ходили в Гърция и нищо не знаем.
Лоа Виж Касандра Маре Хотел. Не знам колко ще ти излезе, но не е скъп ОИ, на плажа е и има безплатни чадъри и шезлонги на плажа.

# 96
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

# 97
Къде е тази детска площадка? Ние бяхме там миналото лято(в горната част).
Долу на брега, след като прекосиш цялата територия на Лагомандра бийч. Намира се до бара, от който се обслужва плажа.
Площадката е с пързалки, батут и т.н. Учудвам се, че не сте я видели, когато сте ходили на плаж.

# 98
Здравей те искам да почива ме със мъжа и малката която е на 4 год в Гърция но тъй ката е за първи път моля за помощ .Искам да е възможно най близко от Бг да е ALL INCLUSIV  да е хубав пясъка и да е плитко морето не знам дали е възможно всичко това

# 99
Здравей те искам да почива ме със мъжа и малката която е на 4 год в Гърция но тъй ката е за първи път моля за помощ .Искам да е възможно най близко от Бг да е ALL INCLUSIV  да е хубав пясъка и да е плитко морето не знам дали е възможно всичко това
Ако изобщо има ОИ вече в Гърция!!!! http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4564094

# 100
Ха-ха Simple Smile
Няма никаква промяна в предлаганите услуги и туристически пакети.

Това е просто популистка фраза на комунист (разбирай - като ти каже "добър ден", погледни небето дали не е нощ), която я има допирни точки с действителността някъде в бъдещето, я не.

# 101
  • София
Здравейте,
Харесали сме Athena Pallas Village на Ситония, Халкидики.
Какво ви е мнение за този хотел?
Благодаря предварително  Hug

# 102
Виж крузо вилидж 4* - палиури.
Има хубав плаж на около 300 м., много зеленина.

# 103
Здравейте,  и аз не съм ходила в Гърция решихме да ототидем тази година Simple Smile.  Наравила съм резервация на Касандра хотел Dolphin Beach , моля ви дайте мнение за плаж цени, забавлиения за децата на 5г. и 8 г. Надявам се плажа да е хубав, да не е дълбоко и да е хубав пясъкапясъка, дано и времет е с нас края на май, началото на юни Simple Smile
Моля ви който е ходил дайте мнениемнение Simple Smile

# 104
Здравейте,

Имате ли отзиви за агенция planet travel, има оферти за Гърция на съмнително ниски цени. Thinking
Доволна съм от агенцията. Миналата година ползвах услугите. Много са точни. Затова тази година си купих ваучери без колебание. Предполагам, че са ниски цените сега. С наближаването на сезона ще растат.

Общи условия

Активация на акаунт