Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 826
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Блед, като стана пенсионерка като теб си пожелавам да имам твоите финансови възможности, да си обикалям, където ми е кеф в извън учебно и извън сезонно време, но би ли проверила, каква е цената на хотела, на който си сложила 3 удивителни за поне 2 възрастни + 1 дете, хайде, да не е в топ сезон, а втората половина на юни/първата на септември, моля!

# 211
Не мога да разбера, толкова ли е трудно да се напише "Сините пещери", както са известни сред българите, посещаващи Закинтос?

# 212
  • София
Блед, като стана пенсионерка като теб си пожелавам да имам твоите финансови възможности, да си обикалям, където ми е кеф в извън учебно и извън сезонно време, но би ли проверила, каква е цената на хотела, на който си сложила 3 удивителни за поне 2 възрастни + 1 дете, хайде, да не е в топ сезон, а втората половина на юни/първата на септември, моля!

С удоволствие, цени за пенсионери няма, а не са и нужни.

Ако наистина го мислиш/защото и аз/, знам вероятностите извън сезон.
Икономичната е малко зле с дете/зависи колко е голямо/ цена 88 евро в средата на септември.
Когато всъщност идват по-ниски цени и все още е супер за море.
Хубавата двойна в която сме били, има канапе и става, цена 102 евро.
Според мен въобще не е нужен суит, който го дават с трети човек, цената там е висока.
Това е само на закуска, All Inclusive качва с около 40 евро. Има и полупансион, което в краен случай бих избрала с оглед на мястото.

Параход честно, не разбирам какъв е проблема с точните наименования, които аз харесвам повече.
В днешно време едва ли има човек да не ги разбира, а и по лесно се търсят и намират.  Hug

# 213
Ако искаш "точни наименования", трябва да са Γαλάζιες σπηλιές Simple Smile Защото не са във Великобритания.
И без това английският и гръцкият са ти еднакво лоши.

# 214
Не знам, кой буди смях, но ти от върла противничка на ниско тарифните авиокомпании, сега гледам, първа си се разписала с цени  в темата за Уизз.
Изводът ми е, че аудиторията си заслужава списвач като теб, явно!

# 215
Привет!  Grinning
В началото на май искаме да си направим ранно море в хотел 5*, който да не е на много отдалечено място. Аз се сещам За Платамон/Олимпийска ривиера и Порто Карас/Ситония. В първия сме ходили и с най-голямо удоволствие бих го посетила отново, но нашите приятели искат да разнообразим. Порто Карас наистина ли е много западнал? От друга страна от агенцията ми казаха, че офертата за него била толкова безумна, че са още в процес на преговори.
И понеже в началото на май няма да става за море, искам комфорт, вкусна храна (AI/UAI), хубав вътрешен басейн и добра анимация.
Отворена съм към всякакви предложения.
В порто Карас вътрешния басейн се заплаща отделно и не влиза в цената. 15 евро на човек и 5 евро на дете.

# 216
  • София
.............върла противничка на ниско тарифните авиокомпании..............

Надявам се цените за хотела да ти свършат работа.

Скрит текст:
Това не е истина...
Не знам от къде идва, къде/кога съм го казала, че съм противничка, напротив ?
Единствено критикувам Wizz понякога за политиката относно цените, които пускат и лъжат с промоциите.
Но явно са си взели забележка и сега всичко е наред, особено днес.
Аз въобще не избирам компании за летене, освен ако трябва да използвам мили....
Човек не знае от къде ще му дойде, и от коя компания...

# 217
  • София
В порто Карас вътрешния басейн се заплаща отделно и не влиза в цената. 15 евро на човек и 5 евро на дете.
Много блогодаря за информацията. Това и през ум не би ми минало.
Нищо, седя и си чакам да изкочи нещо. Като гледам, все още няма пуснати масово оферти за ранни записвания.

# 218
Тонка*
Права си да избираш сигурното, но аз никога не го правя предварително.
А и всичко става дотогава.
Ангажирам се да пускам подобни оферти като започне сезона.
Всъщност и сега намерих много от май миналата година, но да не пълним темата.
Успех...
Bled, ще съм ти много благодарна, ако направиш това ! Ние също предвиждаме почивка през месец май и разглеждам оферти. Към момента намирам повече такива в  procent.bg

# 219
  • София по рождение
и аз гледам в процент и то ол инклузив. Някой има ли впечатления от някой такъв хотел на Халкидики или Тасос

# 220
  • София

Bled, ще съм ти много благодарна, ако направиш това ! Ние също предвиждаме почивка през месец май и разглеждам оферти. Към момента намирам повече такива в  procent.bg

За май ще има, бъди спокойна.

и аз гледам в процент и то ол инклузив. Някой има ли впечатления от някой такъв хотел на Халкидики или Тасос

Трябва поне да избереш селище, ръкав, някакъв ориентир, няма как да се изброят всичките, много са...

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 21:23 от Bled

# 221
  • София
В Корфу има ли някой и друг хубав хотел?
Този остров ми е мечта, откакто преди много години четох една книга на Джералд Даръл.

# 222
  • в града на вечния купон
За Корфу  препоръчвам  Messogni  beach

# 223
  • София
Благодаря, Радост.
Аз се оглеждам за хотел 5*, съответно с вътрешен басейн, защото ще ходим в началото на май по време на празниците, когато няма да става все още за плажуване.
Така или иначе съм спокойна, защото ако не успея да намеря нищо подходящо, си оставаме на вариант Платамон.

# 224
  • У дома !
Моя приятелка преди 7-8 година отиде там на почивка.Въобще не и хареса и още първия ден отиде на друг остров пак там.

Общи условия

Активация на акаунт