GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 660
  • 747
  •   1
Отговори
# 75

Ирче какво се чудиш , аз казах -там не харесват Ханде и обичат ЯТ  и ще има само такива работи  Peace

# 76
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Поздравления за новата тема. Керем Бюрсин не съм го гледала, нямам представа какво може и ако имам време ще следя новия му проект. Момчето има зад гърба си само един сериал, така че не сме длъжни да се притесняваме за неточности от биографията му. То и на по-изявени актьори се прави манипулации с биографията в интернет пространството незнайно от кого и незнайно поради какви причини. Много добре си спомням, че по времето на Малки тайни Кадир Доулу беше роден на 14 .Х. 1979г., а от известно време вече е роден на 19. IV.1982г. и изведнъж го изкараха, че е играл само в 3 филма, а аз съм го гледала в поне още един, за който нищо не се споменава.
Да не говорим, че и Хазал Кая върви в нета с две рождени дати 1.Х. и 10.Х.
Доколкото си спомням в БГ-МАММА имаше тема само за Güneşi Beklerken, а не конкретно Керем и бъдещия му проект и то тази тема беше направена от Диди.
И какъв е този смешен плач, че имало тема за Керем Бюрсин и защо си направила втора?!.
Стига вече с тези двойни стандарти и ламаринени очила. Много по-некоректно е да се вмъкнеш като компютърен вирус в някоя тема и да принудиш този, който я е създал да се оттегли, за да я прави някой друг.
Ние сме компютърни вируси ако не знаете  ooooh! ooooh! ooooh!
Ох, същите хора, със същите действия и интриги, явно това им е заниманието  ooooh! ooooh! ooooh!

# 77
  • Керодиспансера
Разбира се, че имаше снимки на Ханок от острова -вечерята в ресторанта, на другия ден с приятелите си пак на маса  Naughty

Разбирате ли,че изобщо не мога и не искам да приема Ямкер  Naughtyсамо като си помисля, че ония хубави, нежни, романтични моменти на Зейкер, целувките, милувките,погледите, в реала са за Зъбла ...и стомаха ми се обръща  Sick
Може да е налудничево, може да е глупаво,може да не ми прилича на възраста,  но това чувствам от вчера насам  ooooh! Нали знаете, че при лоша новина ,първата фаза е отричането,после примирението, а чак след това приемането Peace

# 78
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък няма се мъча да приема нищо, защото няма такова нещо  Joy Joy Joy
И Ханде, не я харесвала, ама защо не я харесваш бе, какви са тия глупости, обоснови се защо, и тогава мога го приема, не харесвала, Ханде  ooooh!

# 79
  Ели ,  нямаше снимки от острова с Окан  по медиите , поне не съм видяла . Иначе нали ги видяхме

Аз не им обръщам никакво внимание на тези потребителки . Те се чудят само как да се заяждат с хората , които не са на тяхното мнение . И са си въобразили , че мнението им е миродавно , най- много разбират от филми , театър , сериали , артисти и т.н.

А и нали сме с ламаринени очила  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 80
  • Керодиспансера
Ирка,аз не знам кой е компютърен вирус, но явно те са ни прочели, защото докато тук снощи се изписаха 30 стр.,при тях нямаше пост от обяд на сетне  Naughty

# 81
  • Керодиспансера
Аа,Краси, не сме се разбрали, извинявай  Praynig Да,по вестниците -не  Peace

# 82
  • Керодиспансера
Ау, не мога да повярвам  ooooh!рускините колко са примерни, защото админа ги предупредил да не обиждат актьорите и те не смеят една лоша дума да кажат  ooooh!

# 83

Ето и клипа със субовете, които Ками, направи а Лини, преведе  Hug Hug Hug

СТрахотен клип , страхотен текст . ............ турците имат  страхотни песни за любов ......... ееееееееееее мъчно ми стана  Sad Sad Sad

Ханде от кога е с Окан , горе долу ,като време
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78   -1 година има ли  newsm78

Кате май малко  преди ГБ  или да кажем май месец !

Краси  Hug Hug Hug Hug

Питам , защото си мисля ..........
Ханде , представете си я ............ и сега си представете Керем Бюрсин идва от Америка - различен , загадъчен , харизматичен , атлетичен , засмян ...... напорист ,целенасочен , с чувство за хумор ............... все качества , които жените харесваме и търсим в един мъж ........... е как няма да е привлечена  .......... и не само ,според мен е била запленена

За обратната страна - не знам ,защото не съм мъж и все още не съм се научила да ги разбирам

# 84
За темата Hug Heart Eyes
Мале какво става тук? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Стига вече с тези Ямкер #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Немога да ги трая вече #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 85

Привет,слънчица! Ийи гюнлер на всички! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Вие снощи бая сте се оляли-изписали сте орталъка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
   Аз започвам деня с атака по ЯТ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
            Хубав ден,сладурки! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 86
  • Керодиспансера
Момичета, предлагам да не промотираме повече тук новата тема, че току виж на гостите ни им станало интересно и да избягат от нас  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy

Веси  Hug

# 87
  • Керодиспансера
Бабче  Hug Hugгюнайдън джанъм  Heart Eyes

# 88
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък гледам първата серия, как му вика никога няма да ти се извиня
А той , виждал бъдещето и, след две седмици щяла да напусне училището, разплакана , и тя - А бакалъм  hahaha hahaha

# 89
Hug HugКате Hug HugИрка Hug HugКраси Hug HugЕли Hug HugВеси Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кате,Окан и Ханде са стара двойка-доста преди ГБ -може би 1 година,нещо такова,да не те излъжа... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт