GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 919
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бабче  Heart Eyes Hug

# 91
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мммм Глиста, с каква любов гледа, Мела   Mr. Green

# 92
  • Керодиспансера
Аз пък гледам първата серия, как му вика никога няма да ти се извиня
А той , виждал бъдещето и, след две седмици щяла да напусне училището, разплакана , и тя - А бакалъм  hahaha hahaha
Ирка, а когато каза на Баръш "За това,че обичам Зейнеп не се извинявам и никога няма да се извиня"  Heart Eyes

# 93
  • У Диспансера ...♥♥♥

От сватбата на , Берен

# 94
  • Керодиспансера
Много хубава снимка, Ирче, личи си, че Берен е щастлива и влюбена  Heart Eyes

# 95
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ели, как ще ги е страх, Рускините. Те я направиха на мармалад. Сложили тази снимка и коментират, как Ханде стои, като богиня, а тази на водосточната тръба, и аз като се загледах, наистина седи на някаква решетка, като канализация  hahaha hahaha hahaha hahaha
Друга, написала какъв бил този поглед, злобен ли, отнесен ли, все едно под напрежение била, че и се ходило до тоалетната  hahaha hahaha hahaha
Следваща, как може да сравнявате божия дар с това яйце  hahaha hahaha hahaha

# 96

Ayyyy   Браво ! Барен както винаги много естествена и красива  Heart Eyes!

Бабче Heart Eyes Hug   вчера от многото писане , забравих да кажа , че  и аз силно  се  надявам  новият проект на Ханде да е добре избран и  да е успешен !

# 97
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 98

Ели, как ще ги е страх, Рускините. Те я направиха на мармалад. Сложили тази снимка и коментират, как Ханде стои, като богиня, а тази на водосточната тръба, и аз като се загледах, наистина седи на някаква решетка, като канализация  hahaha hahaha hahaha hahaha
Друга, написала какъв бил този поглед, злобен ли, отнесен ли, все едно под напрежение била, че и се ходило до тоалетната  hahaha hahaha hahaha
Следваща, как може да сравнявате божия дар с това яйце  hahaha hahaha hahaha
Смея се като изоглавена,а брат ми ме пита дали полудявам ,охххххххх  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy hahaha Joy hahaha Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 99
Уаааууууу Берен е много красива, личи и, че е и щастлива  Hug
Сега ако може и Ханде да видя така лъчезарна... щото и Берен не беше в кондиция май, след ЗП  Peace Peace

# 100
  • У Диспансера ...♥♥♥

Вай бе

# 101
  • Керодиспансера
"Никога случайни срещи няма.....Те са или изпитание... или наказание ....или  подарък от съдбата "

# 102
# 103
Берен много щастлива изглежда.
Ау,Ханде си е класа. Heart Eyes

# 104
  • У Диспансера ...♥♥♥
Богиня, Богиня е направо, пуууууу красавица, излъчва класа просто, егати погледа дето го изкара  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт