GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 935
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Я малко да си поразходя гащите  Mr. Green

# 121
    Щом К.Б е съгласен на този 'Вип сеир" , означава , че всичко е ОК !

Той да не играе  -  ни чул , ни видял  , ни разбрал - смешно е да вярваме в това  Peace  hahaha

# 122
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той просто е над нещата, според мен  Peace
А журналиста направил снимката работи за агенцията на Ямур, егати съвпадението бе  Whistling
И пак казах още вчера, че са направени от професионалист, оказа се, че съм била права.

# 123
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей го

# 124

Той да не играе  -  ни чул , ни видял  , ни разбрал - смешно е да вярваме в това  Peace  hahaha

На него това е любимата му роля ......... и ако може някой приятел да го отнесе ...............

#Silly    е   nnnuu

# 125

На него това е любимата му роля ......... и ако може някой приятел да го отнесе ...............

#Silly    е   nnnuu
  Joy hahaha hahaha hahaha

# 126
# 127
ама Иркчони , за мен е по-добре ,да е с ЯТ , отколкото да участва в зад кулистни игри ....

Явно искат да се покажат вече  и Ямур ,като местната звиздъ е казала  на Керем ,че познава журналист да ги снима , да публикува снимката и готово . По добре така , отколкото да чакат някой случаен папарак да ги снима Няма да губят ценно време , в което могат да са си заедно и тя да се забавлява на баклавата .............. Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 13:39 от Katja K.

# 128
  • Керодиспансера
Ренате  Hug Hug
Твоя пост дава обяснение за  смиреното поведение на ЯТ на снимките, просто спазва инструкциите на Ердоган  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Браво на Ханде, отново има гражданска позиция и мнение по въпроса  Peace Heart Eyes

# 129
Никой не ми честити облеклото  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Mr. Green Joy

# 130
# 131
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 132
ама Иркчони , за мен е по-добре ,да е с ЯТ , отколкото да участва в зад кулистни игри ....

Явно искат да се покажат вече  и Ямур ,като местната звиздъ е казала  на Керем ,че познава журналист да ги снима , да побликува снимката и готово . По добре така , отколкото да чакат някой случаен папарак да ги снима Няма да губят ценно време , в което могат да са си заедно и тя да се забавлява на баклавата .............. Joy Joy Joy
Офффф, направоооо  Sick

Ренате  Hug Hug
Твоя пост дава обяснение за  смиреното поведение на ЯТ на снимките, просто спазва инструкциите на Ердоган  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Браво на Ханде, отново има гражданска позиция и мнение по въпроса  Peace Heart Eyes
Joy Joy Joy

Никой не ми честити облеклото  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Mr. Green Joy

Честити парцаля, Илинче  Hug Hug Аз не можах да си сложа никакви хахах чок зор  Peace

# 133
Здравей те слънца.Виждам че пак сте на темата Ямур тва момиче със сигурност се чеше и киха.
А той Керем не участва в зад колисни игри хич само малко като му видях мазната усмивка и ми става ясно че има някви работи.
Както и да е.Тя ако сега не съжалява то след около най много 2 месеца.

# 134

Уффффффффф , Лил тоя път ме стресна ....... Joy Joy Hug Hug Hug Hug
Помислих ,че ЯТ е качила снимките от киното с  #Silly / ей как му отива това изображение /

Викам край  ooooh! , защото нали знаеш , че надежата умира последна

Нека качва ,моето момиче , че някой хора да видат до какво са се докоснали , защото втори път няма да могат  
Специално за КБ
Скрит текст:
от мен  Hands Fist
#Sillyкато види Ханде  и  #Shocked , щот не е от желязо все пак ...... ако не друго поне самолета е вдигнал  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт