GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 636
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Не ме разбра. Исках да кажа, че като напишеш в търсачката " Kerem Bursin sevgilisi" и не излизат снимки с Девлин, а с Ханде, ЯТ, Бурджу и оная забравих й името  Joy Joy Joy Joy
Ааа ясноо Joy

# 391
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей, ама никой не забеляза новия ми ник....дет разхождам от час по мегданя Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 392
Не може ли Керем да се види с Девлин в Америка и да възродят любовта си  Laughing Mr. Green

# 393
Ей, ама никой не забеляза новия ми ник....дет разхождам от час по мегданя Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
ЗИзооооо аз сега го виждам новия ник,ей тва да не съм сама какво ли не правиш вирус голям си hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Кате с Лени ще се видим утре,днес нямаше как Peace Peace Peace Peace

# 394
Мили слънчица,

някоя от вас може ли да постне снимка на бившата приятелка на Керем - американката?
Гледам, че я споменавате тука.  Praynig Praynig Praynig

Гушки на всички.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

До него.  Wink

Хахахахахахахахаха фейсът на Керем е един път, а колкото то момичето - симпатична е, усмихната е, не може и да става дума за сравнение с Ханде, но е по-добре от ЯТ.

Мише  Hug Hug Hug

# 395
  • София

На първата снимка са сладки. Тази Девлин определено е по-красива от ЯТ, но е твърде обикновена. Тя туркиня ли е или американка?

Зиз, честити дрехи.  Hug

Бу, и на теб.  Hug

# 396
Не може ли Керем да се види с Девлин в Америка и да възродят любовта си  Laughing Mr. Green
Какви сме обаче,до вчера не я харесвахме,а сега само да не с този зъбат гущер,всички сме съгласни да се върне при бившата изгора Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 397
  • Керодиспансера

На тази снимка не е ли със същите дрехи като от киното - качена е на 26.07 -събота  Naughty

# 398
Забележете 4-тата снимка, изглежда сравнително нова  Laughing Искам да кажа вижте К.Б как изглежда. Може да е била от когато се отби до Америка тука преди няколко месеца  Laughing

# 399
Иска ми се Кирето да спи с някоя в Хамериката ама някой даги снима,Ямур да види и да пукне hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 400
  • София
Нямате ли усещането, че тук Ханде всеки момент ще се разплаче? Rolling Eyes
Предупреждавам и Зъбла е на снимката, не намерих кадъра само с Ханде.  Blush

Скрит текст:

# 401

На тази снимка не е ли със същите дрехи като от киното - качена е на 26.07 -събота  Naughty
Възможно ли е да са от един и същ ден newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Или пак не се преоблича нашия hahaha hahaha hahaha hahaha

# 402
Той сега 100 % ще се види с Девлин  Laughing Laughing Laughing

# 403
Той сега 100 % ще се види с Девлин  Laughing Laughing Laughing
Дали ще има скърцане на ламарини Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 404
  • София
Ели, дрехите и очилата са същите, нямал е чисти дрехи у ЯТ и в неделя е скокнал до киното с вчерашните.  Joy hahaha  Joy

Общи условия

Активация на акаунт