Високо интензивни тренировки за дами във Варна

• 10 901
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
В сайта има ценоразпис,има различни варианти,по 8,12,16 тренировки със или без инструктор,в зависимост от часовия диапазон,погледни ги,за това и не ти казвам какви са цените, не знам какво точно те интересува Simple Smile

# 16
На мен този сайт който си дала не ми се отваря , дали това е верния адрес?

Оправих се ( пропуснала си да напишеш последното S във fitness )

# 17
Тогава опитай КАНГО ДЖЪМП Wink гаранте ще ти хареса,много кардио,после силови,стре4инг и аеробика Wink

https://www.facebook.com/KangooJumpsVarna?ref=br_tf

или направо отиди на място в залата на FULLMAX фитнеса Wink

Канго има и в ТИМ и в ПАЛАХ,но най-върховната тренерка е Юлия от Фулмакса  bouquet

С две ръце подкрепям. Пробвай, сигурна съм, че няма да съжаляваш.

# 18
Какво всъщност представлява това Канго , колко струва и има ли отслабващ и стягащ ефект?

# 19
Здравейте момичета,

Наскоро откриха една нова зала на бул. Цар Освободител 88. Казва се Sport Zone и има тренировки по pole dance, тае-бо и таекуон-до. Чисто и светло е, треньорите са кадърни. Даже са пуснали и ваучери за тае-бо: http://rio.bg/oferta/9Ayg/mesechna-karta-za-10-trenirovki-po-tae … mp;affiliateId=59.

# 20
Имат ли сайт? А фитнес уреди има ли ? Това ми е доста удобно като местоположение

# 21
Фитнес уреди няма, залата е само за групови занимания. Сайт засега няма, но графикът го има ето тук: https://www.facebook.com/699832766777327/photos/a.70189853990408 … ype=1&theater.

# 22
  • Варна
Алетеа , поради многото време за кардио - разбирай непрекъснато подска4ане в хореография на Канго-то,съответно има адско потене и отслабване  Hug НО.аз с него не успях да стегна нищо,нито пък релеф,4ат-пат дупе и бедра си има ефект,но няма по-добро от фитнеса с тренер  и целенасо4ени силови тренировки.Ако целта ти е само смъкване,Канго-то е дъ бест Wink Но ако искаш релеф - фитнес.Аз ходих първо на Канго,но след като си постигнах желаните кг,запо4нах да не мога да ги задържам,затова смених с фитнес Wink   bouquet

п.с. Тае-бо все още не може да ме заплени  Peace, някой пробвал ли е "Шейпинг" в Палах?

# 23
Опитах канго, не ми хареся, но може и да му дам пак шянс.
Сега ме интересува кик бокс/ бокс някъде за жени,  по възможност в района на Спортна зала?

# 24
  • На брега
Опитах канго, не ми хареся, но може и да му дам пак шянс.
Сега ме интересува кик бокс/ бокс някъде за жени,  по възможност в района на Спортна зала?
Привет! Присъединявам се да следя темата, защото и аз съм в процес на търсене на удобен график и локация. В Спортна зала има достатъчно групови! Сигурно си проверявала в ТИМ, може да погледнеш и при и в този клуб в същата сграда. Кик-бокс със шампиони тук, а и в други клубове има. Споменавате груповите в Денс палас в Левски. Ако комбинирате със силови занимания с тежести, на съседния ъгъл е и Жълто. Цените на споменатите са по-скоро в ниския диапазон. Аз пък си търся удобни сутрешни тренировки в района.

# 25
  • Варна
Здравейте,

аз май си харесах Палах и мисля да пробвам със Зумба или Шейпинг. Искам да отслабна и да се стегна. И аз да попитам някоя от вас вече да е посещавала Шейпинг,  че ме заинтригува доста ?  Thinking

Лека вечер  Simple Smile

# 26
  • На брега
deniChka93, намирам, че си избрала добра комбинация за целта си. След дълго прекъсване и аз комбинирах с шейпинг. Ако и ти си прекъсвала или си начинаеща ще ти е трудно в началото, но не се отказвай поне месец и ще ти е по-лесно. (Ревеше ми се  Embarassed, като гледах до мен дама на около 50 год. да размахва с лекота перфектни бедра Mr. Green) Включва аеробна и силова част, работи в/у проблемните зони. Ще ти повиши издръжливостта и ще ти стегне мускулите. Тази основа ще ти трябва занапред, когато работиш за пропорции и/или стигнеш плато на застой (когато спреш да сваляш) и решиш да включиш и тежести.

# 27
Дами,

дали някоя от вас посещава аеробни занимания в Дом Младост- тае бо или аеробика. Доволни ли сте и какъв е графикът?

Благодаря!

# 28
Аз обиколих почти всички зали във Варна. Сега сама съм си треньор (с помощта на няколко YouTube професионалисти Simple Smile ). Към момента тренирам с гирички, трамплин, боксов чувал, въженце за скачане и колело за коремни преси.
Липсва ми, че няма хора и тренирам сама, но пък така аз си решавам кога, колко и как да тренирам. А и след толкова години редовни тренировки, имам понятие как трябва да изпълнявам различните упражнения.
Дори се замислям дали да не си направя едно малко спортно клубче, че да тренирам с компания  newsm78 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт