Отговори
# 315
Връщам се от преглед - бебето вече е 1100 грама, всичко изглеждаше ок. Чааааак на 18/09 ми е следващият преглед и от тази дата излизам в 45-дневния болничен. Вече рита силно, дори се вижда как ми мърда коремът  Grinning Пишкам все по-често и вече съм +13 кг...

# 316
Привет на всички!  Hug

Днес като никога съм станала рано и действам с пълна сила в къщи. Почти приключвам с готвенето и после започвам с почистването на апартамента.  newsm79 wash 1ironing Приключихме с тапетите и сега нямам търпение всичко да си дойде на мястото. Останаха дребни довършителни работи за таткото + боядисване на вратите с блажна боя, но това ще е другата седмица, когато мен няма да има. Ще ходя при мама да си прибера детето и да си почина малко. Успокоих се, че успяхме да приключим и да си почистя спокойно без да бързам и да се претоварвам.
Като се приберем септември ще започна да сортирам дрешки и да правя списък с покупки за бебка, че ме сърбят ръцете да купя нещо за нея. Wink

Пожелавам ви лека и усмихната седмица! Hug

# 317
Здравейте момичета,
да се отчета, бяхме на консултация
в 27 седмица бебка вече тежи 1кг. и е с главата надалу, доктора каза, че било нормално.
Единствено ме предупреди да не вдигам тежко и да намля ходенето, аз го спрях преди месец, тъй като получих като предменструални болки / сутрин ходех 4км. + водна гимнастика/, продължих само с вечерните тренировки, които не съм му споделяла че правя, но явно ще трябва и тях да разредя и да си остана само на йога.
С килограмите и този месец е добре само +1, което е напълно нормално.
За другата консултация след 3 седмици имам изследвания за хемоглобин и токсоплазма, които се правели и в 30 седмица и урина.
Това е от мен, иначе се чувствам прекрасно Simple Smile
Усмихнат ден на всички!

# 318
здравейте!

Поздравления за хубавите новини!

Аз от днес съм отпуска и после болничен до 45-дневния. Пия си хапчетата за кръвното, доки каза да не ги спирам поне до следващата ни среща-10.09. Херпеса каза да мажа с Ацикловир и така, нямало опасност за бебо щом е на устната.

Бебо доста си подритва. Снощи по едно време ми разказа играта направо, че и корема доста си се мърдаше. Simple Smile

Хубава и прохладна седмица от мен!

# 319
Здравейте мами Simple Smile Аз след 1 седмица почивка на моренце, вече мога да пиша. Всеки ден четях, но не не мога да пиша през телефона, незнам защо ме дразни толкова:)
steddy БРАВО Simple Smile как събираш толкова сили за толкова спорт Simple Smile
Аз пак ще се оплаквам  Sad Аз снощи леко прокървих и бързо с милото към болницата. Оказа се че били много силни гъбички, които съм си ги имала ( за които питах първото ми АГ- но отговора беше - нормално е) Много се уплаших и притесних и хоп кръвно. Днес съм с главоболие и лежа и си почивам, че 1 седмица време не ми остана да седна от ходене.
Някоя мама се оплака от херпес - на мен ми помага много лук - маха се тънката ципа на лука и се търка. След 3 търкания на ден и хоп на сутринта го няма дявола Simple Smile
При мен жегата ме мори от 3 дена, нищо друго не ми се поти освен стъпалата, милото каза че съм луда, ама луда или не те крачетата са мокрички  hahaha
Лек ден ви желая и дано има само добри новини, че колкото повече наближава толкова напрежението става голямо  Crazy

# 320

steddy БРАВО Simple Smile как събираш толкова сили за толкова спорт Simple Smile

Ами, тъй като не работя и по цял ден в къщи, трябва да изразходвам енергията която имам  Grinning,
принципно обичам да спортувам, а и за да подържам някаква форма.

# 321

Ами, тъй като не работя и по цял ден в къщи, трябва да изразходвам енергията която имам  Grinning,
принципно обичам да спортувам, а и за да подържам някаква форма.
това е супер, аз по принцип си изразходвам енергията като вървя или като мрънкам  hahaha

# 322
Здравейте момичета,

благодаря на всички, които се включиха с инфо за раждането   bouquet
Аз не съм писала от 3дни, защото никак не се чувствах добре  Confused
в петък вечер като вдигнах един пулс 115, кръвното ми беше ок, обаче на този пулс какво му стана не знам - от жегите ли, от преумора, от неспане, от всичко заедно, идея си нямам  Rolling Eyes
накрая повърнах едно мноооого здраво, което не бях правила от 4-ти месец и заспах

В събота цял ден главоболие и лежах като труп. Вчера тамън се наспах като човек и свърших нещо вкъщи и следобяд и като стана време за лягане…край.
Няма спане, човекът купон си прави вътре, а аз за цялата ако съм спала общо 3 часа ще са много
Еми това е положението, все така ще е явно, като не спя 2,3 нощи, после се скапвам и спя като труп, и после цикъла се повтаря.  Не се оплаквам, че бебо шава, че така поне не се притеснявам за него.
За момичетата, които се оплакват от подуване на краката – вдигайте ги повече на високо, избягвайте соленото, поливайте ги със студена вода вечер и ползвайте някой билков крем за разширени вени/отекли крака.
Все нещо ще помогне  Peace

Иначе аз също продължавам да действам с ремонта и чакам с нетърпение да свърши, че да почвам дрехите за бебчо  Hug

# 323
Маминки, моля за съвет. На море съм. Тези дни, обаче, след всяко хапване имам ужасяващи газове, които ме мъчат с часове. Подувам се, боли и не ми се мърда.....Какво мога да пия за това в нашето състояние?

# 324
Маминки, моля за съвет. На море съм. Тези дни, обаче, след всяко хапване имам ужасяващи газове, които ме мъчат с часове. Подувам се, боли и не ми се мърда.....Какво мога да пия за това в нашето състояние?

Лекаря ми изписа Metroclopramide EG / 10 mg ... пие се 15 мин преди ядене ..помага ми  Peace

При нас тази година няма лято  Cry  ...такъв студ ..ако не ме е срам , ще си пусна и парното ...иначе нямам оплаквания като пдути крака , които и от жегата се повлияват , но тези дни ботушки ще надевам...

lаseine , може да звучи наивно , но така ми се е случвало когато хвана “очи “ ..в смисъл , заглеждат ме ,казват колко ми отива коремче и т.н ..после съм се въртяла като пумпал от някакво вътрешно напрежение и докато не повънех не минава ....не всеки вярва на такива неща....

# 325
Някой ползвал ли е дизефектант за ръце Живасепт? Знаете ли дали има проблем ако го ползваме сега по време на бременността?  Чета, че се ползва в болници, ама за всеки случай да си питам Simple Smile

# 326

Лекаря ми изписа Metroclopramide EG / 10 mg ... пие се 15 мин преди ядене ..помага ми  Peace

При нас тази година няма лято  Cry  ...такъв студ ..ако не ме е срам , ще си пусна и парното ...иначе нямам оплаквания като пдути крака , които и от жегата се повлияват , но тези дни ботушки ще надевам...

lаseine , може да звучи наивно , но така ми се е случвало когато хвана “очи “ ..в смисъл , заглеждат ме ,казват колко ми отива коремче и т.н ..после съм се въртяла като пумпал от някакво вътрешно напрежение и докато не повънех не минава ....не всеки вярва на такива неща....
Аз, Тома Неверни, вярвам на това. И аз като хвана очи и е много тежко, и точно по същия начин го карам.. Но си "гася" клечки чат-пат и помага.

# 327
  • Плевен
Хелоу Simple Smile Simple Smile аз се включвам само да кажа за порастването на краката. Предния път от 37-38 минах на 39 номер. Всички сандали са ми малки, ботуши и маратонки ми стават защото си взимам 39номер по принцип. Но краката ако порастнат не се връщат пак на малкия номер в повечето случаи. Хубавото е, че май се случва само при първа бременност, сега не растат.

# 328
Ифка, ти сериозно ли ?!?
Моите крака взеха да се подуват също. Нося 37 номер и усещам как ми отесняват.
Не мога да преживея да ми порастне номера  Shocked  ooooh! И какво ще ги правя всички обувки, които имам ...

# 329
Ханна Влад, Monns, една приятелка ме попита същото Rolling Eyes ми възможно е,
Monns какво представлява това "гасене" на клечки  Rolling Eyes

За номера на обувките ми момичета при всички жени, които познавам е така  Laughing
Аз също носех 35-36 преди първото раждане, сега нося 36-37.

надявам се че този път няма да ми порасне крака  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт