Отговори
# 555
Здравейте и от мен!Писах по напред за последващия ми преглед от ФМ и лекаря,който нищо не ми обясни а само каза че трябва да наблюдава мозъчните вентрикули и забавящия растеж на ФЛ,та бях вчера на ЖК и моя АГ си ми каза че всичко е наред и премери крачетата,каза че са си в нормата за 27 седмица  Simple Smile обачееее не качвам килограми. ... предния път бях 55,4 (22.07.2014г),а сега съм 56кг.А преди да забременея бях 58кг (февруари месец),но първите 3 месеца много повръщах.За това не качване на килограми нямам обяснение-коремче си имам,но по другите части съм си както преди-та тоя корем не тежи ли,само бебка е 1 кило вече... странно.Също сега избирам количка и съм си харесала няколко модела(няма да я поръчваме сега,но да е избран модела за да може да си я поръчаме само като наближи) ето ги и тях:1.(фаворит за сега ако някой е ползвал нека сподели мнение) http://baby.galix.bg/627/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0 … i-arte-3x3-simple
2.http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/kom … ka-trikolka-sarah
3.http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/kom … -perfecta-roseash
4.(тази също ми беше фаворит,но не може да й се обръща дръжката) http://www.hippoland.net/lorelli-premium-kombinirana-kolichka-lu … t-grey-miss-bambi
а това е легълцето http://sofia-city.all.biz/leglo-lyulka-bertoni-g80903
Очаквам и вашите мнения Simple Smile

# 556
Здравейте момичета,защото съм отпуска и не мога да се доредя до компютъра от баткото, нямате изчитане, едвам наваксах  Whistling
Не ми остана време и да се похваля от вчерашната ФМ при Марков. Според него бебо няма цепка  newsm44 Той и преди се съмняваше, колебаеше се и ни каза, че не може да види хубаво на такова малко бебе - дори и да има, тогава каза, че е повърхностна само. Но вчера ни зарадва много - въртя отвсякъде човека, минава на различни режими на апарата - здрава устичка. Много съм щастлива. Въпреки всичко напълно ще се успокоя, когато накрая се роди бебончо, но определено си отдъхнахме  Whistling Иначе юнака си върви повече от седмица напред с материала, 1 126гр. е и според мен много прилича на брат си   Grinning , но се е врътнал седалищно и ми скача по пикочния мехур много лошо. надявам се да се завърти в най-скоро време.

Количките гледам, че обсъждате - моята е комбинирана с напълно легнало положение и зимно чувалче - много ми беше удобна с баткото - Края на февруари се роди в един сняг, началото на март вече бяхме навън. Сега стига да няма много сняг - не мисля да се затварям вкъщи, най-малкото съм планувала да ходим до градината да прибираме баткото.

# 557
Цвети браво за хубавите новини.Лично аз с нетърпение чаках да пишеш за резултатите от ФМ,като знам колко треперех аз дали и на мен няма да ми кажат,че моя юнак има цепка(при мен има генетично предразположение)
Да се похваля,че днес купихме количка.Мислех да изчакаме до раждането,но харесах една в ОЛХ на мнооого изгодна цена и днес си я получихме.Комбинирана,с покривало за крачетата и чанта.На мен ми хареса и за тази цена си е направо супер.

# 558
 Браво Цвети , чудесни новини   Hug  Hug ..честито и каляска  Wink

# 559
Здравейте и от нас Simple Smile Много се радвам за добрите новини, които споделяте, дано от всички се чуват само такива Simple Smile
Гледам че обсъждате количките, аз съм си избрала 2 вариант, единият ми харесва много, но не мога да вида цвета лично, защото е само поръчка, поддържат я , но в други цветове и 2-рата по скоро ми харесва заради панделката Simple Smile
http://baby.galix.bg/2950/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … arrera-3-%D0%B2-1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202404458338463&se … ype=1&theater

Някоя мама спряла ли се е на тези моделчета и дали не е виждала някъде 1-вата количка да каже такъв ли е цвета и в действитвителност?
За количката и аз мисля че е необходима. И аз съм с кола, но ще ми се наложи за 2 крачки да отида някъде, то не си струва да се пали колата, пък и ако зимата ни е като минала година (поне тук в Бургас) просто няма да се спрем, вън за да се каляваме  newsm30
За кошара, вече казах че си избрах една, просто се влюбих в нея, но ще изчакам другия месец да си взема 45 дневния и отивам да си ги капарирам, за да може поне 1-2 седмици преди термина да са при мен нещата. Суеверия от типа на "нищо бебешко преди да се роди в къщи" или " ще купим всичко ти като отидеш да раждаш" съм забранила Simple Smile Аз да си подредя всичко и да си избера всичко, все пак не е като едно време 1 магазин в него два цвята - розово и синьо и избора е лесен, пък и в крайна сметка аз ще го използвам, не бабите  Wink
Ние другата седмица сме на док, дано всичко е наред. Вече усещам крачетата по корема си, даже си ги виждам  preggo Силно рита и не остава мама да си почине
Някоя мама беше питала за тези люлки, в хиполенд има такива, даже сега имаха и намаление на 50 лв беше, в кафяво и кремаво и плюшена Simple Smile Много ми хареса на мен
Дълго стана, лека вечер на всички бременелки

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 22:19 от beberona

# 560
Много сте писали едвам вви изчетох  Laughing . Такаа решихме да вземем количка, но от по-евтините тези комбинираните по 100-200 лева, сетих се, че имаме кошче за кола от каките червеничко е, но нищо. Голямата кака е пролетно бебе и започнахме да използваме количката още на 5-6 ден, а нейната количка остана за малката, но тя е декемврийче и не сме я изкарвали 2-3 месеа, само пред блока, като е по-хубаво времето.  Mr. Green Кошарата ще я поръчам първата, но първо ще разгледам да си харесам количка и заедно ще ги поръчам, аз съм много доволна от Касида, доста често пазарувам от там. Днес бях на преглед бебчо тежи 1162 грама и снимка си имаме, каката каза, че приличало на изрод бебето.  Joy Joy И моето бебче ще го правим футболист, рита имам чувството, че ще ми свали кожата понякога.  Laughing Сега разглеждам количките в Касида, ако си харесам някоя ще пиша.  Mr. Green Hug

# 561
http://kasida.bg/bertoni-kombinirana-bebeshka-kolichka-combi-blu … 014-45-27337.html
Тази ще е, евтина, хубава, една приятелка имаше пободна.  Grinning Утре ще поръчвам. Блазя им на мамите, пазаруващи за момиченца  Heart Eyes голям избор има, а аз, като трябваше да пазарувам за момиченца, нямаше такъв избор.  Mr. Green Онзи ден в един магазин си харесах една бонбонено розова количка, едвам се сдържах  Laughing Laughing ,хаха представете си да изтупам момченце в бонбонено розова количка  Mr. Green и всички ще ме мислят, че имам момиче, а като им кажа, че е момче ще ме помислят за луда.  Laughing Laughing

# 562
Днес бях на преглед бебчо тежи 1162 грама и снимка си имаме, каката каза, че приличало на изрод бебето.  Joy Joy
Нашият батко също беше потресен от снимките от ФМ-то Joy "ауууу ама толкова ли ще е грозно бебето, чудовище"  Joy

# 563
Добро утро, момичета!
Аз днес рано рано се събудих, но вчера не спинках следобеда и рано рано легнах вечерта Simple Smile Та си спинках цяла вечер без да се будя като друг път. Simple Smile
При мен всичко е наред - пу пу пу. Във вторник ходих на лекар 1180гр беше бебо, 27г.с. и 1 ден тогава Simple Smile беше застанал на V и нямаше начин за хубава снимка...нищо, да ми е здравичък и да се развива пък снимки после

cvetka-koketka, много се радвам за хубавите новини от ФМ!  Hug

scherifka, каква количка взехте?

Аз все още нямам ни количка, ни кошара, ни нищо... само се оглеждам и си харесвам Simple Smile Да видим кога ще се наканя да купувам вече. Иначе и на мен ми се иска аз да си избера нещата, а не баби и дядовци да тичат по магазините после и да купуват на кой каквото му падне

Хубав и прохладен ден!

# 564
Да вметна, че в повечето случаи, ако поръчвате дървена кошарка е хубаво да я поръчате около месец предварително, защото дори в големите магазини имат само мостри и поръчват след като дадете капаро, също така понамирисват известно време и е редно да ги сглобите за да можат да се поотмиришат малко преди да дойде бебчето, матракът също трябва да постои малко отворен и разгънат.

Аз все си викам има време, има време , ама като си погледва лентичката, че ми остават макс 65 дни и почвам да се замислям, че май няма време

# 565
http://kasida.bg/bertoni-kombinirana-bebeshka-kolichka-combi-blu … 014-45-27337.html
Тази ще е, евтина, хубава, една приятелка имаше пободна.  Grinning Утре ще поръчвам. Блазя им на мамите, пазаруващи за момиченца  Heart Eyes голям избор има, а аз, като трябваше да пазарувам за момиченца, нямаше такъв избор.  Mr. Green Онзи ден в един магазин си харесах една бонбонено розова количка, едвам се сдържах  Laughing Laughing ,хаха представете си да изтупам момченце в бонбонено розова количка  Mr. Green и всички ще ме мислят, че имам момиче, а като им кажа, че е момче ще ме помислят за луда.  Laughing Laughing
Нали знаеш какво казват"Само истинските мъже си позволяват да носят розово"
Мис Блу-количката е Чиполино,много е запазена и е само за 40лв.
Скрит текст:

# 566
Здравейте и от нас! Вчера бях на ЖК, която при мен е просто нищо, ама наистина, направо се ядосвам вече и остави това ами сега ми сервираха ново двайсе, че за да ми даде 45 дневният болничен лекарката, тъй като няма да съм в БГ вече, трябва да и изпратя документ от немската со лекарка, че съм все още бременна #Cussing out А се бяхме разбрали, че просто ще го напише и някой ще отиде да ми го вземе....абе нямам думи за бумащината тук...просто. Чудят се как да ти усложнят живота, а като разберат, че те губят като клиент и направо става страшно.
За количка ние вече имаме, подарък от моя много добра приятелка, ето такава http://www.pazaruvaj.com/detski-kolichki-c3919/peg-perego/pliko- … -track-p41859237/  Червена е, но това не ме притеснява, както тя казва, за момче цвят ферари  Laughing, доволна съм има си всичко и е доста лека и маневрена...пък и е подарък, не и намирам кусури!

# 567

denicadimova и аз съм лелка на 37. Дъщеря ми ме беше разбила с  първоначалната си реакция: "не си ли малко стара за бебе?" а сега ми разказва за нейни съученички с братя на 18-20 години и ме успокоява, че 8г. не е чак толкова голяма разлика. Нашите планове не бяха такива, но след 2 неуспешни бременности спират да те вълнуват такива дреболии.

за слинговете, аз съм се запалила от една приятелка, която вече трето бебе разнася главно в слинг, а е една такава стройна и слабичка, казва, че така и е най-удобно.

Я да ви питам, пиете ли витамини и какви? До кога ще ги пиете и смятате ли, че от тях се качват повечето килограми?

Хубав ден!

и нашата разлика с баткото ще е 8, че почти 9 години, защото той е роден януари  Peace И аз предпочитах разлика от 5-6 години, но божа работа  Grinning
за слинговете аз ползвах с баткото такъв с халка. Имам проблем с кръста и гърба по принцип и със слигна се чувствах чудесно за разлика от кенгуруто.

Сега съм си купила и слинг какъвто rendence ползва и ще се обучавам и на него  Laughing
Обмислям и тази ergobaby дали да не купя.

Rendence
, твоята такава ли е ?

аз само се чудя дали да я купувам или да оставя за погачата, защото като започнат всички да ме питат какво да купят, миналия път се оказа, че всичко съм взела и няма какво да си поискам  Laughing

а за витамините има различни мнения. аз лично не пия, особено в този сезон, ям плодове и зеленчуци. Има доста статии че бебето става голямо от приема на допълнителни витамини.

# 568
Сега съм си купила и слинг какъвто rendence ползва и ще се обучавам и на него  Laughing
Обмислям и тази ergobaby дали да не купя.

Rendence
, твоята такава ли е ?

аз само се чудя дали да я купувам или да оставя за погачата, защото като започнат всички да ме питат какво да купят, миналия път се оказа, че всичко съм взела и няма какво да си поискам  Laughing

Същата, само че друг цвят. Още не съм я изпробвала, че баткото ми е тежък на този етап. Може да си я оставиш за почагата, според мен първите месеци слингът ще е по-удобен за самото бебе

# 569
  • Германия
Записвам се на 38 стр. Blush Прибрахме се благополучно от БГ, не съм имала проблеми по летищата.  Доста бях се стреснала по време на престоя в родината,  но то не бяха пътувания,  сватби, курорти и т.н. Започнаха ме и мен контракциите и стяганията, та гледам да си почивам повече. Малко преди да се приберем жената на братовчед ми роди седмаче, а беше за началото на ноември  и доста се стресирах и от това. Но за сега бебчо е ок. Във вторник бях на преглед, вече сме над 1 кг и 35 см, всичко е наред, ще ходя вече на 3 седмици за тонове.  За сега е седалищно и ме рита в мехура, на моменти съпроводено с болка. Надявам се да се обърне скоро.  Избрала съм болница и следващия месец ще ходя на подготвителен курс за раждане.
Оглеждам колички и кошари,  но не знам точно какво и как да бъде. Живеем в 2 стаи, в спалнята има голямо легло, на което спим тримата с баткото и дървена неизползваема кошара. Тя ни беше подарък,  баткото до към 2 годишен спа в нея, но свикна при нас и сега се чудя дали да купувам нова или нещо на колелца или от тези, които се приближават към леглото на майката  newsm78
За количка май е по-лесно,  стотици модели, но все скъпите ми харесват.  С баткото ползвах Хаук и не съм много доволна от гумите.  Сега искам нещо стабилно с големи гуми(тук много ги ползват).

Общи условия

Активация на акаунт